Sedmični horoskop, (od 28.jula do 3. avgusta)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 28.jula do 3. avgusta)

Ovan, 21.3 - 20.4

U očekivanju ste putovanja, srećni i zadovoljni. Pošto ste ušli u period koji zahtijeva završetak započetih poslova, ukoliko ih ne odradite, biće problema. Pošto ste detaljno razradili plan, uspjeh je zagarantovan. Mnogi su vas zaplašili lošim prognozama, pa se čudite kako su omanuli.

Dobro se osjećate, mada ste umorni. Savjetuje se odmor uz vitaminsku terapiju.

Bik, 21.4 - 20.5

Iako pokušavate da racionalno dođete do odgovora na neka pitanja, ne ide. Ne skrećite u mističnu varijantu, već prihvatite probleme kao sastavni dio života. Dajete sve od sebe, ali su mogući zastoji. Izbjegavajte cigarete i zadržavanje u zagušljivim prostorijama. Osjećate da vas partner verbalno maltretira. Vjerovatno želi da vam skrene pažnju sa seksa.

Blizanci, 21.5 - 20.6

Teško možete da razumijete sebe, a kamoli druge. Možda je to jedan od razloga za nesporazume koji se javljaju u komunikaciji i saradnji. Posao je u drugom planu. Okrećete se kući i pravite veliko spremanje, krečenje ili mijenjate raspored. I dalje je evidentna preosjetljivost praćena poremećenim snom. Ne razumijete partnera, ali očekujete, i to s pravom, da on razumije vas. Budite tolerantniji.

Rakm, 21.6 - 20.7

Mnogi pripadnici znaka već sada počinju da osjećaju povoljne vibracije. Neki će imati javni nastup, dok će se neki gojiti. U fazi ste ekspanzije. Doživljavate procvat svojih mogućnosti, normalno, pod uslovom da radite na tome. Potreba za ljubavlju je jaka. Sa Lavovima se super slažete, i to ne samo u krevetu. Budite umjereniji u jelu i piću. Sada bar nemate razloga da se nervirate.

Lavm, 21.7 - 21.8

Emotivniji ste nego inače. Reagujete na svaku sitnicu, što se odražava na psihu. Budite praktičniji i štedljiviji kad su osjećanja u pitanju. Teško vam pada odrađivanje. Pošto je slaba tačka osoba rođenih u znaku Lava srce, eventualno kičma, mogući su problemi u vezi s tim. Postali ste zavisni od partnera. On je unio puno nježnosti u vaš život i promijenio sistem vrijednosti.

Djevicam, 22.8 - 22.9

Zbog čega ste toliko tvrdoglavi? Da li se isplati toliko nerviranje? Morate sebi odgovoriti na važno pitanje: šta zapravo time dobijate? Imaćete uspjeha u svim poslovima, posebno u trgovini. Kostobolja i problemi sa kožom ovih dana su mogući, ali su bezazleni. Ljubomorni ste i posesivni u odnosu na voljenu osobu, jer strepite za opstanak veze.

Vaga, 23.9 - 22.10

Pošto vam nedostaje smisao za praktično, samo ukoliko ovaj nedostatak kompenzujete bavljenjem umjetnošću, bićete srećni. U protivnom - greške ne ginu. Kreativniji ste nego inače, pa su stvaralački rezultati zapaženi. Problemi sa srcem i nervima. Emotivni ste i senzualni, ali je pitanje koliko ste praktični. Suviše idealizujete partnera, posebno ukoliko je dotična osoba Vodolija ili Riba.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Sve se dešava sporo. Očekujete odgovor na masu egzistencijalnih pitanja sad i odmah. Možda vas je zahvatila potrošačka groznica na nervnoj bazi? Mnogi pripadnici znaka će imati problema sa grlom i glasnim žicama. Cigaretama morate reći stop! Raščišćavanja sa Bikom mogu biti neprijatna. Evidentan je verbalni nesporazum, tako da imate osećaj da vas on definitivno ne razumije.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Energični ste i ambiciozni. Sve čega se latite obavljate sa lakoćom. Ne želite da propustite životne užitke i provod. Nalazite ravnotežu u svemu. Možete biti izloženi virusnim zapaljenskim procesima. To je nešto sa čim ste ranije već imali iskustva; tim će vam lakše biti da problem eliminišete. Cvjetate. Jedan od razloga je taj što vas partner njeguje, mazi i pazi. Ne želite da istini pogledate u oči.

Jarac, 21.12 - 19.1

Širite znanje, što vam pomaže da napredujete ne samo u karijeri već i u duhovnim sferama. Bićete prijemčiviji za lijepe stvari. Boravak u prirodi i odmor su neophodni. Izbjegavajte samoću, loše navike i asocijalno ponašanje. Sa Djevicama ste u minus fazi. Ukoliko je vaš partner taj znak ili podznak, rješavate da se na trenutak povučete i sa distance osmotrite situaciju.

Vodolijam, 20.1 - 18.2

U fazi ste napretka na svim poljima. Spremni ste da krenete u akciju, ali šta ako se razlozi za nju ne pojave? Moraćete da smanjite doživljaj. Ljubav je glavni smisao vašeg života. Sa Vagama, Strijelcima i Rakovima razmjenjujete iskustva, makar verbalna. Ne tražite pomoć od osoba koje nisu u stanju da vam je pruže. Izbjegavajte da tvrdoglavo dokazujete svoje principe jer ste okolinu počeli da opterećujete.

Ribe, 19.2 - 20.3

Promjena koja vas očekuje zaista je nešto sasvim normalno, što se dalo i očekivati. Više ste okrenuti duhovnim temama, ljudskoj psihi i raznim psihičkim fenomenima nego konkretnim poslovima. Bolest zahtijeva ili određenu terapiju ili hospitalizaciju. Jedna od slabih tačaka je psiha, pa ćete se možda ovih dana okrenuti analizi ličnosti. Jedna Škorpija se mota oko vas, ali se plašite  njenih otrovnih ujeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana