U 2024. dramatične promjene u ljubavi za šest horoskopskih znakova: Evo kome veza puca, a ko će sresti srodnu dušu

GS
U 2024. dramatične promjene u ljubavi za šest horoskopskih znakova: Evo kome veza puca, a ko će sresti srodnu dušu

U 2024. čak šest horoskopskih znakova osjetiće uticaj kosmičkih sila u svojim odnosima. Jeste li među njima?

OVAN

Bićete energični i imati snažnu želju da izrazite svoju energiju i entuzijazam; prenesite ga i podijelite sa drugima. Ali prošlost pronalazi načine da se uvuče u vaš život. Ovo će vas naterati da razmislite o vašoj trenutnoj vezi i osetite sumnju u njenu pouzdanost. Pitaćete se da li ste sigurni da je ovo pravi izbor za vas. Od 25. marta do 8. aprila, a zatim od 18. septembra do 17. oktobra, na testu će biti stabilne i dugoročne veze. Mnogi će proći kroz periode prekida, a oni koji su uporni i sigurniji u sebe i partnera zvanično će krunisati vezu

Slobodni Ovan će imati priliku da napusti rutinu; češće će izlaziti i putovati. To je odličan period za učenje i rad na sebi jer Jupiter u junu ulazi u konjunkciju sa Venerom i nudi susrete sa ljudima koji će postati posebni u vašem život

VAGA

Tokom godine analiziraćete svoje odnose, a zaključci do kojih ćete doći značajno će uticati na razvoj vašeg samopoštovanja i ličnosti. Vaš partner će biti pokretač transformacije.
Tokom punog Meseca u Vagi 23. marta i u Ovnu 17. oktobra, mogli biste da odlučite da raskinete sa trenutnim partnerom ili da mu se duboko posvetite i da vam veza bude prioritet. Na proleće, od 17. do 20. aprila i od 19. do 20. maja, Vage će imati priliku da otkr Jupiter 2024. godine ulazi u vaš znak. Planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora  je u Blizancima i to znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Inače, osoba se može pojaviti skoro iznenada i za godinu dana, a to vas neće spriječiti da uđete u zvanično partnerstvo. Riječ je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, strancu ili nekome ko često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

DEVICA

Univerzum vas i dalje podstiče na transformaciju. Bićete primorani da naučite da birate sebe i da gradite sopstvene prioritete po kojima ćete živeti. Period od 25. marta do 8. aprila sadrži pomračenja u sektoru samopoštovanja. Ovo će vas naterati da preispitate svoj odnos sa sobom. Koliko zaista dajete sebi i gdje povlačite zdrave granice? Gledajući sebe, promenićete i način na koji gledate na svog izabranika.

Uspeh na ličnom i duhovnom planu je neizbežan, a Venera će uneti svetlost i žar u vaš ljubavni život od 17. do 20. aprila. Odnosi sa novom osobom mogli bi se razviti izuzetno brzo i do juna ćete želeti da svoju vezu objavite.
Jupiter, koji vlada vašom porodicom i bračnim sektorom, pridružuje se Marsu 14. i 15. avgusta, što će uticati na vašeg partnera koji će biti spreman da preduzme sledeće, neophodne korake u vezi.

Pun Mesec u Ribama, koji je odgovoran za vaše partnerstvo,  biće 18. septembra - ovo je dan za donošenje važnih odluka, piše Sensa. 

BLIZANCI

Jupiter 2024. godine ulazi u vaš znak. Planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora  je u Blizancima i to znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu. Inače, osoba se može pojaviti skoro iznenada i za godinu dana, a to vas neće sprečiti da uđete u zvanično partnerstvo. Reč je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, strancu ili nekome ko često boravi u inostranstvu. Po zanimanju može biti pravnik, nastavnik, predstavnik sfere diplomatije ili kulture.

Za Blizance koji su u vezama, septembar će biti posebno važan. Tada počinju pomračenja u vašim kardinalnim kućama horoskopa. 18. septembra pun Mesec će biti u vašem statusnom sektoru , a njegovo prisustvo može biti uzrok raskida. Dobar znak je da će vam se smešiti neka dugo očekivana novčana naknada.

RIBA

2024. svemir počinje da menja vaš odnos sa partnerom. Od 18. septembra u vaš znak ulaze pomračenja. Vi ste prvenstveno ti koji se transformišu, a vaša veza se tome prilagođava. Znajte kako će promena doći iznutra, od vas. Tek tada će biti kristalno jasno kakva vam je veza potrebna.
Ključni događaj će se desiti u trenutku konjunkcije Merkura sa čvorom budućnosti u Ovnu 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Možda ćete upoznati osobu svojih snova, iako ćete najverovatnije svoju romansu u početku skrivati ili će početi prepiskom.

Do mladog Meseca u Devici 3. septembra poželećete da uđete u novi ciklus ljubavi. Za Ribe u braku u jesen 2024. počinje period testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, primoravajući vas da trezvenije i smirenije gledate na partnera. Dakle, na pun mesec 18. septembra možete da doprinese raskidu, a 30. se već može sve promeniti.

STRIJELAC

Jupiter, planeta vaših veza, ulazi u bračni sektor, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, možda ćete upoznati osobu za koju se čini da ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda ćete odlučiti da napravite promenu.

Slobodni Strelci će svoju srodnu dušu upoznati u roku od godinu i po dana, tačnije od 26. maja 2024. godine. Budite oprezni sa izlivima strasti 19. i 20. marta, zatim od 21. aprila do 1. maja. Od septembra 2024. počinju pomračenja u sektoru vaše karijere i porodice, koja vam mogu iz korena promeniti život. Čvor prošlosti će se preseliti u statusni sektor, što će rezultirati ili promenom karijere ili razvodom već u septembru 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana