Sedmični horoskop, (od 5. maja do 11. maja)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 5. maja do 11. maja)

Ovan, (21.3 - 20.4)

U optimističkoj ste fazi. Iskreno vjerujete da će se ono u šta ste dugo ulagali isplatiti. Hoće, ali početkom ljeta. Mnogi Ovnovi će zahvaljujući Jupiteru imati javne nastupe u kojima će njihov jedinstven talenat doći do izražaja. Uspješni poslovni poduhvati. Zdravlje je uglavnom dobro. Kad ste srećni i zadovoljni, zdravi ste.

Bik, (21.4 - 20.5)

Sljedećih dana uživaćete u konkretnim stvarima i čulnim zadovoljstvima. Pravi je trenutak da se bacite na provod i nadoknadite propušteno. Kreativniji ste nego inače, što znači da ćete imati uspjeha u svim poslovima vezanim za umjetnost. Biće i onog do čega najviše držite - para. Bolesti venerijanskog tipa mogu da se ispolje.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Preosjetljivi ste i razmaženi. Eto kako se može protumačiti vaše trenutno stanje. Niste zadovoljni poslom, pa razmišljate o dodatnom radu. Para nema na vidiku, ali ih ne očekujte, pošto se od njih ionako teško rastajete. Mogući su problemi sa bubrezima ili mentalna konfuzija. I jedno i drugo zahtijeva ozbiljniji tretman.

Rak, (21.6 - 20.7)

Svjesni ste da morate da mijenjate stari način života, jer to zahtijevaju okolnosti. Pošto se stvaraju prilike za napredovanje, imaćete sreće u nesreći. Uspjeh možete očekivati samo u oblastima koje su vezane za psihologiju, analizu i duhovni rad. Na materijalnom planu vlada opšte rasulo. Mogući su problemi urinarnog trakta.

Lav, (21.7 - 21.8)

Razmišljate o putovanju ili o koristi koja vas očekuje, a koja je vezana za inostranstvo. Još uvijek se ne zna na čemu ste. Promjena stanja, nabolje. Taman ste digli ruke od jednog poduhvata, kad shvatate da će on biti uspješan. Zakasnjeli finansijski dobitak. Već duže vrijeme ste sa Jarcem na istim talasnim dužinama.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Odluka koju donesete ovih dana biće od izuzetne važnosti i umnogome uticati na dalji razvoj događaja. Iskoristite svoju analitičnost i povucite pravi potez. Mnoge stvari ćete riješiti kao od šale. Zvijezde su vam naklonjene, a i vi umijete da ih šarmirate. Razum u kombinaciji sa radom čini čuda. Budite oprezni u saobraćaju.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Sljedećih dana okončavate stvari koje zahtijevaju puno truda. Pošto se ne plašite odgovornosti i rada, sve će se dešavati po planu. Potrebno je puno diplomatičnosti, upornosti i odmjerenosti, što vam nije strano. Zovete se Vaga jer stalno nešto važete. Mirenje sa partnerom vas čini zadovoljnim. Prepuštate se njegovim čarima.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Prednost dajete uživanju u svim ovozemaljskim stvarima. Umjetnički ste orijentisani, sa naglašenom boemskom crtom.

Teško vam je da počnete da radite, ali kad vi nešto odlučite, nema te sile koja vas može zaustaviti. Tvrdoglavi ste, ali i uspješni. Na život gledate kao na gozbu, a na partnera kao na dobar zalogaj.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Maštate o putovanju u tople krajeve i egzotične predjele. Samo da je više para, to biste sproveli u djelo koliko sutra. Uspješan period u svakom pogledu. Posebno se treba fokusirati na obilje umjetničkog talenta i ne dozvoliti da on uludo propada. Dišete punim plućima, srećni, zadovoljni i zdravi. Lijepo je biti voljen kao što ste vi.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Skloni te snivanju na javi i zatvaranju u svoj fiktivni svijet. Bez konkretne akcije nemate šanse da uspijete u ovoj surovoj stvarnosti. O ljubavi maštate, a osobu pored vas idealizujete. Nikako vam ne polazi za rukom da uživate sad i odmah u zagrljaju voljenog bića. Na poslu ste pasivni, osjetljivi, skloni da svoje probleme prebacite na druge.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Strpljivo pružate pomoć prijatelju u nevolji. Prava ste Vodolija, nesebični i odgovorni u ozbiljnim situacijama. Poslovno-finansijski kolaps u kojem se nalazite ove sedmice valjda će prestati. Nemate više snage da se borite sa preprekama. Sa partnerom, umjesto što se svađate, pokušajte da se mazite.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Napokon ste shvatili kako se valja ponašati sljedećih dana. Postali ste samouvjereni, energični i sigurni u samog sebe. Iako niste trenutno zadovoljni onim čime se bavite, uskoro dolazi ljeto, a sa njim i nove poslovne mogućnosti. Budite spremni za rad, kad drugi idu na odmor. Slijepa zaljubljenost u Lava nikako da vas ubijedi da je on pogrešna osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana