Sedmični horoskop, (od 8. do 14. decembra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 8. do 14. decembra)

Ovan, 21.03 - 20.04

Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje nekih ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, pogotovo vama! U vječitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa vam je emotivni život prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno?

Bik, 21.04 - 20.05

Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspjeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Situacija nije loša ni na finansijskom planu. Nervoza, stres, strahovi i osjećaj da vrijeme uludo traćite - loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbjeći ćete probleme sa srcem.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Ako želite da se izvučete iz krize, poželjno je da budete diplomatični. Sve je u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim morate da se pomirite. Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu. Shvatate da vam je on dosadio, jer se ništa epohalno ne dešava. Blizanci vole promjene.

Rak, 21.06 - 20.07

Divno se osjećate, fantastično izgledate. Vaša prelijepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim ljubavnim treptajima. Na slavlju ili sjedeljci možete upoznati interesantnu osobu, čak se možete i zaljubiti. Ova sedmica je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj.

Lav, 21.07 - 21.08

Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno, priznaćete! Samo strpljivim i istrajnim potezima možete izaći iz krize. Ukoliko ne blistate na sebi svojstven način, shvatite da krivica leži u akumuliranom stresu.

Djevica, 22.08 - 22.09

U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji, ili čak pisanje pjesama, bilo pravi izazov. Problemi sa kičmom ili srcem. Ako idete na put, moguće su povrede. Budite oprezni, ali se ne nervirajte.

Vaga, 23.09 - 22.10

U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolji posao.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Sjajno izgledate i isto tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Zaljubljen čovjek kao vi - i srećan je i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Ipak, zubi i kosti su slabe tačke organizma.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Uživate u lijepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda dolazi do izražaja. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi priuštite luksuz, biće fantastično! Strah od ljubavi zapravo je strah od promjena. Lakše vam je da tvrdite pazar nego da se bacite u zagrljaj voljenom biću.

Jarac, 21.12 - 19.01

Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i Vi opametiti. Nastupilo je trenutno poboljšanje. Lakši hormonski disbalans samo je prolaznog karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu.

Vodolija, 20.01 - 18.02

U svom ste elementu: znači, što luđe, to bolje. Branite se od negativnih uticaja i rukovođeni sopstvenim iskustvom ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Svi problemi sa zdravljem u vezi su sa ishranom, pa ne budite neurotični. Ustalite obroke! Uživate u zagrljaju voljene osobe.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nalazite se pred mnoštvom značajnih promjena. Ne dozvolite sebi da “uprskate stvar”. Samo direktna akcija vodi ka uspjehu. Niste zadovoljni poslom, niti načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana