Šta horoskopski znak govori o tvom stilu

teen385.com
Šta horoskopski znak govori o tvom stilu

Mnogi vjeruju da pripadnost određenom horoskopskom znaku određuje mnogo toga u životu pa tako i zanimanje za modu. Saznaj što horoskop kaže o tvojoj modnoj osviještenosti i stilu.

Ovan
Obožavaš modu i voliš nositi odjeću u kroju, boji i materijalima koji su po posljednjem trendu. Sve novo iz svijeta mode pomno pratiš i uklapaš u svoj stil. Za ozbiljnu priliku ne libiš se obući savršeno odijelo ili klasičnu crnu haljinicu. Smatraš da odijelo čini čovjeka i zato mnogo vremena provodiš u izboru prave odjeće za sebe.

Bik
Za tebe su, kada je o modi riječ, dvije najvažnije stavke – udobnost i kvalitet. Dakle, ne pratiš slijepo modne trendove već ti je najbitniji vlastiti stav. Voliš prirodne materijale poput lana, svile i mekog, organskog pamuka. Takođe, voliš marke i to jednostavno zato jer smatraš da su kvalitetnije, ali ne voliš platiti previše za njih pa ih obično kupuješ na godišnjim rasprodajama. Konzervativan/na si i trendi u isto vrijeme.

Blizanci
Voliš odjeću koja će te istaknuti iz gomile. Voliš veselo, lepršavo i šareno, jednom riječju mladalačku odjeću. Nije ti bitna marka odjeće ili cijena već samo da te na neki način istakne iz gomile, bilo da se radi o bojama, kroju ili materijalu. No, u isto vrijeme voliš udobnost prije svega pa ti je to glavni vodič pri izboru odjeće. Voliš i onu koja je nosiva u svakoj prigodi, dakle da pristaje i za odlazak u školu, ali i za večernji izlazak. Na kraju obavezno izabireš i opako dobre modne detalje – nakit, torbicu i slično.

Rak
Ti voliš klasiku i pri oblačenju uvijek se vodiš njome. Ti si osoba za koju će mnogi reći da ima stila. Voliš klasične krojeve i meke i blage boje, najviše bijelu, krem i slične. Zanimljivo je da čuvaš staru odjeću koju trenutno ne nosiš ukoliko ima određenu sentimentalnu vrijednost za tebe. Ne voliš usku odjeću već više komotnu i udobnu.

Lav
Za tebe je glavna stvar kada se radi o modi  - marka. Uopšteno voliš lusksuz, slavu i blještavilo te smatraš da si toliko vrijedan/na da nosiš samo odjeću s potpisom. Voliš se isticati u gomili, ali upravo cijenom koju plaćaš za svoje farmerke ili jaknu, iako to većina rulje neće ni primijetiti. Voliš jarke boje, voliš zlato i životinjske printove na odjeći.

Djevica
Ti si uredna osoba koja mnogo pažnje pridaje detaljima. Ne zanimaju te previše posljednji modni krikovi već imaš svoj stil koji vjerno pratiš i koji je za tebe najbolji. Ne voliš jarke boje, ali draga ti je odjeća u blagim nijansama plave i ljubičaste. Bitni su ti modni dodaci pa ih uvijek pomno biraš s obzirom na to što si navukao/la na sebe.

Vaga
Veoma si modno osviješten/a i pokušavaš izgledati najbolje što možeš u svakom trenutku. Ne voliš šarolike i jeftine stvari i uvijek si u potrazi za kvalitetnim krpicama. Odjeća za izlaske je nešto što ti najbolje odgovara i u čemu se najbolje osjećaš. Obožavaš eksperimentisati s parfemima.

Škorpion
Ti si osoba izražene seksualnosti koju se ne sramiš pokazati svijetu oko sebe. Odjećom želiš istaknuti svoju zavodljivost i prije svega tajanstvenost kojom zračiš. Kod odjeće ti je jedna od najbitnijih stavki njezina boja, a gotovo uvijek ćeš se odlučiti za nešto tamnocrvene ili crne boje. Odjeća je tvoje sredstvo zavođenja, a ono na čemu si slab/a su sunčane naočale s kojima voliš eksperimentisati.

Strijelac
Voliš bezbrižan, sportski i udoban izgled. Nije ti bitna cijena ni gdje je roba kupljena već samo da je u njoj ugodno biti. Voliš žive boje poput zelene, ljubičaste i crvene. Veći dio života oblačiš se ležerno, a jedini komad odjeće na kojeg si slab/a su farmerke s kojima voliš eksperimentisati.

Jarac
Tebi je elegancija zakon i kada god možeš (ako možeš) kupićeš dizajnersku odjeću. Moda te ne zanima previše jer si uvjeren/a da sam/a najbolje znaš što je za tebe najbolje. Marke su za tebe statusni simbol i zato želiš biti pripadnik više klase, barem kada se radi o odjeći. Voliš modne dodatke, a boje koje ti najbolje odgovaraju su krem, siva, smeđa, plava.

Vodolija
Tebi ne pada na pamet pratiti posljednje modne trendove, ustvari ti si osoba koja ih svojom posebnošću stvara! Oblačiš se prema svom raspoloženju i po tome kako se osjećaš i nije te briga što drugi misle o krpicama koje si danas navukao/la. Miješaš i prerađuješ do mile volje, a jedina granica tvoja je mašta. Nosiš ono što ti se sviđa i kada modni stilisti kažu da je takvo što totalni promašaj ove sezone.

Ribe
Tvoja su slabost cipele i kupuješ nove kad god to možeš. Oblačiš se s obzirom na svoje raspoloženje, a voliš i robu s potpisom te, ako ti se svidi određena marka, sigurno je da ćeš kupovati još odjevnih predmeta od istog proizvođača. Boje koje ti odgovaraju su zelenoplava, morsko plava, morsko zelena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana