Sedmični horoskop (od 25. do 31. avgusta)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 25. do 31. avgusta)

Ovan, 21.03 - 20.04

Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek novčana... Mnogi Ovnovi se u toku ove sedmice spremaju za put. Komunikativan i uspješan period. Problemi sa sluhom i grlom prolaznog su karaktera. Ne paničite!

Bik, 21.04 - 20.05

Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspjeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loša situacija ni na planu finansija. Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Vidjećete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Kako biste se izvukli iz krize na najbolji mogući način, poželjno je biti diplomatičan. Sve u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim morate da se mirite. Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo uz verbalna prepucavanja. Ali spontana avantura vreba u potaji... Ne odbijate takav izazov.

Rak, 21.06 - 20.07

Divno se osjećate, fantastično izgledate. Vaša prelijepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Na slavlju ili sjedeljci upoznajete interesantnu osobu, čak se i zaljubljujete. Ova sedmica je u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj.

Lav, 21.07 - 21.08

Trenutno ste u minus fazi. Nedostaje vam snaga, pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno. Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe. Oni drugi maštaju o tome. Glavna pokretačka snaga je ljubav. Samo strpljivim i istrajnim potezima izlazite iz krize.

Djevica, 22.08 - 22.09

U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pjesama bilo pravi izazov. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa.

Prihvatite ljude onakve kakvi jesu.

Vaga, 23.09 - 22.10

U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u Vašem znaku. Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladnjeli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.

Škorpijam 23.10 - 22.11

Sjajno izgledate i isto tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Ljubav: Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Rješavate da zarad njega investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, oprezno! Brak je na pomolu.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Uživate u lijepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično! Strah od ljubavi zapravo je strah od promjena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu.

Jarac, 21.12 - 19.01

Ukoliko ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Puno lijepih trenutaka nalazite ako ne u zagrljaju voljene osobe ono barem u kreativnom radu. Pošto ste praktični, pokušaćete da ove dvije stvari objedinite.

Vodolija, 20.01 - 18.02

U svom ste elementu; dakle, što luđe to bolje. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više "radite", jer u protivnom možete pokvariti lijep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nalazite se pred mnoštvom značajnih promjena. Ne dozvolite sebi luksuz da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspjehu. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lijepe trenutke nebitnim sitnicama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana