Sinoć je zasijao pun mjesec u Jarcu, a za ova dva znaka zodijaka to znači apsolutnu sreću

GS
Sinoć je zasijao pun mjesec u Jarcu, a za ova dva znaka zodijaka to znači apsolutnu sreću

Sinoć je na nebu zasijao pun mjesec i to u znaku Jarca, a ovo je period hiperaktivne energije i visokog emocionalnog inteziteta. Ovo su dani koji će biti obojeni dramom, ne nužno lošom, a istovremeno je idealan trenutak da se oslobodite bilo koje negativnosti koju imate u sebi.

Oni na koje će pun Mesec najviše uticati mogli bi da otpuste strahove o tome kako ih drugi vide, ali će imati i određenu čežnju za profesionalnim uspjesima i napretkom.

Vaga

Očekuje vas sreća u karijeri, napokon se vide plodovi vašeg truda. Konačno ćete dobiti ono o čemu ste dugo sanjali. To može biti unapređenje, povećanje plata ili pokretanje novih projekata. Moćna energija punog Meseca pred vama će otvoriti neke nove prilike - ne bi trebalo da ih propstite. Obratite pažnju na znakove, signale koji poručuju u kojem pravcu da krenete. Usešno ćete prevazići prepreke.

Lav

Drugi znak koji će napredovati u karijeri od 13. jula jeste vatreni Lav. Na poslu ćete imati dobru saradnju sa kolegama, od njekih možete puno toga naučiti. U tuimskom radu postižete uspehe i osvajate nove visine. Za vreme punog Meseca u Jarcu i nedelju dana kasnije imaćete lepe prilike da planirate putovanje sa voljenom osobom. Ovaj put može pozitivno uticati na vaš odnos - imaćet esećaj kao da ste na sedmom nebu. Možete napraviti zajedničke planove ili se odlučiti za neki važna korak u životu, prenosi Žena.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana