Sedmični horoskop, (od 30.juna do 6.jula)

G.S.
Sedmični horoskop, (od 30.juna do 6.jula)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspjeha, a vi u nju vjerujete. Pripremite se i za izvjesne poslovne probleme. Nova veza je na pomolu. Riječ je o osobi kao stvorenoj za vas.

Bik, (21.4 - 20.5)

Donosite odluku koja iz korijena mijenja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rješavate da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspjeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Posjedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku... Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Malo Blizanaca ima finansijske probleme. Poslovni "bum". Ljubomorne scene predstavljaju sastavni dio ljubavne igre. Barem vam nije dosadno.

Rak, (21.6 - 20.7)

Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Partner očekuje podršku i poštovanje. Mogući su problemi sa organima za varenje.

Lav, (21.7 - 21.8)

Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspjeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Posao se odvija više nego povoljno. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže. Treba izbjegavati ulaganja i okrenuti se sigurnijim stvarima. Promjena, kako kod koga. Slabe tačke organizma su srce i jetra.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Pod uslovom da munjevito djelujete, uspjećete. Šansa prolazi tolikom brzinom da je morate uhvatiti u letu. Čuvajte se povreda i ožiljaka. Mogući su napadi glavobolje, kao reakcija na premor i vremenske oscilacije.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Promjene koje vam se dešavaju samo su normalan slijed okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne klonite duhom, već zasučite rukave. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspijete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog. Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ako se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika.

Zdravstveni problemi su za vama.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Sljedeća sedmica je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Vlastitim zalaganjem ostvarićete zapanjujući uspjeh. Nudi vam se unapređenje u svim društvenim djelatnostima, politici i nauci. Novčani dobitak. Morate da prestanete da se opterećujete sporednim stvarima. Manje pričajte!

Jarac, (21.12 - 19.1)

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni. Strahovi, razočarenja, depresivno ponašanje. To prikrivate osmijehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate? Pa zna se, samog sebe!

Vodolija, (20.1 - 18.2)

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Nerviraju vas kolege, nemar i aljkavost saradnika. Sve vas nervira. Pokušajte da izdejstvujete posao koji se obavlja u samoći, jer ćete samo tako naći mir. Hormoni su na udaru. Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujte se glupostima.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima. Nudi vam se privlačno zaposlenje, lijepo i unosno. Prosto nevjerovatno da to postoji. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Ništa konkretno. Mogući su problemi vezani za ishranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana