Sedmični horoskop (od 3. do 9. maja 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 3. do 9. maja 2014.)

Ovan

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali za probleme sa kojima se suočavate morate da uložite dodatan napor i dobru koncentraciju. Za harmoničan odnos u ljubavi upotrijebite zrno mudrosti i imajte dobru ljubavnu strategiju.

Bik

Potrebno je da dokažete svoje profesionalno umijeće u ostvarivanju praktičnih ciljeva. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte to da dozvolite. Na ljubavnom planu djelujete tajanstveno i stalo vam je da uđete u nečiji ljubavni trag.

Blizanci

Imate dobar intuitivni signal koji vas navodi na ispravno rješenje. Na poslu imate utisak da vas neko kontroliše, a u ljubavi da vas provjeravaju. Priželjkujete veću slobodu i priliku da ostvarite svoje namjere, ali događaji ne idu uvijek u željenom pravcu.

Rak

Imponuje vam saznanje da okolina ima dovoljno povjerenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobri potezi i precizna strategija garantuju uspjeh, ali imajte na umu da postoje situacije koje ne zavise od vaše volje. Romantično ste raspoloženi i priželjkujete novi emotivni uzlet.

Lav

Djelujete vrlo ambiciozno i zahtjevno, tako je svima jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ne dozvoljavate da neko kritikuje vaš način rada. Voljena osoba umije da vas lako podstakne na pozitivnu reakciju, stalo vam je da je impresionirate.

Djevica

Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa situacijom. Opredijelite se za korisne ciljeve koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove. Često analizirate ljubavni život i imate utisak da se udaljavate od partnera. Stalo vam je da ponovo osjetite naklonost.

Vaga

Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, saradnici imaju povjerenja u vas. Tajna ličnog uspjeha i intimne sreće, proističe iz skladnog odnosa sa voljenom osobom.

Škorpija

Sposobnost dobrog opažanja i sjajne koncentracije vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Važno je da podstičete kreativnost u idejama. Partner umije da ispuni vaša očekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje.

Strijelac

U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. U ljubavnom životu priželjkujete više iskrenosti i nježnosti, ali imate utisak da vas neko zavarava.

Jarac

Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Doživljavate novu emotivnu bliskost sa voljenom osobom.

Vodolija

Djelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. U privatnom životu često na vrlo subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Ponekad se nalazite u "emotivnom uzletu" ili svijetu maštanja.

Ribe

Stalo vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima. Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava vaš svijet intime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana