Sedmični horoskop, (od 29. decembra 2012. do 4. januara 2013. )

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 29. decembra 2012. do 4. januara 2013. )

Ovan, 21.3 - 20.4.

Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Možda preterujete? U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da uprkos zastojima sprovedete u djelo jedan projekat. Koji je znak najšarmantniji? Pa Ovan, naravno.

Bik, 21.4 - 20.5.

U harmoniji ste prije svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi sljedećih dana donose mudre odluke. Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tijesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko i zdravlje će biti u redu.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Sve je u znaku para. Na trenutke ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem. Svi projekti su u vezi sa zaradom. Naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji. Spolja djelujete i lijepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem.

Rak, 21.6 - 20.7.

Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Niste zadovoljni njome ne samo ovih dana već i dugi niz godina. Tješite se, uskoro nastupa i vaših pet minuta. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme.

Lav, 21.7 - 21.8.

Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osjećati i povratiti ono što ste izgubili - optimizam.

Djevica, 22.8 - 22.9.

Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja. Mnogi projekti su u zastoju. Pošto umijete da osluškujete događaje, osjećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji trenutak.

Vaga, 23.9 - 22.10.

 Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Ova izjava djeluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rješavate napokon da se mijenjate. Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite ne samo fizičku već i psihičku energiju? Poželjna je ležernost.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Udri brigu na veselje. Nešto slavite. Fantastično se osjećate, jer dijelite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima. Veza je u ekspanziji. Pošto je plodnost pojačana, imajte to na umu, da ne bi došlo do neplaniranih događaja. Spremite se za puno strasti i nježnosti. Obuzdajte potrošačku groznicu.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbjegnete neugodnost. Moguće su sve bolesti, počev od žlijezda do vena. Pošto situacija nije nimalo dramatična, možda se ni problemi neće ispoljiti.

Jarac, 21.12 - 19.1.

Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na umu, to na drumu. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Promjena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Osjećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Zdravlje nije tako loše. Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu biti posljedica bakterijske infekcije koja se lako liječi.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Imate uspjeha u svim poslovima koji su u vezi sa kreativnim radom. Mašta je od velike pomoći. Pokušavate da proširite obim djelatnosti. Niste zadovoljni partnerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana