Sedmični horoskop, (od 7.jula do 13.jula)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 7.jula do 13.jula)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Nije dovoljno nešto poželjeti, treba biti uporan i to ostvariti. Sljedećih dana posjedujete najpozitivnije karakteristike znaka. Valjda ćete ih iskoristiti. Uočavate problem, fokusirajući svu svoju umješnost na to da ga bar ublažite, ako već ne možete da ga otklonite. Vrijedno radite, što će uroditi plodom. Zdravi ste kao dren.

Bik, (21.4 - 20.5)

Nalazite se na kraju jednog ne baš prijatnog, ali ni lošeg, životnog perioda. Ne znate u kom smjeru treba krenuti. Ta nedoumica vas opterećuje. Posao je krenuo dobro, o čemu svjedoči konkretna finansijska podrška. Nemojte se uspavati, već ovo stanje shvatite kao prolazno. Bolovi u stomaku posljedica su enormnih količina hrane.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Konstantno ste u nekoj vrsti afekta, bilo da se radi o bijesu, svadljivosti ili impulsivnosti. Ako primijetite da stvari idu pogrešnim putem, ne nervirajte se. Mnogo radite, a rezultati nisu uočljivi. Sljedeća sedmica povoljna je za pisanje, učenje i sve poslove koji zahtijevaju kombinatoriku - šah na primjer. Odluke zavise od partnera.

Rak, (21.6 - 20.7)

Vladate situacijom. Iako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili, pretvarate se u pasivnog posmatrača i mirno čekate svojih pet minuta. Tek krajem mjeseca nadajte se napretku. To što ste realista, ovoga puta se i te kako isplatilo, jer ste dobili na vremenu i izbjegli nerviranja. Obradujte voljeno biće nečim slatkim.

Lav, (21.7 - 21.8)

Završavate poslove koji su bili u zastoju. Period u kom ste mogao bi se okarakterisati kao težak rad, ali i osnova budućeg uspjeha. Nikako se ne mirite sa činjenicom da su stvari oko vas haotične. Želite da napravite red. Uspjećete, ali uz timsku saradnju. Po glavi vam se motaju misli vezane za veliku ljubav. Poželjećete da je sretnete.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Ako doživite stresnu situaciju, odgovor potražite u lošim planetarnim aspektima. Tješite se, jer će se sve munjevitom brzinom ispraviti. Svađe sa pretpostavljenima, izloženost intrigama i finansijski slom mogući su, ali ne i neizbježni. Ne predimenzionirajte problem. Ovan ili Bik opčinjeni su vašim čarima.

Vaga, (23.9 - 22.10)

U sljedećem periodu intuicija je naglašena, pa eto odgovora na neka spontana rješenja. Ona bi u mnogo čemu trebalo da popravi nered u vašem okruženju. Prija vam timski rad, ali, nažalost, spoljašnje okolnosti utiču na to da se on ne odvija željenim tokom. Lako možete biti upleteni u loše poslovne poteze. Nervni sistem je nadražen.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Većina Škorpija je neurotična, pa nije u stanju da na vrijeme uoči lijepa događanja. Upravo ste u žiži fantastičnih zbivanja; ne kukajte, već u njima uživajte. Poslovi se odvijaju bez problema. Moguć je sukob sa zakonom. Pošto ste učinili sve da vam ništa ne može nauditi, budite bez brige. Zubobolja bi mogla da vam pokvari raspoloženje.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Dobar period se nastavlja. Ako budete pametni, manje pričali a više radili, napravićete čuda. Unapređenje praćeno više moralnom nego materijalnom satisfakcijom. Prija vam saznanje da to što radite radite na najbolji mogući način. Novac kasni. Idealna ljubavna kombinacija u idućem periodu jeste Lav.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Raspoloženje je krajnje nestabilno. Umjesto da se bacite na konkretne stvari, opterećujete se nekorisnim idejama i besmislicama. Novca ni na vidiku, ali zato poslovi izviru. Razmišljate u stilu koliko para toliko muzike. Sve će doći na svoje mjesto! Budite direktniji kada je riječ o vlastitim potrebama. Ako ne možete lijepim, onda vičite.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima, zaradom. Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. U međuvremenu će se mnogo toga raščistiti. Problemi sa mokraćnim putevima, ginekološki problemi ili problemi vezani za žlijezde sa unutrašnjim lučenjem. Loše raspoloženje potiskujete u zagrljaju Vage, Bika ili Škorpije.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Iako je situacija kritična, vladate sobom. Povratili ste mir i ne želite ni po koju cijenu da ga izgubite. Dokle će to da vas drži? Sve poslove obavljate korektno. Ne želite da se u njih previše unosite, jer to utiče na ljepotu. Ali budete dodatno stimulisani, daćete sve od sebe. Sa Vagom ili Jarcem fantastično se slažete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana