Sedmični horoskop, (od 29. septembra do 5. oktobra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 29. septembra do 5. oktobra)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Na sebe preuzimate odgovornost, krećete u akciju. Moguće su povrede glave i problemi sa sinusima. Izbjegavajte promaju i nepromišljene postupke. Strasna veza doživljava kulminaciju. Od partnera umnogome zavisi ostvarivanje nekih vaših poslovnih zamisli. Obuzdavajte se!

Bik, (21.4 - 20.5)

Pošto volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, bićete pomalo nezadovoljni. Pošto ste pred sebe postavili mnoštvo obaveza na koje teško možete da odgovorite, to se odražava i na vaše fizičko zdravlje. Učvršćujte vezu. Malo tolerancije prema partneru ne bi bilo na odmet. Pokušajte da nerviranje svedete na razumnu mjeru.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Donosite odluku koja utiče na dalji pravac životnih tokova. Nov poslovni projekat je na vidiku. Pomoć stiže iznenada. Oporavljate se od stresova kojih je bilo previše. Shvatate da ste se uzalud nervirali. Svađa sa partnerom je normalna stvar, jer je veza već odavno postala monotona. Tješite se, jer ovog puta niste vi krivi.

Rak, (21.6 - 20.7)

Romantični događaji mogu da naruše svakodnevnu monotoniju. Ono što vam u budućem periodu dobro ide naruku jeste mudrost. Mogući su problemi usljed pretjerivanja. Na udaru su žlijezde sa unutrašnjim lučenjem, a tu su i problemi sa gojaznošću. Nova veza neočekivano ulazi u vaš život. Mnogi Rakovi su upravo ovih dana u fazi velike zaljubljenosti.

Lav, (21.7 - 21.8)

Bićete u situaciji da vam jedno kajanje ne gine. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, pa se ne opterećujte. Razmislite o sljedećim potezima, kako biste bili zdraviji i srećniji. Ljubav, vaša glavna pokretačka snaga, čini da se dobro osjećate. Uspostavljate unutrašnju ravnotežu. To je ono pravo! Hvatate se u koštac sa svojim glavnim neprijateljem - sujetom.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Morate da krenete u odlučnu akciju. Posao je krenuo nizbrdo, što vas dodatno brine. Mogućnost pojave problema sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje. Nastupa zatišje u ljubavi. Partneru nemate šta da prebacite, što ne znači da ste zadovoljni emotivnom situacijom. U nastupajućoj sedmici očekuje vas puno događaja koji iziskuju zdrav razum.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Pošto sa naporom odgovarate na postavljene zahtjeve, mogući su zdravstveni problemi. U posao unosite previše emocija. U situaciji ste kad vam se ništa ne radi. Malaksalost je posljedica vremenskih oscilacija. Ove nedjelje svijetla tačka vašeg života je ljubav. Očekuje vas puno lijepih i nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom ili simpatijom.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Ulazite u nov, daleko povoljniji životni period. Veoma ste zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno materijalnom satisfakcijom, koju dobijate od pretpostavljenih. Budite oprezni kad je konzumiranje pića ili cigareta u pitanju. Novi počeci ili uspostavljanje veze na sasvim novim osnovama. Shvatate da odnos sa partnerom zahtijeva promjene.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Bićete u situaciji da se bavite filozofskim problemima i da povlačite mudre poteze. Ove sedmice vas očekuje puno posla, ali ćete ga, pošto je energija pojačana, uspješno obaviti. Moguće su reumatske tegobe ili lomovi kostiju. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Puno lijepih trenutaka učiniće vrijeme pred vama nezaboravnim. Partnera više privlačite ako manje pričate.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Uplovili ste u mirnije vode. Fantastičan period, posebno ako se bavite komunikacijama ili radite sa papirima. Ostvarićete mnogo više od zamišljenog. Poželjno je bavljenje sportom i što više kretanja, ukoliko želite da ovo stanje sačuvate. Prema partneru osjećate fizičku privlačnost. Stoga slijedi bogat seksualni život.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Iako nemate razloga za depresivno stanje, osjećate se bezvoljno. Moguć je susret sa javnošću i uspjeh, posebno ako se bavite javnim radom. Morate biti umjereniji kad su jelo i piće u pitanju. Mudro ćete uspjeti da sjedite na više ljubavnih stolica u isto vrijeme, a da to niko ne primijeti. Hitno riješite emotivni nesporazum koji vas već duže vrijeme tišti.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Mnogim pripadnicima ovog hipersenzibilnog znaka dešavaće se stvari zbog kojih neće moći da ostanu ravnodušni. Morate zbog nečega da se žrtvujete u poslu, a to nikako ne želite. Ako ste bili bolesni, sanirate probleme i ulazite u bolji period. Uživate u toploj porodičnoj atmosferi. Nastojte da više vremena provedete u kući sa voljenom osobom i gostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana