Sedmični horoskop, (od 26. maja do 1. juna)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 26. maja do 1. juna)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Kao po običaju, ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. Možda pretjerujete? U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Riješili ste da uprkos zastojima sprovedete u djelo jedan projekat. Ono što se savjetuje osobama rođenim u Vašem znaku jeste smirenost.

Bik, (21.4 - 20.5)

U harmoniji ste prije svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Bikovi idućih dana donose mudre odluke. Ovo je odličan period za polaganje ispita. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte. Poslovni rizik utiče na zdravlje. Morate pratiti ova dva segmenta koji su tijesno povezani.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Sve je u znaku novca. Na momenat ćete biti okupirani materijalnim vrijednostima do te mjere da nećete primijetiti suštinski problem. Spolja djelujete i lijepo i zdravo. Pokušajte da do duševnog mira dođete baveći se hobijem. Tek krajem idućeg mjeseca razmišljajte o generalnom "remontu". Sa Bikovima i Rakovima mogući su obračuni.

Rak, (21.6 - 20.7)

Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Važno je shvatiti da ste dali sve od sebe. Ako ne ide, u igru su upletene više sile. Hronične bolesti su zadesile mnoge Rakove ovog proljeća. Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Distancirajte se.

Lav, (21.7 - 21.8)

Na svaki trenutak gledate kao na slavlje. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Napokon uviđate sopstvene slabosti. Teško Vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja Vas može zaustaviti. Idućih dana ste motivisani za posao. Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One Vas čine srećnim i omogućavaju da normalno funkcionišete. Pošto umijete da osluškujete događaje, osjećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat. Ako ste pretjerali sa konzumiranjem hrane i pića, krajnje je vrijeme da krenete sa dobrom dijetom. Mogući su i bolovi u nogama.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Započinje nova, svjetlija faza u Vašem životu. Ova izjava djeluje obavezujuće, ali je tačna. Na mnoge stvari stavljate tačku. Rješavate napokon da se mijenjate. Prekretnica na planu posla. Neke Vage će ga promijeniti ili dopuniti, a neke planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, promjene su neminovne. U vezi ste prilično naivni.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Udri brigu na veselje. Nešto slavite. Fantastično se osjećate, jer dijelite sreću svoga okruženja. Prepuštate se užicima. U poslove unosite ono čega imate u izobilju - intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete i izuzetne rezultate. Sklonost ka porocima je naglašena, što se odražava na zdravlje.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i učenja na tuđim greškama. Želite da izbjegnete neugodnost. Dobijate priznanje. Više bi Vam odgovaralo da ono bude materijalne prirode, jer ste švorc, ali ćete zahvaljujući pohvali bar nahraniti sujetu. Nije loše!

Jarac, (21.12 - 19.1)

Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova: što na um, to na drum. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima. Slaba tačka organizma je na meti. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Osjećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Poslovi koje započinjete idućih dana urodiće plodom tek krajem idućeg mjeseca. Mnogi pripadnici ovog "luckastog" znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost Vas dovodi u konfuzno stanje, kada procjene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Imate uspjeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Mašta je od velike pomoći. Pokušavate da proširite obim djelatnosti. Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana