Turski astrolozi: Ovih pet znakova će imati pomoć zvijezda

GS
Foto: Ilustracija

Ovi znakovi držaće sve konce u rukama i ostvariće sve najvažnije ciljeve bez ikakvih prepreka.

Lav

Ovaj znak je prema horoskopu turskih astrologa najsrećniji znak. Lavovi će ove godine definitivno da budu među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će da im pomogne da ostvare sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.

Zvezde su lavovima naklonjene više nego ikada, pa je savjet da iskoriste povoljan astrološki apsekt na svim poljima, a pogotovo na ljubavnom. Zahvaljujući nevjerovatnoj harizmi lavovi će ostaviti dobar utisak na sagovornike, što će im pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.

Djevica

Djevica je znak koji drže sve konce u rukama, jer su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici su Merkur i Saturn, a one će se i u narednoj godini nalaziti u prilično povoljnom položaju.

Djevice će u 2023. godini da drže sve konce u svojim rukama, sve će da bude pod njihovom kontrolom, što će da im podigne samopouzdanje i da ih učini još sposobnijim i veštijim na svim poljima. One će u narednim danima uspjeti da reše velike i važne probleme i to postepeno, jedan po jedan. Zvijezde savjetuju da je ovo najbolji način da zablistate u punom sjaju.

Vaga

Prema turskim astrolozima, vagama stiže novac. Godina 2023. je veoma turbulentna za Vage. Pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu. Oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko dobrih ispustiti. Možda bi svaki drugi znak trebalo da brine, ali ne i Vaga. Zvijezde im poručuju da je ovo za njih idealan period.

Ostatak godine će da vam ponudi mnogo šansi za uspjeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2023. godina će da bude jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku. Vage tako treba da razmišljaju o tome gdje je najbolje da investiraju, budući da se ovaj povoljan poslovni aspekt rijetko javlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana