Sedmični horoskop, (od 22. do 28. septembra)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 22. do 28. septembra)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Zabrinuti ste zbog zakašnjenja projekta. Sami ste krivi, jer niste reagovali pravovremeno. Iscrpljeni ste, neoprezni, pa ste samim tim skloni tračevima i klevetama. Pod hitno promijenite način razmišljanja. Svađa sa partnerom prijeti da preraste u fizički obračun. Još ako se radi o Škorpiji... Najbolje je nakratko se povući iz igre.

Bik, (21.4 - 20.5)

U izgledu je novi posao koji obećava bolju zaradu i više rada. Moguće su zdravstvene promjene. Kod muškaraca je u pitanju digestivni trakt, a kod ženskih pripadnika znaka ginekološke smetnje. Izuzetno prijatni trenuci sa partnerom ili novo poznanstvo. Prija vam druženje sa praktičnim osobama. Naglasak stavite na seks.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Situacija zahtijeva prilagođavanje, pa ukoliko u tome uspijete, neće biti problema. Period je odličan za učenje i potpisivanje ugovora. Moguće su tegobe sa bubrezima. Sa Vagom, htjeli to ili ne, nastupaju lijepi trenuci. Ne pokušavajte da pričate, već pokažite šta osjećate na djelu. Obradujte okolinu poklonom ili počastite kolege kafom.

Rak, (21.6 - 20.7)

Idućih dana očekuje vas mnogo žrtvovanja i nerviranja, pa se naoružajte strpljenjem. Na materijalnom planu vam ne cvjetaju ruže, pa se okrenite duhovnosti. Pošto vam je imunitet oslabljen, počnite da ga jačate. Niste u formi, pa ostavite ljubav po strani. Do tada će se sve srediti. Pred vama je sedmica koja iziskuje puno strpljenja.

Lav, (21.7 - 21.8)

Uspješan poslovni period treba maksimalno iskoristiti. Zdravlje je dobro, ako se izuzmu smetnje nervne prirode. Bik idućih dana ima fatalan uticaj. Prepustite se njegovim čarima, zažmurite i uživajte. Ukoliko se pojave nedoumice, ne libite se da potražite savjet iskusnije osobe. Ne gubite vrijeme na tričarije, usavršavajte se!

Djevica, (22.8 - 22.9)

Sumnjičavost i strah od neuspjeha mogu vas nakratko paralisati. U fazi ste poslovnog napretka. Pokušajte da nađete razumnu mjeru i ne trošite se previše na poslu. Lav vas naprosto izluđuje. Kreće u direktan napad. Pošto vam se sviđa, pristajete na sastanak. Oprezno, on se kreće na više kolosijeka. Ne dozvolite da vas izda strpljenje.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Originalnošću i novim idejama šokirate okolinu. Prijaju vam svi poslovi koji ne prljaju ruke. Nervoza utiče na lučenje adrenalina, a on pravi haos u organizmu. Stoga treba izbjegavati sve stresne situacije. Pošto ste otvoreni za ljubav, biće ludo i nezaboravno. Vodolija je vaš obožavalac na duže staze.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Novonastali događaji utiču na to da želite da se distancirate. Bez razloga vas hvata panika. Pošto svojim ponašanjem kočite stvari, u nezavidnoj ste situaciji. Izbjegavajte timski rad. Strah od stvarnosti i ljudi postao je zabrinjavajući. Samo ako shvatite da pametniji popušta, možete spasti vezu. Samoća je najbolji drug.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Izuzetno uspješan period na svim poljima. Ne odgađajte početak i ne donosite pogrešne zaključke. Pod uslovom da ste našli sklad sa prirodom baveći se rekreacijom, bićete u odličnoj kondiciji. Ukoliko želite da se bacite na voljenu osobu, to ćete i učiniti. Pošto funkcionišete na više strana, postavlja se pitanje vremena.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Bićete u vrhunskoj formi, pod uslovom da ste okruženi lijepim stvarima. Čuvajte se premora, tako što ćete pravilno preraspoređivati obaveze. Lav vas naprosto očarava. Ne možete da ga izbijete iz glave. Pošto se radi o prolaznoj avanturi, iskoristite je do kraja. Biće puno lijepih događaja, pa ih nije poželjno kvariti talasima pesimizma.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Idućih dana srce vlada glavom. Neka vas stoga ne začude kiksevi, svađe i nesporazumi. Umjerenim načinom života i smirenim ponašanjem izbjegavajte opasnost. Neće vas ni ljubav. Bikovi vam definitivno okreću leđa, ali zato nježna Vaga čeka raširenih ruku. Bacite joj se u zagrljaj. Morate povesti računa o tome šta pričate.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Novac vam je neophodan, a on ima neiscrpne mogućnosti. Treba iskoristiti priliku. Puno lijepih stvari dešava se upravo ovih dana. Možda ste zbog toga napeti? Ljubavna avantura je na pomolu. Prihvatite poziv osobe koja ostavlja pozitivan utisak i uspijeva da vas "prodrma". Vatrenog je temperamenta, odlično se slažete. Ne tražite dlaku u jajetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana