Šta astrološki znak govori o prijateljstvu?

Agencije, Blic
Šta astrološki znak govori o prijateljstvu?

Ko je kakav prijatelj, vjeran, zlopamtilo ili zabavan? U razotkrivanju vam može pomoći i horoskop.

OVAN
Ovan je impulsivan, žestok i pravdoljubiv, pa će uvijek pritrčati u pomoć u nevolji.

BIK
Kad Bik nekome postane prijatelj, to je za sva vremena – pouzdan je, vjeran i posesivan. Nemojte da mu se zamjerate pričajući o nekim drugim i boljim prijateljima od njega jer mu to baš i nije drago.

BLIZANAC
Iako ima dosta prijatelja, Blizanac se uglavnom oslanja na samog sebe. Uvek ima krajnje logična i prihvatljiva riješenja za one koji traže pomoć od njega. Zabavlja se da kontaktira s ljudima, to čini ležerno i neobavezno. Dobar je prijatelj, ali i opasan neprijatelj.

RAK
Rak nikada neće dati znanja da ste mu potrebni, već će očekivati da između redova pročitate kakav ga problem muči. Ako mu ne pomognete kad je njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vas podsjetiti na to. Zbog promjenjivih raspoloženja, nesiguran je kao prijatelj.

LAV
Lav voli da pomaže jer je velikodušan i odgovara mu tuđa zahvalnost. Radije pomaže drugima, nego da sam zavisi od nečije pomoći, pa makar bila i od dobrih prijatelja.

DJEVICA
Devicu ćete teško iznenaditi ako joj se požalite na nepravdu koja vam je učinjena. Djevica je uvijek spremna da se uhvati u koštac s nevoljama. Racionalno gleda na stvari, pa logikom i objektivnošću postavlja stvari na svoje mjesto. Neprocenjiva je kao prijatelj.

VAGA
Iako djeluje površno, Vaga je veliki prijatelj. Osoba rođena u ovom znaku zna da sasluša. Nerado traži pomoć prijatelja.

ŠKORPIJA
Škorpija nikome ne treba kao neprijatelj, ali ako vam je prijatelj, računajte na bezgraničnu odanost. Ako Škorpiji povjerite tajnu, to nikada neće zloupotrebiti. Kad ga izneverite, loše se piše onom ko ga je razočarao.

 
STRIJELAC
Strijelac je veliki prijatelj. Pazite da mu se ne zamerite jer zna da bude osvetoljubiv. Strijelac uvijek govori ono što misli. Sklon je elitizmu i traži sebi slične za prijatelje.

JARAC
Kod Jarca morate da prođete testove i provjere. Kad zatražite pomoć od Jarca biće veoma srdačan i pun razumevanja. A kad jednom “raskine” prijateljstvo, to je zauvijek. Nikad ne zaboravlja ako ste ga izdali ili prevarili.

VODOLIJA
Vodlija za prijatelje uvek ima opravdanje. Prijateljstva sklapa ležerno. Priskače u pomoć i nestaje, a zahvalnost ni ne očekuje jer je plemenit znak.

RIBE
Ribe su rođeni psiholozi, pa nema boljeg ramena za plakanje od njihovog. Saosjećajni su, a znaju i da osjete sve vaše potrebe. Kad ih prijatelj pozove u pomoć, uvijek imaju vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana