Sedmični horoskop (od 8. do 14. novembra 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 8. do 14. novembra 2014)

.

Ovan, 21.03 - 20.04

Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, pogotovo vama! Mnogi Ovnovi se u toku ove sedmice spremaju za put. Ukoliko to ne realizujete, kontaktiraćete sa inostranstvom. Izuzetno komunikativan i uspješan period trenutno je pred vama.

Bik, 21.04 - 20.05

Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspjeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loše ni na finansijskom planu. Nervoza, stres, strahovi i osjećaj da vrijeme uludo traćite - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbjeći ćete probleme sa srcem.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Kako biste se iz krize izvukli na najbolji mogući način, poželjno je da budete diplomatični. Sve je u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim se mirite. Sa stalnim partnerom - konstantno rivalstvo i verbalna prepucavanja. Međutim, spontana avantura vreba u potaji... Nećete odbiti takav izazov.

Rak, 21.06 - 20.07

Divno se osjećate, fantastično izgledate. Vaša prelijepa pojava zrači šarmom i optimizmom - sve to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Saradnici će po svaku cijenu nastojati da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im neće poći za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki, tako da ignorišete zlonamjerne osobe.

Lav, 21.07 - 21.08

Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista jeste bolno, priznaćete, ali morate istrajati! Malaksalost je posljedica nerviranja i planetarnih uticaja. Pokušajte da vitaminskom terapijom prevaziđete ovaj problem. Samo strpljivim i istrajnim potezima izaći ćete iz krize.

Djevica, 22.08 - 22.09

U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pjesama bilo pravo rješenje. Partner će pokušati da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa. Zašto ste na kraj srca?

Vaga, 23.09 - 22.10

U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Upravo je uravnoteženost ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Sjajno izgledate i isto tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Zaljubljen čovjek je i srećan i zdrav, a to ste vi trenutno. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Ipak, zubi i kosti su slaba tačka organizma. Savjet: Pokušajte da budete velikodušniji prema neprijateljima.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Uživate u lijepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u svom elementu. Još ako materijalne okolnosti dozvoljavaju da priuštite sebi luksuz, biće fantastično! Strah od ljubavi je strah od promjena. Lakše vam je da tvrdite pazar nego da se bacite u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na emotivnom planu.

Jarac, 21.12 - 19.01

Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni, ali i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.

Vodolija, 20.01 - 18.02 

U svom ste elementu; znači - što luđe, to bolje. Branite se od negativnih uticaja i rukovođeni sopstvenim iskustvom ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kašika vam može doći glave. Sve što se tiče zdravlja vezano je za ishranu, pa ne budite neurotični po tom pitanju. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste malčice pretjerali.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nalazite se pred mnoštvom značajnih promjena. Ne dozvolite sebi da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspjehu. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke glupostima. Što više šetnje, a manje zadržavanja u zatvorenom i zagušljivom prostoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana