Šest horoskopskih parova za koje će 2024. biti idealna godina ljubavi

G.S.
Foto: Ilustracija

U astrologiji postoje znakovi zodijaka koji se jednostavno savršeno nadopunjuju.

Njima ljubavne zvijezde nude obilje skladnih trenutaka u paru.

U 2024. zvijezde će se posložiti tako da će si neke od ovih kombinacija horoskopskih znakova posebno dobro pristajati.

Gledamo li u novu 2024. godinu, već sada možemo predvidjeti jednu stvar: šest parova horoskopskih znakova biće jednostavno nerazdvojni i zajedno će činiti pravi moćni par, prenosi 24sata.hr

Ovan i lav

Spoj sklopljen na nebu! Ovo se uistinu odnosi na ova dva vatrena znaka u 2024. godini. Oba će se partnera razumjeti i biti tu jedno za drugo, što god se dogodilo. 

Oboje imaju potrebu za puno potvrda ljubavi i osobito su dobri u ispunjavanju te želje.

Bik i rak

Razumijevanje, ljubav i poštovanje: To su kameni temeljci koji su i biku i raku najvažniji u vezama. Zemljani i vodeni horoskopski znak imaju najveće šanse da postanu nerazdvojni 2024. godine, jer su za ljubav spremni dati sve. Rak donosi bezuvjetnu ljubav dok bik daje apsolutnu odanost. Upozorenje: Ovi horoskopski znakovi teško ostaju vjerni.

Blizanci i vodolija

Ova dva horoskopska znaka vrlo su slična u nekoliko stvari: I jednom i drugom je potrebna velika mentalna stimulacija – ako ne mogu s nekim razgovarati o svemu i svačemu i puno se smijati ili redovito razmjenjivati kreativne ideje, on ili ona nisu opcija. Osim toga, oboje su vrlo ćudljivi i nestalni, ali se zato mogu dobro nositi s nedostacima drugoga.

Rak i škorpija

Rakovi su vrlo oprezni kada su u pitanju veze. Treba ti puno vremena da doista vjeruješ nekome i otvoriš se. Isto tako, škorpije su introverti. Ali, kad se njih dvoje sretnu, odmah se osjećaju kao kod kuće. Njih dvoje mogu izgraditi nevjerovatno duboku međusobnu vezu koja nema premca. A strast jedno prema drugom, ili u odnosu na cilj, definitivno nije zanemarena u ovoj kombinaciji.

Vaga i strijelac

Ovo dvoje vole biti aktivni. Vrlo su društveni, puno putuju i vole isprobavati nove stvari. Ove strasti osiguravaju da vagi i strijelcu nikad nije dosadno i da je svaki dan avantura. U 2024. možeš očekivati godinu punu nezaboravnih trenutaka za dvoje.

Ovan i ovan

Ovdje je moćna energija u 2024. godini: Ovan i ovan mogu imati vrlo skladan odnos u nadolazećoj godini ako vode računa jedno o drugome i ne srljaju. Ali, ovaj divlji vatreni znak u konačnici više voli sve drugo nego dosadu, pogotovo kada je u pitanju ljubav!

Ove kombinacije znakova nikako se neće slagati u 2024.

Rak i ovan nisu par iz snova, jer ovan je jednostavno previše temperamentan za osjetljivi vodeni znak. Jarac i strijelac takođe nisu spoj, kao što kombinacija bika i vodolije nije baš skladna. Sljedeće godine trebali bi izbjegavati dublju vezu.

Ovi znakovi će se na neko vrijeme razdvojiti od partnera 2024.

Strijelci su umorni od dugotrajnih veza, traže nešto novo i uzbudljivo i već su u potrazi. Vrlo je moguće da će ovaj horoskopski znak konačno podvući crtu 2024. godine. 

Djevice bi takođe mogle prekinuti vezu 2024. godine. Teže osobnom rastu u novoj godini, a ako će im veza smetati u tome, velika je vjerojatnoća da će i oni prekinuti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana