Sedmični horoskop (od 25. do 31. januara 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 25. do 31. januara 2014.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Prihvatili ste dodatne obaveze i aktivnu ulogu u novim događajima na poslovnoj sceni. Ponekad vam nedostaju strpljenje i određeni diplomatski maniri. Zaboravite na lažne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom životu i slijedite svoja osjećanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv.

Bik, 21.04 - 20.05.

Stalo vam je da se detaljno informišete o novim događajima na poslovnoj sceni i da utičete na nečije mišljenje. Međutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvijek i pozitivne rezultate. Neko vas dovodi pred svršeni čin i indirektno odbacuje vaše ideje. Pokušavate da promijenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, ali za sada nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje ili odluke. Ne dopada vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlučuje u vaše ime. Smirite svoje uzavrele strasti.

Blizanci. 21.05 - 20.06

Djelujete afirmativno i imate sluha za savremene ideje, kojima možete da unaprijedite svoj poslovni stil ili profesionalno izražavanje. Nalazite se u sjajnoj prilici da završite niz korisnih poslova, koji će vam donijeti psihološko olakšanje i dobru materijalnu satisfakciju. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da provjeravate svog partnera. Pokušavate da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju i razlike koje vas udaljavaju. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja.

Rak, 21.06 - 20.07

Uz svu ažurnost i odgovornost koju izražavate, ne možete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko vas nagovara da nastavite sa započetim poslovima i da se ne obazirete na propratne komentare ili na različita upozorenja. Čini vam se da prolazite kroz novi "ljubavni suton". Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner često odsustvuje iz vama nepoznatih razloga, tako da vam uskraćuje svoju emotivnu pažnju. Potajno priželjkujete, da se ostvari jedan romantičan susret ili vaša "ljubavna vizija".

Lav, 21.07 - 21.08

Potrebna vam je mudrost i dodatno strpljenje, prije nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahtjeve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Poslije iskrenog razgovora i uzajamnog povjeravanja, možete da donesete ispravniju odluku o budućim planovima.

Djevica, 22.08 - 22.09

Različiti stavovi ili drugačija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima, djeluje kao otežavajući faktor i to se odražava na zajedničke dogovore i rezultate. Novi nesporazumi utiču na vašu koncentraciju i profesionalnu angažovanost. Djelujete zabrinuto u ljubavnom odnosu. Iznenadne promjene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u vama pobuđuju i dodatnu sumnju. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne želite da prihvatite sporednu ulogu.

Vaga, 23.09 - 22.10

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo djelimične rezultate, što vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promišljeni, pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi vaše izjave u svoju korist. U neformalnim susretima ne uspijevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih "ljubavnih trikova". Imate potrebu da promijenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu.

Škorpija, 23.10 - 22.11

U susretu sa saradnicima često provejava zajedničko nepovjerenje ili pritajeni sukobi zbog različitih poslovnih interesa. Neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje namjere, zbog toga trpite izvjesnu nepravdu ili gubitak. Potreban vam je neko da vas emotivno inspiriše i dodatno oraspoloži. Od voljene osobe očekujete više pažnje i nježnosti, nego što dobijate. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i maštu, i sve to u zavisnosti od okolnosti ili prilike u kojoj se nalazite.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Zadovoljni ste zbog novih informacije koje kruže na poslovnoj sceni, prepoznajete mogući dobitak ili potencijalni uspjeh. Stalo vam je da djelujete ubjedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u vaše profesionalne i organizatorske sposobnosti. Osjećate novi emotivni uzlet i želite da ostvarite svoje namjere, bez obzira na povremeno nerazumijevanje svoje okoline. Partner ima drugačiju orijentaciju i djeluje nesigurno, ali vjeruje u vaše dobre namjere. Zadržite samopouzdanje i optimizam.

Jarac, 21.12 - 19.01

U skladu sa svojim perfekcionističkim zahtjevima djelujete zabrinuto zbog nečijih komentara, ali prvi utisak umije lako da zavara. Potrebno je da se vješto prilagodite na različite uslove poslovanja i da ostanete dosljedni u svojim namjerama. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih događaja. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem. Uz blisku osobu sve može da se ostvari i prevaziđe na dobar način.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Nove informacije i događaji na poslovnoj sceni potvrđuju vaša ambiciozna očekivanja. Djelujete vrlo zahtjevno i spremni ste da preuzmete vodeću ulogu pred saradnicima. Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mjestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima djeluje teško ili nemoguće, za vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja. Očekuju vas prijatne promjene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nailazite na nerazumijevanje u svojoj okolini i imate utisak, da neko od saradnika ne cijeni dovoljno vaš napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teže okolnosti, da biste eliminisali mogućnost ucjenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju vaše osnovne kriterijume. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, već sačekajte da se stišaju uzavrele strasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana