Strasni susreti na pomolu za tri horoskopska znaka

GS
Strasni susreti na pomolu za tri horoskopska znaka

Venera, planeta ljubavi, mijenja znak i ulazi u Lava 11. jula, gdje donosi ljubavne susrete za Lavove, Strijelce i Ovnove. Kraljica ljubavi zadržaće se u Lavu do 5. avgusta kada prelazi u Djevicu.

Venera u Lavu simbolizuje ljubav koja je dramatična, strasna i puna energije. Osobe sa Venerom u Lavu često imaju potrebu da budu u centru pažnje i da se osjećaju posebnima u svojim vezama.

Oni vole da impresioniraju druge i često traže partnere koji će ih obožavati i poštovati.

Nekoliko ključnih osobina Venere u Lavu:

Romantičnost

Ljudi sa ovim položajem Venere često imaju sklonost ka grandioznim gestovima u ljubavi. Oni vole da izražavaju svoje emocije na veliki način i očekuju isto od svojih partnera.

Lojalnost

Iako traže puno pažnje i priznanja, osobe sa Venerom u Lavu su veoma lojalne i posvećene svojim partnerima. Njihova ljubav je često duboka i iskrena.

Kreativnost

Venera u Lavu donosi kreativnu energiju u ljubavne odnose. Ove osobe uživaju u umjetnosti, muzici i svim oblicima kreativnog izražavanja, što može igrati važnu ulogu u njihovim vezama.

Potreba za divljenjem

Osobe sa Venerom u Lavu često žele da budu centar pažnje u svojim vezama. Oni uživaju kada im se partneri dive i kada ih obasipaju komplimentima.

Sjaj i glamur

Ove osobe često privlače luksuz i vole da se okružuju lijepim stvarima. Oni uživaju u raskoši i mogu biti skloni trošenju novca na stvari koje im donose radost i zadovoljstvo.

Venera u Lavu donosi vatrenu i strasnu energiju u ljubavne odnose, sa naglaskom na izražavanje emocija i potrebu za pažnjom i priznanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana