Sedmični horoskop (od 26. aprila do 2 maja 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 26. aprila do 2 maja 2014.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Ovih dana funkcionišete pod snažnim emocijama, što, međutim, može dovesti i do fatalnih grešaka. Upravo onda kada se najbolje osjećamo, najviše i griješimo. Zato pojačajte oprez. Pokušajte da se distancirate od saradnika. Ne očekujte da se uvijek slože sa vama. Imaćete uspjeha u svim kreativnim poslovima, ali novca zasad, nažalost, nema.

Bik, 21.04 - 20.05

Nalazite se pred značajnim životnim promjenama. Ukoliko ste se za njih spremali, prihvatićete ih kao od šale. U protivnom, biće problema! Izbjegavajte alkohol i razne hemijske supstance, jer one djeluju iritirajuće na vaš ionako nježan nervni sistem. Na nesanicu ne obraćajte pažnju. Prolazna je.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Pošto ste sebi zadali dugoročne ciljeve, morate biti strpljivi i funkcionisati na duge staze. Uhvatite zalet, budite uporni i uspjećete. Većina pripadnika znaka nastavlja vezu nezavršenu u prošlosti. Iako ste se zaklinjali da nećete preći preko nečega, to ipak činite. Nikad ne reci nikad.

Rak, 21.06 - 20.07

Pred novim ste životnim ciklusom, spremni kao što to uvijek biva kad je pripadnik ovog znaka u pitanju. Samo na prvi pogled djelujete slabašno. Nov posao nudi šansu za zarađivanje i sticanje materijalnih dobara. Nije sve u novcu, ali se bez njega ipak ne može. Shvatili ste njegov značaj. Samo nastavite ovim tempom.

Lav, 21.07 - 21.08

Lijepo se osjećate i još ljepše izgledate. Pošto se ne zadovoljavate ovim stanjem, i dalje radite na imidžu, ali zanemarujete duhovnu komponentu ličnosti. U dobrom ste stanju, srećni i zadovoljni. Ne pretjerujte sa hranom i pićem jer opasnost vreba iz tog pravca. Budite umjereni, jer samo umjerenim ponašanjem možete uspostaviti ravnotežu.

Djevica, 22.08 - 22.09

Pokušajte da razradite plan kako na materijalnom tako i na duhovnom planu. Pripremite se za naporan posao. Sa partnerom ne znate na čemu ste. Možda vas to kod njega i privlači? Kad neko od vas bude načisto, povući će se iz igre. Neizvjesnost održava vezu. Izbjegavajte da trošite ono što nemate.

Vaga, 23.09 - 22.10

Ušli ste u aktivan i komunikativan period. Zainteresovani ste za mnoštvo stvari i pokušavate da zadovoljite svoju radoznalost. Iskoristite kreativnost i smisao za perfekciju na adekvatan način. Ne dozvolite da vaši talenti uludo propadaju. Treba se čuvati praznih priča. Budite realniji u postavljanju ciljeva da se ne biste u njima pogubili.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Učvršćujete pozicije na više frontova. Pošto je vaša energija trenutno veoma jaka, činićete nemoguće stvari. Obnavljate staru vezu ili na nov način prilazite stalnom partneru, fascinirajući ga po ko zna koji put. Lijepo je to što vam on uzvraća istom mjerom. Ne budite drski, oholi, sujetni, jednom riječju negativni.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Napokon mirna sedmica. Zadovoljni ste sobom, jer nemate razloga da to ne budete. Pokušajte da to stanje održite što duže. Posao radite sa ljubavlju, tako da je uspjeh neminovan. Unapređenje, društveni i materijalni prosperitet - samo su očekivani redoslijed događaja. Manje pričajte o sebi, više radite.

Jarac, 21.12 - 19.01

Napokon se mnoge vaše želje realizuju. Iako ste bili skeptični i nekome niste vjerovali, uviđate grešku. Srećan i zadovoljan čovjek je po pravilu i zdrav. Jedini problem ovih dana možete imati sa stopalima. Zato, kupite nove cipele. Ne dozvolite da vas obuzme dosada. Na momente su moguća stanja nezadovoljstva usljed nedovoljne motivacije.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Sa prijateljima komunicirate telefonom ili putem elektronske pošte. Izbjegavate da se sa njima vidite u četiri oka. Jedan od razloga je zauzetost. Kontaktirate po prirodi posla sa inostranstvom. Morate biti oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument.

Ribe, 19.02 - 20.03

Ove sedmice ćete biti u stanju afekta, kada adrenalin pojačano luči, pa se morate dodatno čuvati i kontrolisati. Pod utiskom ste snažnog doživljaja. Nervi su na samoj ivici. Svi su se okomili protiv vas, ili vi bar tako doživljavate trenutnu situaciju. Biće da je problem krajnje subjektivan. Morate donijeti konačnu odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana