Sedmični horoskop, (od 4. do 10. avgusta)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 4. do 10. avgusta)

Ovan, 21.3 - 20.4

Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspjeha, a vi u nju vjerujete. Pripremite se i za izvjesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju. To vas maksimalno opterećuje, ali i podstiče na rad. Uspjeh. Osjećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali i neredovno se hranili. Više odmora i vitamina. Nova veza je na pomolu. Riječ je o osobi kao stvorenoj za vas. Nadate se više nego što treba. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci. Posvetite više pažnje odmoru. Smanjite izlaske i poslovne obaveze.

Bik, 21.4 - 20.5

Donosite odluku koja iz korijena mijenja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rješavate da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspjeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate. Škorpija može ovih dana biti aktuelna. Prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore i sitnih laži. Bacate joj se u zagrljaj. Strah od promjena postoji, ali morate malo i rizikovati. Samo tako ćete uspjeti, biti srećni, pa i bogati.

Blizanci, 21.5 - 20.6

Posjedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku... Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Malo Blizanaca ima finansijske probleme. Poslovni "bum". Ukoliko pretjerate sa zadovoljstvima, zdravlje može biti na udaru. Sklonost ka holesterolu i ostalim zdravstvenim problemima može se kontrolisati. Ljubomorne scene predstavljaju sastavni dio ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Odnose sa ljudima gradite na povjerenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove - sumnja. Ona nikuda ne vodi.

Rak, 21.6 - 20.7

Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Preosjetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posljedica premora i pretrpljenog stresa. Mogući su problemi sa organima za varenje. Partner očekuje podršku i poštovanje. Imate naklonost kolege, još ako je Blizanac ili Djevica... Biće ludo i nezaboravno. Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban.

Lav, 21.7 - 21.8

Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspjeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Posao se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže. Treba izbjegavati ulaganja i okrenuti se sigurnijim stvarima. Promjena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu sljedećih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra. Puno lijepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strijelcem. U stanju ste prave euforije. Prosto da ne povjerujete. Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa smireno nastojte da tako i ostane.

Djevica, 22.8 - 22.9

Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Pod uslovom da munjevito djelujete, uspjećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Čuvajte se povreda i ožiljaka. Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije. Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vrijeme, pokušajte da smanjite rizik.

Vaga, 23.9 - 22.10

Promjene koje vam se dešavaju samo su normalan slijed okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne klonite duhom, već zasučite rukave. Sklonost ka uzimanju sedativa, cigareta i alkohola - može štetno da djeluje. Neke Vage će imati problema sa bubrezima i mokraćnim putevima. Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem - nije ni on od kamena. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umijete da čekate. Nerviranja vas mogu odvesti samo u bolest.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspijete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog. Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika.

Zdravstveni problemi su za vama. Sada se oporavljate i činite sve da posljedice budu minimalne. Ispravno. Komunikativni period traje. Oko vas su sve sami Bikovi i Blizanci. Hoćete li im odoljeti? Vodite računa o tome šta kome pričate. Imate dvije varijante, u zavisnosti od slučaja, pa možete biti uhvaćeni u laži.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Sljedeća sedmica je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspjeh. Nudi vam se unapređenje u svim društvenim delatnostima, politici i nauci. Novčani dobitak. Mogući su problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom ili zubima. O nervima da i ne govorimo. Morate da prestanete da se opterećujete sporednim stvarima. Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nježnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna. Pošto je nervni sistem blago ugrožen, akcenat treba staviti na njega. Bavljenje sportom, svim fizičkim aktivnostima i onim što volite - pravi je i najsigurniji lijek. Manje pričajte!

Jarac, 21.12 - 19.1

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni. Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem. Strahovi, razočarenja, depresivno ponašanje. To prikrivate osmijehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate? Pa zna se, samog sebe!

Učinite nešto da izgladite odnose sa voljenom osobom. Da li ste primijetili koliko ste se u posljednje vrijeme udaljili? Ako nastavite ovim tempom, biće nevolje. Samo pravi prijatelji i dobra atmosfera mogu biti adekvatan lijek. Pa kad je tako, liječite se! Napravite sjedeljku ili posjetite nekog čije vam društvo prija.

Vodolija, 20.1 - 18.2

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. Hormoni su na udaru. Oni mogu da vam zadaju muke, bilo da se radi o štitnoj žlijezdi, šećernoj bolesti ili prostati. Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih. Pošto ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se. Bježite u svoju oazu mira, jer ste napokon uspjeli da zavolite samog sebe. Fantastično!

Ribe, 19.2 - 20.3

Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima. Nudi vam se privlačno zaposlenje, lijepo i unosno. Prosto nevjerovatno da to postoji. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Ništa konkretno. Mogući su problemi vezani za ishranu. Loše povezujete stvari, pa nikako da zaključite da zdravlje ulazi na usta. Rak je idealna kombinacija. Šetnja u prirodi, na mjesečini, ili razgovor u restoranu. Kad zanos prođe, shvatićete da ste još dalje nego na početku. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Lijepo ćete se osjećati i povratiti vjeru u svoje psihofizičke kvalitete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana