Sedmični horoskop, (od 22. do 28.decembra )

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 22. do 28.decembra )

Ovan, 21.3 - 20.4

Opterećeni ste obavezama ali ne treba da brinete ako radite sa strancima. Pazite dobro kada sklapate ugovore, postoji opasnost da u papirologiji ne bude sve kako treba. Skloni ste avanturama i ne odustajete od navike da flertujete čak i ako ste u vezi ili braku. Možete prouzrokovati ozbiljne probleme u porodici, naročito ako ste u braku a partner je Jarac, Ovan ili Škorpija. Pazite se povrede.

Bik, 21.4 - 21.5

Preopterećeni ste obavezama ali uvjereni da možete da postignete više nego što je to realno slučaj. Mnogi žele da rade sa vama i vjerovatno ćete dobijati ponude razne vrste. Mogući su poveći dobici preko poslova sa strancima. Vaš ljubavni život je veoma buran čak i ako ste zvanično slobodni. Sa izrazito naglašenom astrološkom kućom erotike teško da ste sami ili da nemate nikog ko vam se udvara. Moguć pad imuniteta.

Blizanci, 22.5 - 21.6

Period je odličan za one koji namjeravaju da se upuste u velike poslove, da potraže možda neki nov izvor prihoda i da se odluče za privatan biznis. Biće vam potrebna podrška jednog Ovna, Jarca ili Škorpije a Vodolija će sama ponuditi pomoć ili neku vrstu saradnje. Pazite da ne budete u vezi previše dominantni, naročito ako je partner Vaga ili neki Strijelac.  Pazite se pada.

Rak, 22.6 - 22.7

Ulazak Sunca u znak Jarca krajem perioda donosi nove poslovne mogućnosti. Ako imate dobru reputaciju, sklopićete dobar posao, ako ste u nekoj vrsti problema, posebno zakonske prirode, predstoje poveći izdaci.  Ne oklijevajte nego krenite u akciju, naročito ako vam se dopada neko ko uporno pokušava da vam se nametne kao dominantan partner. Pazite se pada.

Lav, 23.7 - 22.8

Prelazak Sunca iz znaka Strijelca u znak Jarca donosi ozbiljne poslovne ponude od osoba koje u svakom pogledu računaju na vas. Nemojte se opterećivati nekim neraščišćenim odnosima sa autoritetima ili ambicioznim saradnicima.  Možete imati mnogo više uspjeha nego što pretpostavljate kada je u pitanju ljubavni život. Mnogi predstavnici vašeg znaka su spremni za novu vezu. Moguć je nazeb.

Djevica, 23.8. - 22.9.

Dobijate želju da radite neki kreativni posao u kome bi vaša inicijativa došla do punog izražaja. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa nekim ko vam je posebno drag, moguće da se radi o osobi sa kojim niste još uvijek u vezi ili se radi o dugogodišnjem braku u kome u potpunosti razumijete jedno drugo. Moguće su manje stomačne tegobe.

Vaga, 23.9 - 22.10

Odličan period za nove poslove, posebno u medijima ili za bilo koju vrstu poslovne saradnje koja podrazumijeva rad sa strancima, sa velikim firmama, kontakt sa mnogo ljudi.  Ako ste u braku, najvažnije vam je da budete u harmoničnim odnosima sa partnerom ali i sa svim članovima porodice. Slobodne Vage bi trebalo da izbjegavaju Ovna ili Jarca. Mogući su bolovi u zglobovima.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Dogovorićete neki dobro plaćen posao koji će se možda produžiti i u idućoj godini. Lav, Škorpija, Bik i Djevica vas u potpunosti podržavaju i pokušavaju da sa vama uspostave što je moguće bolju saradnju. Spremni ste da se upustite u novu vezu sa nekim koga poznajete preko posla. Moguće da se radi o nekom ko vas oduševljava svojom energijom, optimizmom i načinom komunikacije. Pazite se oštrih predmeta.

Strijelac, 23.11 - 21.12

Naglašen je vaš znak što vam daje dobre mogućnosti za sklapanje dobrih poslova, naplatu nekih dugova i uspostavljanje dobrih odnosa sa nekim novim saradnicima. Trudite se da izgladite odnose sa nekim drugim Strijelcem ili Blizancima ali to baš i ne daje sjajne rezultate.  Najvažnije vam je da ste u vezi sa nekim ko vas ničim ne opterećuje, posebno ne svojim nerealizovanim ambicijama.  Moguća je povreda.

Jarac, 22.1 - 20.1

Sunce krajem perioda ulazi u vaš znak i donosi nove mogućnosti u vezi sa poslom koji biste vjerovatno započeli sa nekim ko ima velika iskustva  u biznisu. Ne bi trebalo da propustite priliku za obnovu saradnje sa drugim Jarcem. Slijedi vam težak period ako ste nedovoljno prilagodljivi. Imate potrebu da držite svoj život pod kontrolom i da nikome ne polažete račune za ono što planirate da uradite. Povremeno ćete biti neraspoloženi.

Vodolija, 21.1 - 19.2

Vjerujete u mogućnost povoljnog razvoja saradnje sa strancima. Strepite da bi neko mogao da vam preotme neku priliku za zaradu.  Pokazujete najbolji dio svoje prirode i ličnosti, posebno u društvu Strijelca, Lava, Vage ili Blizanaca. Ne dopuštate nikome da vam se miješa u odluke koje se tiču ljubavnog života, naročito ne Škorpiji ili Jarcu. Veza sa Lavom krajem perioda postaje prilično stresna. Provjerite stanje zuba.

Ribe, 20.2 - 20.3

Slijedi odličan period za nove poslove, za završetak nekih projekata kojima ste posvetili dosta energije i vremena. Ako tražite posao, dobićete ga posredstvom nekog koga dugo poznajete i sa kim ste već razgovarali o svim mogućnostima. Mnogi predstavnici vašeg znaka sami su ili u veoma komplikovanoj vezi. Februarske Ribe posebno nisu spremne da bilo šta mijenjaju u svom životu. Dobro se osjećate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana