Sedmični horoskop (od 30. marta do 5. aprila 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 30. marta do 5. aprila 2013.)

Ovan, 21.3—20.4

Pripremite se na stresne, ali pozitivne ljubavne zaokrete koji mogu iz temelja da promijene pogled na partnera i vaš odnos. Ako mislite da vam je u ljubavi sve jasno i dobro posloženo, sada ćete iznenaditi sebe, ali i svoju okolinu. Snažan nalet osjećanja, potreba za promjenom i otkrivanjem novih mogućnosti donijeće vam nova saznanja.

Bik, 21.4 - 21.5

Pokušavate razjasniti svoju ljubavnu situaciju, ali umjesto mira, opuštenosti i sklada koji želite postići postajete sve napetiji. Ako u braku ili dugoj vezi postoje nesuglasice s partnerom, pokušaćete razgovarati o njima, a upravo razgovor će dodatno zakomplikovati stvari. Mogu vam se omaknuti pogrešne riječi.

Blizanci, 22.5 - 21.6

Mogućnost da upoznate ugodnu i privlačnu osobu sada raste, a vi sve više pažnje poklanjate svom izgledu i utisku koji ostavljate na druge. Polovina sedmice donosi ljubavna iskušenja. Možda ćete morati birati između dvije osobe koje vas privlače ili ćete rješavati neku ljubavnu dilemu.

Rak, 22.6 - 22.7

Izazovne poslovne situacije možete premostiti samo ako ostanete smireni i u fokusu zadržite one stvari koje su vam zaista važne. Promjena odluke ili smjera djelovanja sada može umanjiti vaše dosadašnje napore i izazvati različite poteškoće u poslovnim odnosima. Ostanite tolerantni prema tuđim greškama.

Lav, 23.7 - 22.8

Puni ste entuzijazma i dobre volje, naročito ako pokrećete novi poslovni projekat. Energični ste i na sve gledate pozitivno. Manje zdravstvene tegobe koje su vas donedavno pratile sada će u potpunosti prestati, osjećaćete se odlično i snažno. Ipak, zadržite disciplinu.

Djevica, 23.8 - 22.9

Zbog mnogih nesporazuma i napetosti koji su vas pratili u posljednje vrijeme u ljubavnom životu sada ćete postati oprezni i suzdržani. Smanjiće se vaša želja da razjasnite svaku stvar koja se događa između vas i partnera, odustaćete od analiziranja odnosa i svojih osjećaja, te upravo zbog toga neočekivano pronaći mir i zadovoljstvo.

Vaga, 23.9 - 22.10

Poželjno je da na radnom mjestu zadržite potpunu koncentraciju i da ništa ne prepuštate slučaju. Pogreške koje u prvom trenutku izgledaju bezazleno s vremenom se mogu pretvoriti u veće probleme. Oslonite se na svoju sposobnost procjene, ostanite odgovorni i profesionalni.

Škorpija, 23.10 - 21.11

Početak sedmice donosi manja previranja u emotivnom životu. Previše ćete razmišljati o odlukama koje ste donijeli, preispitivati ono u što ste zapravo sigurni, iz neobjašnjive nesigurnosti partneru postavljati vješte zamke i pitanja. Oslobodite se sumnjičavosti i otvorite svoje srce.

Strijelac, 22.11 - 21.12

Ljubavna veza s Blizancem sada postaje naporna i izazovna. Vješto će prepoznati svaki trenutak neiskrenosti s vaše strane i kritikovaće vas. Puni ste energije, ali i neoprezni. Zbog pretjeranog vježbanja i nedostatka koncentracije možete da se povrijedite ili da zaradite upalu mišića.

Jarac, 22.12 - 20.1

Izazovne okolnosti u poslu ili porodičnom životu vas jako iscrpljuju, pa ćete u osobi koju volite tražiti oslonac i zaštitu. Neočekivani preokreti u poslovnoj sredini snažno će uticati na vaše raspoloženje, ali i na vašu stabilnost. Dramatično ćete doživjeti neke lošije trenutke i na taj način izgubiti mnogo energije.

Vodolija, 21.1 - 18.2

Dobro je da ostanete suzdržani u izjavama i distancirani prema događajima u radnoj sredini. Mnoge stvari će vam djelovati nelogično ili nepotrebno, nećete se složiti s mišljenjem većine saradnika ili poslodavca. Uprkos tome, učinite sve što se od vas očekuje i pri tome nemojte prigovarati.

Ribe, 19.2 - 20.3

Vaša ljubavna očekivanja rastu, smanjuje se vaše strpljenje i objektivnost. Početak sedmice može vam donijeti poneko razočarenje, posebno ako od voljene osobe očekujete previše pažnje. Osjetljivi ste i spremni da reagujete na svaku, pa i najmanju grubost ili zanemarivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana