Sedmični horoskop (od 3. do 9. marta)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 3. do 9. marta)

Ovan, 21.3 - 20.4

Veoma ste empatični, uživljavate se u tuđe probleme. Svoje potrebe i probleme stavljate u drugi plan. Savjetima pomažete prijateljima u nevolji. Uletjeli ste nepromišljeno u ljubavni trougao. Koliko vas uopšte to čini srećnim? Pokušajte da izađete bezbolno iz te igre. Ne rasipajte energiju na stvari koje nisu bitne.

Bik, 21.4 - 20.5

Dok se svi raduju i luduju, vi niste u formi. Jedva čekate da i ova sedmica prođe pa da se vratite u ustaljeni ritam funkcionisanja. Nastupila je emotivna nestabilnost. Svjesni partnerovih mana, razmišljate da li da preduzmete radikalne promjene. Kolebate se: prekinuti vezu ili je ozvaničiti. Nastojte da se odmorite.

Blizanci, 21.5 - 20.6

Raspleti su znatno sporiji nego što to vama odgovara, što vas dodatno opterećuje i izluđuje. Poželjno je ono čega definitivno nemate - strpljenje. Kad stvari naoko krenu nizbrdo, ne smijete očajavati. Nezadovoljstvo partnerom i nemogućnost da ga mijenjate prolaznog su karaktera. Idealno rješenje je mijenjati sebe.

Rak, 21.6 - 20.7

Iako nastojite da se izolujete i povučete u sopstvenu ljušturu, ne vrijedi. Prijatelji vam to ne dozvoljavaju, budući da im vaše prisustvo uliva sigurnost. Imate problema da sa partnerom nađete zajednički jezik. Komunikacija je loša, a samim tim i sve drugo što iz toga slijedi. Više radite, a manje pričajte. Budite samouvjereni.

Lav, 21.7 - 21.8

Lavovi su ušli u ambiciozan period. Znate šta hoćete i jasno grabite ka cilju iako se sa njim mnogi ne slažu. Važno je da je vama po volji. Odličan period za početke. Ljubav vam je potrebnija nego ikada, ali ona izostaje. Nesporazumi sa partnerom i mogućnost sukoba vas plaše. Nađite zlatnu sredinu između ljubavi i posla.

Djevica, 22.8 - 22.9

Zbog nečega se kolebate. Nikako da donesete ispravnu odluku i riješite problem. Sve je polovično, tako da ste malodušni i neraspoloženi. Nezadovoljstvo emotivnim životom prolaznog je karaktera. Vrijeđaju vas sitni gestovi vezani za partnera. Prijala bi vam ležernija atmosfera. Sve nesporazume rješavajte odmah i direktno.

Vaga, 23.9 - 22.10

Sljedećih dana očekuje vas puno dodatnih aktivnosti od kojih ste se odvikli. Sva pažnja je usmjerena na to da ih obavite što odgovornije i kvalitetnije. Okupirani materijalnim projektima. Vijesti iz inostranstva ili veza sa strancem. U tom kontekstu će se odvijati vaš emotivno-erotski život, pun burnih događaja i iznenađenja.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Izvjesno vrijeme ste se osjećali umrtvljeno, ali ćete ovih dana živnuti i poželjeti da se iskušate u novim primamljivim stvarima. Urazumite se i uozbiljite. Nema te sile koja vas može osujetiti. Na pragu ste nove uzbudljive ljubavne avanture. Vatreni znaci vam prijaju, pa odgovarate na izazove jednog Lava ili Strijelca.

Strelac, 23.11 - 20.12

Sve se odvija sa lakoćom, upravo onako kako ste zamislili. Avanturistička crta karaktera je izražena, pa ćete spontano ulaziti u prelijepe situacije. Manje priče, a više rada. Stalni partner vam je dosadio, pa maštate o novim uzbuđenjima na planu ljubavi i seksa. Mnogi pripadnici ovog najerotičnijeg znaka sprovode ih u djelo.

Jaracm, 21.12 - 19.1

Nalazite se na samom početku novog životnog ciklusa. Pošto ste velike promjene na nivou ličnosti pregrmjeli, nadajmo se da spremno ulazite u sljedeću fazu. Pred donošenjem ste važne odluke. U svemu pa i u ljubavi, prilično ste naivni. Druga strana to koristi, a da niste ni svjesni. Ako ste vi korektni, mislite da su svi. Vodolija je u igri.

Vodolija, 20.1 - 18.2

Uživate u svim čarima, ne obraćajući pažnju na posljedice. Teško vam je da kažete ne kada je najslađe. Ne možete da se požalite na finansijsku situaciju. Zarađujete bolje nego što se trudite. U odnosima sa voljenom osobom tvrdoglavi ste. Ukoliko je ona Lav ili Bik, ne zna se ko je gori. Pošto pametniji popušta, budite to vi.

Ribe, 19.2 - 20.3

Razmišljate o prilagođavanju novim životnim prilikama. Napokon ste počeli da prosuđujete na ispravan način. Samo razumne odluke donose povoljna rješenja. Nije vam teško da radite. Disciplinovano obavljate obaveze. Emotivna raščišćavanja i novi počeci. U svakom slučaju se nalazite pred značajnim događajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana