Sedmični horoskop (od 28. decembra 2013. do 3. januara 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 28. decembra 2013. do 3. januara 2014.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Možda pretjerujete? U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da uprkos zastojima sprovedete u djelo jedan projekat. Savjet: Sve stvari, htjeli vi to ili ne, dolaze na svoje mjesto.

Bik, 21.4 - 20.5.

U harmoniji ste prije svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi sljedećih dana donose mudre odluke. Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tijesno povezani. Ukoliko poslovi teku glatko i zdravlje će biti u redu. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Sve je u znaku para. Na momente ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem. Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera. Savjet: Strpite se, pa će se situacija iskristalisati.

Rak, 21.6 - 20.7.

Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se "preforsirali", pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pošto su stvari u vezi sa poslom sastavni dio karmičkog čišćenja, važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme.

Lav, 21.7 - 21.8.

Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Sljedećih dana ste motivisani za posao.

Djevica, 22.8 - 22.9.

Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete. Sve ostale eliminišete iz okruženja. Ukoliko ste pretjerali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vrijeme da krenete sa dobrom dijetom. Mogući su i bolovi u nogama. Ovih dana očekujte puno strasti, nježnosti, ali i suza.

Vaga, 23.9 - 22.10.

Započinje nova, svjetlija faza u vašem životu. Ova izjava djeluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rješavate napokon da se mijenjate. U vezi ste prilično naivni. Ne razmišljate o tome da partner nije onakav kakav se predstavlja. Vage će morati da se suoče sa ovom činjenicom.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Udri brigu na veselje. Nešto slavite. Fantastično se osjećate, jer dijelite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima. U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete i izuzetne rezultate. Neophodno je čišćenje organizma od toksina.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbjegnete neugodnost. Posao: Dobijate priznanje. Više bi vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste "švorc", ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Nije loše!

Jarac, 21.12 - 19.1.

Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Promjena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite. Savjet: Budite istrajni u onom što ste započeli.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Osjećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Mnogi pripadnici ovog "luckastog" znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo je obostrano. Ne budite sujetni.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost, kao, uostalom i sve vrste umjetnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana