Sedmični horoskop (od 8. do 14. februara 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 8. do 14. februara 2014.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Puni ste energije, tj. hiperaktivni ste. Razmišljate i maštate o putovanjima, a uskoro ćete svoje maštarije i realizovati. Kreativnost je naglašena, pa se bavite umjetnošću. Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne prenagljujte sa donošenjem odluka u vezi sa novim poslovima i projektima.

Bik, 21.04 - 20.05

Realizacija važnog posla ispunjava vas optimizmom. Sami znate šta je sve trebalo da prođete da biste ga uspješno ostvarili. Mirno sačekajte ostatak nedjelje. Uspjeh je neminovan. Opasnost vreba u vidu neracionalnog trošenja energije, što može dovesti do iscrpljenosti, a samim tim i do bolesti. Nađite zlatnu sredinu u svemu.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Nalazite se u periodu velikih iskušenja. To bi trebalo da shvatite kao svojevrsnu opomenu. Učite se strpljenju. Znajte da vrijeme radi za vas. Mlađi pripadnici znaka lako mogu uploviti u bračne vode, dok onim starijima slijede raščišćavanja. Ukoliko želite da obezbijedite srećniju budućnost, potrebne su izvjesne žrtve.

Rak, 21.06 - 20.07

Pred krupnim ste promjenama na nivou ličnosti. Shvatili ste da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Nagrada je višestruka. Izbjegavajte sukobe na radnom mjestu koji mogu nastati usljed nezadovoljstva subjektivne prirode. Iskoristite pojedine planetarne uticaje za poslovni napredak.

Lav, 21.07 - 21.08

Problem je jednostrana komunikacija. Osjećanje da drugi ne razumiju vaše potrebe samo je plod preokupiranosti samim sobom - povećana doza narcisoidnosti. Mogući su problemi sa žlijezdama i hormonima koji se mogu manifestovati u vidu viška šećera u krvi. Smanjite slatkiše. U svemu treba naći razumnu mjeru.

Djevica, 22.08 - 22.09

Iako je sve na prvi pogled u najboljem redu, u nagovještaju su izvjesni problemi. Pojačajte dozu opreza i ne dozvolite da pobijedi ono što vam nije po volji. Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete domaćoj atmosferi, u kojoj opušteno uživate u nježnostima. Slobodne Djevice nalaze se pred novom vezom.

Vaga, 23.09 - 22.10

Ovih dana se osjećate lijepo, shodno društvu u kome se krećete. Pošto ste empatični, birajte društvo, pa će u zavisnosti od njega i vaše stanje biti zadovoljavajuće. Poslovna situacija nije sjajna. Uzrok je vaša pasivnost i sklonost da se oslanjate na druge. Umjesto što sanjarite, počnite da se bavite konkretnijim stvarima.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Pošto ste izvjesnu situaciju prevazišli, idete dalje. Napokon su problemi za vama, a putevi koji vode ka prosperitetu pred vama. Krenite im hrabro u susret. Zdravstveni problemi samo su posljedica pretjerivanja. Stvar je individualna. Za neke su to cigarete, za neke alkohol, a za neke i jedno i drugo.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Mnogi pripadnici znaka započinju nov životni ciklus i na njega se privikavaju. Volite promjene, pa vam to prija. Ne strahujte unaprijed od toga da će vam dosaditi. Sa vašom dragom osobom  se lijepo razumijete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Odlično se upotpunjujete, jer ga spuštate na zemlju. Od ostalih znakova - što dalje.

Jarac, 21.12 - 19.01

Osjećate potrebu za opuštanjem i uživanjem u sitnicama. Ove sedmice nastojite da radite stvari na koje ste pomalo zaboravili. Lijepo vam je. Finansijska situacija se popravlja. Zahvaljujući prilivu novca, naprosto sijate, uspješno komunicirate sa okolinom, ali i neplanirano trošite.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Situacija je pod strogom kontrolom. Prepuštate se zadovoljstvima, družite se sa prijateljima i očekujete poklone. Pa rođendan vam se bliži, zar ne? Sjajno se osjećate. Srećno! Iako poslovi napreduju, ne znači da se treba opustiti. Dobro razrađena organizacija donosi veću zaradu. Finansijski boljitak!

Ribe, 19.02 - 20.03

Mnogi pripadnici znaka nalaze se u stanju letargije. Neophodna je promjena načina funkcionisanja, a u tome vam mogu pomoći najbliži. Mogući su problemi sa disajnim organima. Uzrok može biti psihosomatske prirode, ali i boravak u zagušljivim prostorijama. Sa partnerom su mogući prolazni konflikti zbog tračeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana