Stalno viđamo iste: Šta znači ponavljanje ovih brojeva

Telegraf
Stalno viđamo iste: Šta znači ponavljanje ovih brojeva

Mnogi ljudi tvrde da stalno viđaju isto vrijeme na satu ili iste brojeve na digitalnim satovima, registarskim tablicama ili bilo gdje gdje se brojevi pojavljuju.

To je detalj koji se lako uoči da se ponavlja, ili barem naš um to vrlo lako registruje kao nešto "čudno" i odmah nas nekako tjera da istražimo šta se to magično dešava sa nama.

Numerologija se bavi brojevima, ali najprije onim koji su u vašem datumu i satnici rođenja. Dok, postoji i nešto što se zove numerička komunikacija, kako prenosi "Cassieuhl". Ona vam može otkriti (ili u ovom slučaju mi kroz ovaj tekst) koje poruke stoje iza tih poruka, a namijenjene su upravo vama. Ako vjerujete da se sve dešava sa razlogom, pogledajte zašto vam jedan broj ili njegova kombinacija sa drugim brojevima (u vidu satnice) ne da mira.

Broj 1 i njegova ponavljanja
Novosti i velika jaka energija! Broj 1 je početak ciklusa, pa obično označava novi početak, novi projekat, vrijeme za promjenu ili početak nove evolucije u vašem životnom putovanju. Broj jedan u ponavljanju, kada najčešće vidite 11.11 na satu, mogu da budu signal da je vrijeme da se posvetite snovima koje ste odlagali, ali mogu se pojaviti i kao prijatni podsjetnici da ste na pravom putu i da nastavite punom parom. Različite kombinacije 11 su vrlo česta i kosmička numerička poruka!

Broj 2 i njegova ponavljanja
Vrijeme je da konačno riješite sve odnose koje ste ostavili nedovršenim. Ako ste nekoga izbjegavali, ne možete ni zaboraviti na njega. Možda je vrijeme da se nekome povjerite i da dopustite da preboljijevanje nečega što je završeno otpočne. Dvojka sa ponavljanjima znači da je pravo vrijeme da uravnotežite stvari u životu kroz pomoć drugih ljudi.

Broj 3 i njegova ponavljanja
Broj 3 signalizira vrijeme harmonije, a možda i kreativnosti i stvaranja. Da li postoje oblasti u vašem životu koje se čine neskladne, kao da nešto nedostaje? Ova numerička poruka može biti znak da je vrijeme da pokušate nešto drugačije i da izađete iz svoje zone komfora. Ako ste razmišljali o novim hobijima i stvaranju novih iskustva, sada je pravo vrijeme. Broj tri na satu u kombinaciji sa drugim trojkama ili brojevima nosi i poruku da vas čeka blagostanje.

Broj 4 i njegova ponavljanja
Broj 4 je tvoj znak da počneš da manifestuješ! Ovaj broj označava vrijeme kada se fizičko i duhovno usklađuju i rade u tandemu. Ako se ovaj broj pojavljuje, možda ćeš primijetiti da tvoje misli postaju stvarnost s lakoćom. Ako si odugovlačio/la da pokušaš da manifestuješ nešto, to je znak da je sada pravo vrijeme i da su tvoji anđeli i vodiči spremni da ti pomognu!

Broj 5 i njegova ponavljanja
Promjena dolazi! Broj 5 u kombinaciji  sa drugim ili sa ponavljanjem na satu vas upozorava na moguću transformaciju ili promjenu koja je na vidiku. Može biti velika ili mala, ali lekcija iz ove numeričke poruke je da prihvatite promjene tokom ovog prelaza. Ako nadođu promjene, nemojte se opirati, jer su na pravom mjestu. Čak i da se ne osjećate sigurnim u sebe, vjerujte.

Broj 6 i njegova ponavljanja
Ovo je broj koji može donijeti određene predrasude, možda vas čak i uplaši. Sve što ste načuli o "666" nije ono što se može i ovdje tumačiti. Dakle, ako na satu vidite jednu šesticu ili dvije, one su tu da vas "drmne" iz negativnog razmišljanja. Zaglavljeni ste u nekim strahovima da će vam se nešto loše dešavati u bilo kojoj sferi života, a ovo je znak da je sada kraj tim mislima i da fokus stavite na uspjehe koji nadolaze.

Broj 7 i njegova ponavljanja
Postoji moćan talas ljubavi i podrške koji vas prati. Poruke broja 7 su ispunjene probuđenom energijom, mudrošću i duhovnom usklađenošću. Ova numerička poruka želi da osjetite svu podršku koju zaista imate i da vjerujete da je ovo vaš put. Ako viđate broj 7, ovo je sjajan trenutak da meditirate ili samo da uživate u tišini jednom u toku dana.

Broj 8 i njegova ponavljanja
Vrijeme je da se upustite u ono što vam ide od ruke. Ova snažna numerička poruka je tu da podsjeti da imate sve što je potrebno da preuzmete ono što vam pripada i živite svoju istinu. Ako znate šta želite u životu, ali se osjećate potisnuto zbog drugih, broj ili osmica u kombinaciji sa drugim brojevima, tu je da vas podstakne da možete to što želite i da na kraju onaj koji stiže na cilj - ste vi.

Broj 9 i njegova ponavljanja
Ova numerička poruka je povezana sa završecima. Ne brinite, jer sa svakim završetkom dolaze novi počeci. Poruke broja 9 su ovdje da pomognu da prihvatite bilo kakve završetke koji se trenutno dešavaju u vašem životu. Bilo da se radi o partneru, karijeri ili načinu razmišljanja, sada je vrijeme da se oslobodite i prepustite onome što je.

Broj 0 i njena ponavljanja
Ovaj slatki podsticaj od univerzuma je jednostavan: božansko je blizu. Kada vidite nulu na satu, samu ili sa drugim brojevima i drugim nulama, univerzum vas jako grli i njegova ljubav je svuda oko vas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana