Šta donosi horoskop za 19. sreptembar

GS
Šta donosi horoskop za 19. sreptembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Evo prilike da nametnete neku od svojih svježe iskristalisanih ideja i sa lakoćom je pretvorite u opšteprihvaćenu. Lijepo iznenađenje od strane voljene osobe, moglo bi da vam pokaže kako se strpljivost ipak isplatila. Zdravlje odlično.

Bik

Realno je da vam se danas nametne bar jedna situacija van isplaniranih poslovnih aktivnosti, koja će zahtijevati da potražite pomoć sa strane. Ukoliko ste realno procijenili situaciju, nema razloga da se ne upustite u avanturu. Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Blizanci

Pokušajte da se što manje nervirate, rasipate energiju, budite strpljivi i uspjećete da istjerate svoje na način na koji ste i zamišljali. Dobra prilika za flert i neobavezno ćaskanje sa osobom koja vam već neko vrijeme šalje pozitivne vibracije, a vi u stvari u tome najviše i uživate. Jačajte imunitet.

Rak

Većina pripadnika astrološkog znaka Raka trebalo bi da se potrudi da ispoštuje dogovorene obaveze, kako bi izbjegli neprijatna iznenađenja. Sitnim znakom pažnje ili poklončićem mogli biste da obradujete dragu osobu. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Mogu vam iskrsnuti neke greške odranije koje ćete sada teško moći da ispravite bez nečije pomoći. Nezadovoljstvo i moguće probleme u komunikaciji sa dragom osobom najbolje ćete riješiti kompromisom. Budite fizički aktivni.

Djevica

Bilo bi poželjno da se ne zalijećete u poslove koje ne poznajete dovoljno i o kojima nemate sve informacije. Vodite računa o finansijama. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i posla. Možete očekivati i neki lijepi poklon. Fizički umor, iscrpljenost.

Vaga

Zajedljivi komentari iz poslovnog okruženja ne bi trebalo da vas ometu u realizaciji onog što ste sebi postavili za cilj. Potrudite se da stavite tačku na neosnovane komentare i priče rekla-kazala, samo tako ćete uspjeti da kvalitetno sagledate postojeću situaciju i adekvatnu reakciju. Fizička aktivnost bi vam prijala.

Škorpija

Za vas danas nema nepremostivih radnih prepreka, samo nemojte sebi stvarati tenziju da sve završite što prije. Štedite energiju. Ukoliko ste izbalansirali između razuma i strasti nema razloga da se ne prepustite ljubavnoj stihiji. Fizički umor.

Strijelac

Znatno veći i kudikamo stabilniji priliv energije znači i dobru osnovu da danas budete fizički aktivniji i profesionalno efikasniji u odnosu na prethodne dane.

Potrudite se da izbjegnete partnerske rasprave o neriješenim pitanjima, ostavite to za neki drugi dan. Bez bitnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Jarac

Jarčevi se najbolje osjećaju kada je sve pod njihovom kontrolom pa evo jednog takvog dana na pomolu. Na polju ljubavnih relacija nema nagovještaja nekih bitnijih promjena za danas. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Odlična komunikacija i bar jedan dobar dogovor je pred Vodolijama, a sigurnim koracima napredujete ka postavljenim poslovnim ciljevima. Ovo je dobar dan da dobijete i poneku riječ ohrabrenja i pohvale od nadležnih. Možete pojačati druženja sa prijateljima, rođacima, izlaske, šta god što će vam uljepšati svakodnevicu. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Većina Riba trebalo bi da se pozabavi poljem reorganizacije poslovnih zadataka, kako ne bi upala u situaciju da neke stvari ostanu do pola urađene. Dan bi mogla da vam uljepša draga osoba nekim iznenadnim znakom pažnje, poklončićem. Potreban vam je adekvatan odmor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana