Sedmični horoskop (od 5. jula do 12. jula 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 5. jula do 12. jula 2013.)

Ovan 21.03 - 20.04. Nije dovoljno nešto poželjeti, treba biti uporan i to ostvariti. Sljedećih dana posjedujete najpozitivnije karakteristike znaka. Valjda ćete ih iskoristiti. Uočavate problem, fokusirajući svu svoju umješnost na to da ga bar ublažite, ako već ne možete da ga otklonite. Vrijedno radite, što će uroditi plodom.

Bik 21.04 - 20.05.

Nalazite se na kraju jednog ne baš prijatnog, ali ni lošeg, životnog perioda. Ne znate u kom smjeru treba krenuti. Ta nedoumica vas opterećuje. Bolovi u stomaku posljedica su enormnih količina hrane, slatkiša posebno. Problem samo nakratko rješavaju koka-kola i kokice. Razmišljajte o postupcima, jer vas neznanje ne opravdava od odgovornosti.

Blizanci 21.05 - 20.06.

Konstantno ste u nekoj vrsti afekta, bilo da je riječ o bijesu, svadljivosti ili impulsivnosti. Ako primijetite da stvari idu pogrešnim putem, ne nervirajte se. Na emotivni život slabo možete da utičete. Odluke i raščišćavanja zavise od partnera. Bavljenje sportom u kombinaciji sa meditacijom daje zapanjujuće rezultate.

Rak 21.06 - 20.07.

Vladate situacijom. Iako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili, pretvarate se u pasivnog posmatrača i mirno čekate svojih pet minuta. Tek krajem mjeseca nadajte se napretku. To što ste realista, ovoga puta se i te kako isplatilo, jer ste dobili na vremenu i izbjegli nerviranja. Oko vas je pravi haos u kom se, za divno čudo, odlično snalazite.

Lav 21.07 - 21.08.

Završavate poslove koji su bili u zastoju. Period u kom ste mogao bi se okarakterisati kao težak rad, ali i osnova budućeg uspjeha. Po glavi vam se motaju misli vezane za veliku ljubav. Poželjećete da je sretnete. Ne pomišljajte na to, jer ste odavno zaboravljeni. Ogromnu količinu energije iskoristite pametno - za obavljanje poslova.

Djevica 22.08 - 22.09.

Ukoliko doživite stresnu situaciju, odgovor potražite u lošim planetarnim aspektima. Tješite se, jer će se sve munjevitom brzinom ispraviti. Ne tako loše. Infekcije, upale, problemi sa krvotokom i mnoštvo drugih stvari može vam idućih dana poremetiti život, pa je poželjno smanjiti aktivnosti. Strpite se još nekoliko dana.

 Vaga 23.09 - 22.10.

U sljedećem periodu intuicija je naglašena, pa eto odgovora na neka spontana rješenja. Ona bi u mnogo čemu trebalo da popravi nered u vašem okruženju. Veza sa Blizancem ili Djevicom trenutno je u krizi, jer se neko miješa u vaš život. Da li su to roditelji ili prijatelji? Jasno im stavljate do znanja gdje je kome mjesto.

Škorpija 23.10 - 22.11.

Većina Škorpija je neurotična, pa nije u stanju da na vrijeme uoči lijepa događanja. Upravo ste u žiži fantastičnih zbivanja; ne kukajte, već u njima uživajte. Poslovi se odvijaju bez problema. Moguć je sukob sa zakonom. Pošto ste učinili sve da vam ništa ne može nauditi, budite bez brige. Očekujte strasnu vezu sa ozbiljnim praktičnim Jarcem.

Strijelac 23.11 - 20.12.

Dobar period se nastavlja. Ukoliko budete pametni, manje pričali a više radili, napravićete čuda. Pod uslovom da izađete na kraj sa viškom energije i gomilom interesovanja, biće sve u redu. U protivnom, psihički problemi. Bavljenje fizičkim aktivnostima preporučljivo je u budućem periodu. Ne pretjerujte sa izležavanjem.

Jarac 21.12 - 19.01.

Raspoloženje je krajnje nestabilno. Umjesto da se bacite na konkretne stvari, opterećujete se nekorisnim idejama i besmislicama. Problemi sa žučnom kesom ili jetrom samo su prolazne prirode. Pravi je momenat da posvetite više pažnje zdravlju. Pošto ste rekli partneru sve što mislite, samo ste ga zaintrigirali.

Vodolija 20.01 - 18.02.

Iako ne želite da budete mučenik, vi to stvarno jeste. Pitanje je koliko ste svjesni ove činjenice? Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu predstavu? Nezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima, zaradom. Kad bolje razmislite, jedini spas je odmor. U međuvremenu će se mnogo toga raščistiti. Loše raspoloženje potiskujete u zagrljaju Vage, Bika ili Škorpije.

Ribe 19.02 - 20.03.

Iako je situacija kritična, vladate sobom. Povratili ste mir i ne želite ni po koju cijenu da ga izgubite. Dokle će to da vas drži? Nastupilo je poboljšanje. Imate osjećaj da je kriza za vama, da ste ušli u period oporavka. Dobro se osjećate. Sa Vagom ili Jarcem fantastično se slažete. Trudite se da više vremena provodite u njihovom društvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana