Sedmični horoskop, (od 31.marta do 6.aprila)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 31.marta do 6.aprila)

Ovan

Stalo vam je da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, ali često postoje određeni nesporazumi i prati vas nesklad u procjeni zajedničkih interesa. Posvetite više pažnje rješavanju nekih aktuelnih problema i finansijskih računa. U odnosu sa voljenom osobom provejava doza uzajamne nesigurnosti i nerazumijevanja.

Bik

Novi događaji na poslovnoj sceni unose dodatnu tenziju u vaše okruženje, ali vi ne želite da učestvujete u javnim raspravama. Mudro sprovodite svoje poslovne planove i vješto balansirate između saradnika. U odnosu s voljenom osobom postoji neka "tajna veza" ili emotivna spona, razmjenjujete iskrena osjećanja i sjajno se dopunjavate u svakom pogledu.

Blizanci

Ponekad je teško prepoznati dobitnu kombinaciju i pouzdane saradnike u različitim situacijama na poslovnoj sceni. Profesionalna neodlučnost može da vam stvori dodatnu neugodnost i novi finansijski gubitak. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Od voljene osobe ne možete dobiti sve što očekujete, napravite emotivni balans.

Rak

Stalo vam je da okolina pravilno vrednuje vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje zadatke. Najljepši događaji vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvijek kada se uzburkaju vaše strasti i osjećanja, to predstavlja pozitivan "signal" koji vodi ka ljubavnoj romansi.

Lav

Očekuje vas novi uspjeh ili šira afirmacija u poslovnim krugovima. Važno je da birate poslove u kojima možete u potpunosti da potvrdite svoje kreativne ideje. U ljubavnom dijalogu, mudro prepustite svom partneru određenu dominaciju ili utisak da vodi glavnu riječ. Izbjegavajte igru nadmudrivanja i nove emotivne zamke.

Djevica

Nalazite se pod psihološkim pritiskom, dobro procijenite kompletnu situaciju i različite mogućnosti. Važno je da sačuvate dobre kriterijume prilikom izbora poslovnih ciljeva.  Na emotivnom planu suviše insistirate na ubjedljivim dokazima. Partner neće pokazati dovoljno sluha za sve vaše ideje ili zahtjeve.

Vaga

Novi događaji na poslovnoj sceni mogu da poremete vaše planove, stoga razmislite o nekom alternativnom rješenju. Uvijek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Ukoliko osjećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju "slabu tačku".

Škorpija

Nalazite se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Djelujete kao osoba, koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. U ljubavnom životu imate loš predosjećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da vas kompromituju.

Strielac

Iznenadne promjene na poslovnoj sceni, djeluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtijevaju da donesete nove ili mudre odluke. U vašem interesu je da sačuvate važne poslovne kontakte. Potrudite se da budete angažovani na različitim stranama. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti.

Jarac

Nalazite se pred novim poslovnim dilemama i zagovarate timski rad. Okolina očekuje efikasna rješenja i dobro osmišljenu akciju. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrijednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Potrudite se da budete dovoljno razumni i umjereni kada se rješavaju zajednički problemi.

Vodolija

Djelujete rezervisano pred određenim saradnicima i odbijate nove izazove. Nepovoljna poslovna klima neće trajati dugo, važno je da se dobro pripremite za sljedeću fazu. U emotivnom životu, nema potrebe da se ponašate suviše zahtjevno ili nametljivo prema voljenoj osobi, jer na taj način najčešće podstičete suprotan efekat.

Ribe

Trenutno prolazite kroz različite faze stvaralačkih uspona i padova, ali to ne treba da vas dodatno osujeti. Budite dovoljno istrajni u svojim ciljevima. U privatnom životu djelujete sumnjičavo i pronalazite različite zamjerke svom partneru. Ipak, vaša inteligencija nije svemoćna u rješavanju osnovnih ljubavnih dilema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana