Sedmični horoskop, (od 23. do 30. novembra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 23. do 30. novembra)

Ovan, 21.3 - 20.4

Kroz patnju i iskušenja stekli ste snagu, pa shodno tome pravite planove za dalju budućnost. U konfliktnoj ste situaciji. Odnosi sa partnerom baziraju se na poštovanju. Da li je to ono pravo? Da li to može da smiri vaše uzavrele strasti? Sve u svemu, od partnera vas očekuje korist.

Bik, 21.4 - 20.5

Donosite važnu odluku. Shvatate da na druge ne možete da se oslonite, pa krećete u akciju kao solista. Možda se radi o inatu? Smatrate da ste dugo oklijevali. Pošto ste osjetljivi na sve što narušava harmonične poslovne odnose, prija vam individualni rad. Izvanredan talenat opažanja pomaže u rješavanju problema.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Na sebe ste preuzeli rizik. Ostaje vam još samo da istrajete da biste savladali prepreku. Sudbina vam je naklonjena. Ipak, duhovne vježbe pomažu. Slaba tačka sljedećih dana su organi za disanje. Da li se radi o bronhitisu ili virusnoj prehladi - odlučiće ljekar. Preduzmite mjere zaštite.

Rak, 21.06 - 20.07

U svom ste elementu, jer je nastupio period materijalnog blagostanja. Riješili ste da gradite odnose sa prijateljima ne na ljubavi, već na poštovanju. Mogu iskrsnuti neočekivani problemi, koji samo potenciraju već ionako konfuzno stanje. Na vidiku nemate ni od koga podršku. Neraspoloženje i svađa.

Lav, 21.07 - 21.08

Sve se u vašem životu dešava presporo. Mukotrpan rad i loša organizacija obaveza čine da gubite tlo pod nogama. Posao zahtijeva strpljenje i dodatnu snagu, koju nemate. Kad tome dodate i finansijske gubitke, nije vam lako, ali ćete situaciju prevazići. Moguće su smetnje sa grlom.

Djevica, 22.08 - 22.09

Samo staloženo i strpljivo postižete cilj. Samokontrola će ove sedmice biti vaš glavni adut. Funkcionišete uspješno rukovođeni ranijim iskustvima. Ljubav će sljedeće sedmice biti dovedena u pitanje. Neko pokušava voljenoj osobi da tračevima pomuti sreću.

Vaga, 23.09 - 22.10

Napokon ste došli do duševnog mira. Trebalo je puno odricanja i rada na sebi, ali se isplatilo. Pitanje je dokle će to stanje da vas drži? Na sve gledate sa pojačanom dozom idealizma, pa i na vezu u kojoj se nalazite. Pošto partner nije princ iz bajke ili promijenite bajku ili princa.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Kolebate se između dvije mogućnosti. U totalnoj ste konfuziji. Budite odlučni kad nastupe prve komplikacije, jer u protivnom možete izgubiti kontrolu nad sobom. Vodite računa o riječima, jer vas one u sljedećem periodu mogu skupo koštati. Ćutanje je zlato.

Strelac, 23.11 - 20.12

U pozitivnoj fazi ste. Zadovoljno trljate ruke, ne samo zbog materijalne već i zbog moralne satisfakcije. Vaša imovina se uvećava. Na poslu se dobro zna ko je ko. Nema foliranja. Pošto ste priznanje svojim kvalitetima i radom zaslužili, samo nastavite ovim tempom. Moguća je glavobolja ili problemi sa sinusima.

Jarac, 21.12 - 19.01

Kriza u kojoj se nalazite je stimulativna, jer vam pomaže da budete bolji. Jedna dilema vas stalno progoni. Ne vidite rješenje. Na partnera ne možete da se požalite. On je takav kakav je. Ukoliko nije bolji, sami ste krivi. Što više tražite, više ćete i dobiti.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Zračite šarmom i optimizmom. To inspirativno djeluje na okolinu, pa se nemojte začuditi ako se svi budu “otimali za vas”. Nov posao ili nov siguran izvor prihoda popravlja vam raspoloženje. Možda u tome leži snaga vaše ličnosti? Ipak, prema kolegama sačuvajte distancu.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nalazite se u konfliktnoj situaciji, rastrzani između emocija i razuma. Preispitujete neke riječi i postupke. To stanje se zove mentalna autodestruktivnost. Maštate o bogatom, zgodnom i pametnom partneru. Da li vi imate sve ove atribute? Za početak ćete se zadovoljiti ukoliko ima para.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana