Sedmični horoskop (od 31. maja do 6. juna 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 31. maja do 6. juna 2014.)

Ovan, 21. 3. - 20. 4.

U ovoj sedmici će biti dosta priča o nekim eventualnim promjenama, ali tu ima i sabotaža. Imate jako dobru intuiciju prema poslovnim saradnicima, tako da bi  trebalo da vjerujete svojim unutrašnjim osjećajima. Preko prijatelja možete nekoga upoznati, naročito u večernjim satima. Ovo je sedmica dobrih flertova i mogućnosti ulaska u kratkotrajnu tajnu vezu. Ipak, ne dozvolite da komunikacija sa partnerom trpi. Moguća nesanica.

Bik, 21. 4. - 21. 5.

Čvrsto se držite svojih principa pošto ćete u ovoj sedmici biti na nekim iskušenjima od strane pretpostavljenih ili osoba koje su na neki način iznad vas. Neko će vas razočarati svojom reakcijom. Postoji mogućnost da obnovite neke kontakte, ali nećete željeti da definišete odnose. Prija vam interesantno društvo, kao i strasti. Zauzeti mogu da očekuju osvježenje odnosa sa voljenom osobom. Vodite računa o donjem dijelu kičme i koljenima.

Blizanci, 22. 5. - 21. 6.

Imate utisak da vas u poslu uvijek neko preduhitri u idejama koje vam se motaju po glavi već izvjesno vrijeme. Nemojte kritikovati saradnike u ovoj sedmici, pošto ćete biti grublji nego što bi ste željeli, a to može biti pogrešno shvaćeno. Imaćete dosta prilike za nova poznanstva, ali je vama u glavi osoba koju nikako da sretnete. Za zauzete Blizance, ovo je nedjelja kada možete praviti jako dobre zajedničke planove, kratkoročne ili dugoročne. Vodite računa o ishrani.

Rak, 22. 6. - 22. 7.

Nalazite se u kreativnoj fazi i podstaknuti ste na nova poslovna rješenja. U susretu sa saradnicima imate jasne vizije i umijete dobro da procijenite redoslijed poteza. Potrudite se da dobijete neophodnu podršku. Vaše intelektualne sposobnosti su na zavidnom nivou. U ljubavnom životu osjećate stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rješenje na nekim drugim stranama. Ponekad djelujete suviše zahtjevno i neumoljivo. Partner nema dovoljno volje da odgovori na sve vaše zahtjeve, a vama postaje monotono da ponavljate istu priču.

Lav, 23. 7. - 23. 8.

Stalo vam je da proširite svoje saznajne vidike i da se profesionalno usavršavate u raznim pravcima, ali primjećujete da se oko vas nalaze saradnici različitih profila i ćudi. Važno je da primjenjujete provjerene obrasce uspješnog poslovanja i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Nalazite se u fazi novog emotivnog uzleta, neko vas je zaintrigirao svojom pojavom i djeluje provokativno za vaš ukus. Moguća je jača prehlada.

Djevica, 24. 8. - 23. 9.

Angažovani ste na različitim stranama i djelujete pretenciozno u susretu sa saradnicima. Potrebno je da pravilno usmjerite svoju energiju ili koncentraciju. Nečija asistencija prilikom rješavanja poslovnih dilema, pokazaće se od velike koristi. Često mijenjate svoje emotivno raspoloženje i lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Sve može da se promijeni. U svom prepoznatljivom maniru oslonite se na svoja osjećanja. Sinusi vam mogu biti slaba tačka.

Vaga, 24. 9. - 22. 10.

Subjektivno tumačite nove događaje na radnom mjestu i nehotično potcjenjujete nečije sposobnosti. Potrebno je da se usaglasite sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesa, prije nego što izgubite dragocjeno vrijeme i energiju. Kada se nalazite u osjetljivoj fazi prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Više uživajte u različitim privilegijama koje dobijate u krugu svoje porodice. Povedite računa o koži.

Škorpija, 23. 10. - 22. 11.

Osjećate lagani umor ili nedostatak volje da se suočite sa nekim poslovno-finansijskim problemima. Na sreću, očekuju vas pozitivne promjene, iznenadni dobitak ili dobri uslovi za proširenje saradnje. Djelujete zadovoljno u nečijem društvu, umijete da stvorite romantičnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osjećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe predstavlja ljepši dio stvarnosti. Smanjite nervozu i više se odmarajte.

Strijelac, 23. 11. - 21. 12.

Osjećate laganu stagnaciju u stvaralačkom izražavanju i potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, da biste ostvarili zajedničke interese i perspektivnu reklamu. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali želite da ostavite dovoljno prostora i za neka drugačija interesovanja. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Provjerite krvnu sliku.

Jarac, 21. 12. - 21. 1.

Kategorično branite svoje stavove, ali postoje novi događaji koji dodatno otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da ispunite osnovne kriterijume koje postavljaju vaši saradnici, umjesto da provocirate novu raspravu ili da se sukobljavate zbog različitih poslovnih interesa. Osjećate veliki emotivni zanos i inspiraciju, ali vam nedostaje dobra prilika da izrazite sve svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se dopada vješto izmiče pred vašim pozivima. Mogu vas opteretiti bolovi u stopalima.

Vodolija, 21. 1. - 19. 2.

U sjajnoj ste psihofizičkoj formi i djelujete samouvjereno u susretu sa saradnicima. Na vrlo efikasan način umijete da sprovedete pravila uspješnog poslovanja, koja ostavljaju pozitivan utisak na okolinu. Vješto primjenjujete različite poslovne strategije u zavisnosti od aktuelne teme i ciljeva. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja vas dodatno podstiče na spontano emotivno izražavanje. Priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj u odnosu sa voljenom osobom. Variranje krvnog pritiska.

Ribe, 20. 2. - 20. 3.

Očekujete pozitivne odgovore u rješavanju poslovno-finansijskih interesa. Stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu i da sačuvate kontakte na različitim stranama. Djelujete nesigurno i često se nalazite u fazi procjenjivanja, još ne možete da se odlučite za konkretnog partnera. Promijenite svoj pristup u ponašanju, preuzmite inicijativu ili pripremite neko neobično iznenađenje za voljenu osobu. Skloni ste upalama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana