Sedmični horoskop, (od 6. do 12. oktobra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 6. do 12. oktobra)

Ovan, (21.3 - 20.4)

 Ukoliko budete mudri i strpljivi, imaćete sve šanse da u idućem periodu savladate zamke. Neka vas ne iznenade virusne infekcije koje prvenstveno napadaju grlo. Sa partnerom pokušavate da ostvarite harmoniju. Pošto je on u težem položaju od vas, nastojte da mu budete oslonac. Izbjegavajte loše finansijske poteze i rasipanje para.

Bik, (21.4 - 20.5)

Nije vam lako, ali je zato situacija u kojoj se nalazite korisna. Bezvoljnost je jedna od zamki koja može da ugrozi vaše zdravlje. Morate da pređete preko uvrede ako želite da ostvarite razumnu vezu. Pošto ste neke stvari vezane za partnera već naučili, primijenite ih u praksi. Nastojte da budete strpljivi, ali i taktični.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Distancirate se od svega što vas povređuje. Ako nastavite ovim tempom, ostaćete sami samcati na svijetu. Od partnera tražite sve ili ništa. Odnosi sa njim pokazuju da griješite. Ako prestanete da mijenjate njega, a krenete da mijenjate sebe, možda ćete nešto od veze i ispasti. Treba da se izborite sa tolikom količinom napetosti koju nosite u sebi.

Rak, (21.6 - 20.7)

Snaga volje je naglašena, o čemu svjedoče postupci koje ćete preduzeti sljedećih dana. Emotivno ste zadovoljni, pa ste samim tim i zdravi. Fascinirate voljenu osobu skrivenim šarmom. Još ako je u pitanju Lav, strasti i ljubavi biće na pretek. Partner je napokon shvatio vaše vrijednosti. Ne dozvolite sebi taj luksuz da izgubite samokontrolu.

Lav, (21.7 - 21.8)

Snaga volje je naglašena. Svjesni ste sopstvenih vrijednosti, ali i ozbiljnosti situacije. Zdravstvena situacija nije sjajna. Svjesni ste da pozitivnim mislima možete ublažiti problem. Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, kasno je. Greške mu ne praštate. Smatrate da je izigrao vaše povjerenje. Ulazite u period koji je odličan za nove početke.               

Djevica, (22.8 - 22.9)

Imate osjećaj da vam ništa ne ide od ruke. Tješite se, iduće sedmice sve će biti u redu.  Izbjegavajte započinjanje novih poslova. Veza u kojoj ste postaje klimava. Dosadilo vam je “klackanje”, pa razmišljate o nečem stabilnijem. Ne donosite definitivne zaključke na planu ljubavi ovih dana! Zaranjanjem u podsvijest i okretanjem duhovnosti prevazići ćete krizu.

Vaga, (23.9 - 22.10)

 U fazi ste izbora između nekoliko ponuda. Depresija se smjenjuje sa totalno suprotnim osjećanjem. Spas tražite u frižideru, čime potencirate problem. Romantični doživljaji narušavaju svakodnevne planove. Mogući su emotivni izlivi koje ne možete da realizujete zbog vezanosti za osobu iz prošlosti. Sve što je lijepo - kratko traje.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Pod uslovom da savladate nalete lijenosti i hvalisavost, šansa da ostvarite uspješan poslovni period može biti iskorišćena. Bolovi u grudima mogu biti posljedica srčanih smetnji ili problema sa plućima. Ovih dana vam Lavovi izuzetno prijaju. Provodite lude i nezaboravne trenutke. Partner vas osvaja, priča gomilu slatkih laži i nestaje.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Posljedice pogrešno izgovorenih riječi mogu biti fatalne. Zdravlje: Problemi sa žlijezdama, hormonima i mentalna destrukcija, pod uslovom da nešto ne preduzmete, mogu uzeti maha. Sa partnerom nikako da nađete zajednički jezik. Vi u klin, on u ploču, pa kome dosadi. Spas tražite u bjekstvu, ali se na taj način i otuđujete. Pokušajte da budete manje sebični.

Jarac, (21.12 - 19.1)   

Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje, javljaju se problemi u vidu preosjetljivosti. Budući da ste zatrpani obavezama, nemate vremena za ljubav. Partner se osjeća zapostavljeno, pa je poželjno posvetiti mu malo pažnje. On je ipak veliko dijete. Opasnost vreba u vidu isključivosti.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Čitava ova sedmica prolazi u miru, redu i radu. Ne očekujte ništa spektakularno. Pošto postoji opasnost od povreda, poželjno je biti oprezan. Vaga je idealna osoba za vas. Astrološki gledano, vi pripadate vazdušnom znaku, kao i ona. Čuvajte se promaje, jer možete da nazebete. Unutrašnji konflikt je neosnovan.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Ako od sljedećih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Nesigurnost i nizak nivo psihičke energije ukazuju na izvjestan zdravstveni problem. Ljubav: Odnosi sa partnerom nisu sjajni, bar ne onakvi kakve ih zamišljate. Sa Lavovima i Ovnovima izbjegavajte sukobe, jer ste vi u toj kombinaciji na gubitku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana