Tri horoskopska znaka koja bi se mogla zaručiti do kraja ljeta

GS
Foto: Ilustracija

Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka ovo ljeto započinješ novo putovanje prema novoj fazi života.

Blizanci

Pripadnici ovog zračnog znaka imaće lijepo ljeto, a posebno bi moglo biti ispunjeno ljubavlju i uživanjem. Vrijeme je da se ostvari sve što si željela. Tvoj voljeni osjetiće poriv i željeće da krenete u novu životnu avanturu - postaviće ti važno pitanje. Bićeš oduševljena razvojem događaja i vrlo lako ćeš moći izraziti svoje ideje i osjećaje. Možda do sada nisi ni razmišljala o braku, ali prelazak na sljedeću fazu svakako je nešto o čemu bi trebalo razmisliti. U svakom slučaju, ovo ljeto te čeka velika sreća i razmišljanje o blistavoj budućnosti.

Čak i ako si slobodna, jako voliš avanture i nove stvari, ipak će se osnažiti odnos s jednom osobom. Postoje neke pozitivne energije koje će ti dati snagu da preuzmeš novu obvezu, a koja će ti donijeti samo dobre stvari. I svakako bi trebala iskoristiti ovu energiju. No ništa ne mora biti tradicionalno, važno je da se oboje osjećate ugodno.

Ribe

Vjerojatno ćeš otkriti da će ovo ljeto biti jako dobro za tebe. Čak će će biti prilika za novu ljubav ako još nemaš partnera u svom životu ili ti nitko nije posebno drag. S druge strane, ako si već u vezi postoji velika šansa da će ljubav postati još dublja i jača. Ljeto 2023. biće izvrsno vrijeme za uživanje u lijepom zajedničkom vremenu. Sljedeće sedmice  donose strast i izraženu seksualnost što će pojačati mističnost u ljubavnim vezama. U tom prostoru pojaviće se želja za brakom.

Lav

Zvijezde predviđaju odlično ljeto i pravi ljubavni zamah. No ovo ne vrijedi samo za parove, ako si sama upoznaćeš osobu s kojom ćeš osjetiti zaljubljenost i romantiku. Svaka zajednička sekunda biće poput bajke. Ljudi koji su već u vezama trebali bi biti svjesni da je ljeto 2023. povoljno vrijeme da se posvetite jedno drugome. Manje negativnih razgovora, ali i puno pažljivije ponašanje i otvorenost i doći ćete do puno snažnijeg odnosa.

Sredinom avgusta će se preokrenuti situacija u tvoju korist ako ti izgleda da sada prolaziš kroz velike probleme. Ljeto bi moglo završiti s velikim pitanjem i zarukama. Poželjećete svoj odnos podići na puno viši nivo, a oboje ćete se osjećati mirno i osnaženo. Životne odluke postaće stabilnije, a partner će ulijevati optimizam i povjerenje. Trebaš samo malo nježnosti i povezanosti s ljubavnikom kako bi biste imali sjajan ljubavni život. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana