Sedmični horoskop (od 6. do 12. aprila 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 6. do 12. aprila 2013.)

Ovan, 21.03 - 20.04

U fazi ste završavanja nekih bitnih projekata. Bilo je zastoja na sve strane, ali ste ih vi uspješno prebrodili, pa sad spremno očekujete prijatnije događaje. Povoljne okolnosti pokazuju da su vaši strahovi bili neosnovani. Dobijate javno priznanje i nagradu za trud. O parama da i ne govorimo. Planirate poslovno putovanje.

Bik, 21.04 - 20.05

Sljedeće sedmice imaćete puno obaveza, ali i uspjeha. Mogući su problemi sa cirkulacijom, kičmom i premor usljed boemskog života. Oni koji pate od srčanih smetnji mogu biti ugroženi. Otvoreni ste za sve lijepe stvari, pa i za ljubav. Željeli biste nešto novo i uzbudljivo.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Ovih dana ćete pokazati svoje filantropske osobine i činiti sve sama dobra djela. Shvatate koliko ste bili samoživi. Rješavate da se promijenite. Sa partnerom sklapate primirje. Još ukoliko je Vaga - sve šanse da veza opstane postoje. Donosite odluku da prihvatite neki partnerov savjet.

Rak, 21.06 - 20.07

Ključna riječ sljedeće sedmice je "blagostanje". Čuvajte se dosade, jer ste ostvarili svoje ideje, pa vas može ubiti monotonija. U fazi ste oporavka, okrenuti zdravlju i, što je najvažnije, pravilnoj ishrani. Stvari su pod kontrolom. Prihvatite poziv šarmantne Djevice. Ništa vas ne košta!

Lav, 21.07 - 21.08

Zahvaljujući ličnoj snazi i mudrosti, vladate situacijom. Pošto ste se sa patnjom saživjeli, pravite planove za buduće aktivnosti. Novi poslovni potezi su u nagovještaju. Ništa se konkretno ne dešava, ali hoće, jer ste dobro razradili plan. Za sada se strpite! Mnogi pripadnici znaka su lakše bolesni.

Djevica, 22.08 - 22.09

Odlučni ste u nastojanjima da prevaziđete probleme koji vam stoje na putu. Ima ih više, ali to jednoj Djevici ni najmanje ne smeta. Čuvajte se povrede glave iz nehata. Glavobolja je takođe moguća sljedećih dana, i to usljed vremenskih oscilacija. Sa vatrenim znacima poput Ovna, Lava i Strijelca postajete kompletni.

Vaga, 23.09 - 22.10

Situacija se iz korijena mijenja. Doskora ste bili prilično potišteni, ali sada ne možete da prepoznate sami sebe. Sjajno ste raspoloženi i puni optimizma. Mnoge Vage se nalaze u dvostrukoj vezi. Iako to na vas ne liči, mora da ste imali "debelih razloga" kad ste se odlučili na takav korak.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Promjena koja se dešava samo je prirodni slijed okolnosti. Imaćete sreće u nesreći, a da toga ne budete ni svjesni. Sve ukazuje na otvaranje perspektive za bolju budućnost. Finansijski gubitak je neminovna posljedica pogrešnih investicija. Mislite da su svi protiv vas.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Preosjetljivi ste - s razlogom ili bez njega. Pošto okolina na vas prenosi raspoloženje, ako želite da se dobro osjećate, birajte sa kim se družite. Previše se žrtvujete za osobe do kojih vam je stalo. Čim ste počeli da mjerite, zapitajte se da li su osjećanja iskrena.

Jarac, 21.12 - 19.01

U boljem ste stanju nego obično. Zapljusnuo vas je talas optimizma, pa imate osjećaj kao da vam je kamen pao sa srca. Dobro se osjećate, dobro ste raspoloženi. Preosjetljivi ste. Neracionalno se odnosite prema utrošku sopstvene energije. Ne rasipajte je tek tako. Postajete svjesniji svojih slabosti.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Okolnosti nalažu mnogo takta i smisla za diplomatiju, koje očigledno nemate, ali taj nedostatak kompenzujete upornošću. Bićete akter slavlja i prijatnih događaja. Okončavate poslove koji su bili mučni i zahtijevali dodatnu snagu. Pred vama je finansijski dobitak, kao i uspjeh u profesiji kojom se bavite.

Ribe, 19.02 - 20.03

Sljedećih dana uživate u svim životnim radostima. Sklonost ka hedonističkom ponašanju sada je pojačana. Pa, uživajte, kad možete! Romantično raspoloženi, nikako da se pomirite sa praktičnim partnerovim osobinama. Možda ste baš zbog te razlike idealan spoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana