Šta ste prvo ugledali na slici? Vaš odgovor otkriva zašto ne možete da ostvarite ljubavne i poslovne ciljeve

GS
Foto: Ilustracija

Pročitajte rješenje za ovaj brzi test ličnosti, za koji njegova autorka kaže da može da otkrije šta vas spriječava da ostvarite svoje ciljeve.

Pogledajte ovu ilustraciju i u zavisnosti od toga da li ste prvo ugledali crnog orla sa raširenim krilima ili bijelog zeca, pročitajte rezultat.

Autor ovog testa je Mia Jilin, koja je na društvenoj mreži „TikTok“ podijelila ovu optičku iluziju. Tvrdi da ona može otkriti dosta o vašem karakteru.

Zec

Ako ste prvo vidjeli bijelog zeca, želite da izađete iz svoje zone udobnosti i postignete više. Brinete što ste propustili neke prilike ili se plašite da gubite vrijeme na stvari koje vam ne koriste mnogo. Pokušajte da uradite nešto novo jednom nedjeljno, pa kasnije izgradite veća iskustva.

Mia je objasnila: „Pronalazite utjehu u rutini i promjena može da vam bude neprijatna. Međutim, imate želju za novim iskustvima i avanturama, što u vama stvara konflikt.

Orao

Ako ste prvo ugledali crnog orla, vi se teško otvarate ljudima. Duboko u sebi ste romantični i želite da se skrasite kraj voljenog partnera. U tome vas spriječavaju loša iskustva iz prošlosti zbog kojih nemate dovoljno samopouzdanja. Međutim, ako rizikujete i povjerite se nekome,  možete ostvariti vezu kakvu želite, prenosi NajženaAlo.

Mia je objasnila: „Vi ste oprezni kada su u pitanju partnerski odnosi, potrebno je vrijeme da izgradite duboke veze sa drugima. Ali kada neko zaradi vaše povjerenje, odani ste i učinićete sve da ta veza opstane.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana