Sezona D‌jevica 2023. je stigla, evo šta nosi sa sobom

GS
Foto: Ilustracija

Svako godišnje doba u horoskopskom kalendaru donosi posebnu atmosferu, koja može da utiče na različite oblasti svačijeg života.

Kako se već neko vrijeme "vozimo" na sunčanoj sezoni Lava, došlo je vreme da se stvari pokrenu i da prebacimo u veću brzinu. Kao i svakog septembra, u vazduhu se oseća vibracije "povratka u školu", a sve to je zahvaljujući novom periodu Device, koji traje od 23. avgusta do 22. septembra.

D‌jevica je sedmi znak Zodijaka i samo jedna od 12 astroloških sezona koje se smenjuju svakog mjeseca.  Tokom ovogodišnje sezone Devica biće vam malo teže nego inače da uđete u čvrstu dnevnu rutinu - ali, naravno, sve ćete izvesti sa stilom.

Međutim, to je samo površina onoga šta nas očekuje ove sezone, kako prenosi "Woman's Health".

Astrologija nije imuna na energiju povratka u školu koja je u vazduhu svakog septembra. Nažalost, ovo godišnje doba Device poklapa se i sa retrogradnim Merkurom , zbog čega ćete se osećati kao dete koje se vraća u školu nakon epskog letnjeg raspusta.

Vreme je da se vratite u slabo osvetljenu, preterano klimatizovanu kancelariju. Jednom kada izbacite "letnju groznicu" iz svog sistema, shvatićete da morate malo da se uozbiljite, da se organizujete u svom svakodnevnom rasporedu, pronalazite nove načine da budete efikasniji na radnim zadacima i neće uvek biti lako.

Istovremeno, snažna energija Neptuna i Marsa će vas potaknuti da se fokusirate na svoje zdravlje. Razmišljaćete kako da poboljšate svoju trenutnu rutinu. Razmišljate o najboljem načinu da optimizujete svoju velnes rutinu, a onda vas čekaju i neophodne promene kako biste je sproveli u delo.

I ljubavni život vam je na radaru. Bez obzira na to da li ste u partnerstvu ili sami, da li ste zadovoljni kako se stvari trenutno odvijaju, mali trud će mnogo da se isplati. Recite "da" za taj prvi sastanak ili planirajte noć pod zvezdama sa svojim partnerom. Iznenadićete se koliko ćete dobiti od toga.

Naravno, očekuje vas i mnogo prilika za zabavu sa prijateljima. Ne propustite priliku za druženja i okupljanja u prirodi. Energija "povratka u školu" vas ohrabruje da se smirite, ali odvajanje vremena za zabavne stvari će vam omogućiti da se zaista usredsredite na hitne stvari onda kada je to važno.

Sezona D‌jevice će uticati na svaki horoskopski znak, ali Devica i Ribe će to najviše osetiti.

Takođe, sezona D‌jevice će uticati i na ostatak godine, tako što će vas ohrabriti da se usredsredite na ono što vam se dešava u životu i kako želite da on izgleda. Ta kombinacija može da ima veliki uticaj na vašu budućnost.

Sezona D‌jevica će vas takođe ponukati na ideju o pronalaženju boljih načina za obavljanje stvari, kao i u traženju rešenja za probleme koje želite da rešite. Počećete ponovo da planirate unapred, razmišljajući o tome šta možete da uradite da biste maksimalno iskoristili iskustvo uz minimalan napor. Ako će takav pristup da vam makar malo smanji stres u budućnosti - potpuno je vredno planiranja.

Sljedeći period je sezona Vaga, koja traje od 23. septembra do 22. oktobra, do kada ćete biti potpuno pokretanju nečeg novog u svom životu, bilo da je u pitanju posao ili veza. Do tada uđite u rutinu koju vam nudi period D‌jevice, prenosi Telegraf

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana