Sedmični horoskop (od 9. do 15. avgusta 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 9. do 15. avgusta 2014)

.

Ovan 21.03 - 20.04

U odličnoj ste formi. Planete vas štite šaljući vam mnogo pozitivne energije i događaja. Vodite računa o tome da se ne ulijenite i da ne propustite odličnu šansu za nove uspjehe. Na posao ne možete da se požalite. Imate obaveza preko glave, i to u vrijeme kad nije sezona. Biće i novca i novih projekata. Savjet: Opasnost se javlja u vidu sujete i nemotivisanosti za rad, ali je prolaznog karaktera.

Bik, 21.04 - 20.05

Narednih dana možete donijeti nepromišljene odluke pošto često idete glavom kroz zid. Najgore od svega je to što i okolina snosi posljedice vaše nepromišljenosti. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama je evidentna. Ukoliko preduzmete mjere zaštite, koristeći vitamine, problem će biti minimalan. Savjet: Budite iskreni prema sebi.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Pomalo ste umorni i od provoda i od rada. Ove sedmice ćete malo predahnuti i na trenutak se osloboditi tenzija kojima ste bili okruženi. Prema partneru ste dvolični, sve u blizanačkom stilu. Pokazujete mu samo djelić osjećanja. Na taj način pokušavate da sačuvate slobodu. Savjet: Ako imate teškoća, one su rezultat emotivne nestabilnosti. Smirite strasti.

Rak, 21.06 - 20.07

Na ivici ste značajnih promjena. Nije vam lako, jer ste po prirodi neko ko ne voli da mijenja način života. Mnoge okolnosti ukazuju na to. Poslovna situacija nije na zavidnom nivou. Novca nikad dovoljno, pa u očajanju razmišljate o dodatnim izvorima prihoda, ali biće ih u budućnosti. Savjet: Povedite računa o skrivenim neprijateljima.

Lav, 21.07 - 21.08

Osjetljivi ste na uticaje okoline, pa se distancirajte od svega što na vas djeluje opterećujuće. Problemi sa krvnim pritiskom vezani su za slab rad bubrega. Višak tečnosti u organizmu manifestuje se na neobičan način. Savjet: Manje se okrećite sami sebi. Spas tražite u druženju sa pozitivnim ljudima.

Djevica, 22.08 - 22.09

Kao i uvijek, i ovih dana ćete biti u situaciji da povlačite ispravne poteze i donosite zaključke koji su djelotvorni. Sa partnerom se polako ali sigurno usaglašavate. Raščišćavanja idu sporo, ali donose rezultate. Ne budite prema njemu rigorozni. Savjet: Pošto ste u prilici da se prilagođavate novim okolnostima, ne oklijevajte.

Vaga, 23.09 - 22.10

Promjene su prirodan slijed okolnosti. Možda su suviše nagle, pa vam teško padaju, ali šta da se radi? Niste radno raspoloženi. Imate tremu pred nastupajućim radnim obavezama. Odgovaraju vam poslovi koji su vezani za umjetnost i komunikaciju. Savjet: Iako su naredni dani teški, morate ih shvatiti kao sreću u nesreći.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Pred vama su drastične promjene. Morate biti smireni, da nepromišljenim postupcima ne biste izazvali fatalne posljedice koje kasnije ne možete da ispravite. Psihički problemi su posljedica iscrpljenosti i negativnih zbivanja koje intenzivno preživljavate. Pokušajte da se smirite. Savjet: Oprezno!

Strijelac, 23.11 - 20.12

Odličan period za pripadnike ovog vatrenog znaka. Sve što su naumili sa lakoćom mogu i ostvariti. Mirni ste kao bubica. Iako partner ne zadovoljava vaše kriterijume, provodite idilične trenutke u njegovom zagrljaju. Savjet: Zapitajte se da li znate da budete mirni i da ne izazivate probleme?

Jarac, 21.12 - 19.01

Pred vama je izuzetno aktivan i komunikativan period. Sve se odvija po planu. Neke loše stvari ste aposolvirali, pa vas  više ne dotiču. Poslove pokušavate da privedete kraju. Počinjete više stvari u isto vrijeme, a nijednu ne završavate. Savjet: Telefonski poziv vam otvara oči i utiče na to da realnije sagledate svoje mjesto u društvu.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Sanjate otvorenih očiju. Mašta je do te mjere izražena da možete lako zastraniti. Kad bi se upola od toga ostvarilo, bilo bi idealno. Pokušavate da svoj dio obaveza prebacite na saradnike. Niste u formi, bar što se rada tiče. Jedan od razloga je emotivna preokupiranost. Savjet: Kontrolišite burne emotivne reakcije i ispoljavajte ih na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Ribe, 19.02 - 20.03

Kako nemate hrabrosti da se otvoreno upustite u neke događaje, sanjarite. Sumnjičavi ste, zbunjeni. Razmišljate na pogrešan način. Pošto maštate o idealnoj osobi, koja se još nije pojavila u vašem vidokrugu, moraćete da pričekate. Ribe koje su u stalnoj vezi očekuje puno romantike i nježnih riječi. Savjet: Poželjno je da nađete sredinu između mašte i stvarnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana