Sedmični horoskop (od 22. do 28. marta 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 22. do 28. marta 2014.)

OVAN

Osjećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtjevima, čini vam se da kompromis ide na vašu štetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Emotivni zanos ili pojačana strast vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama. Ne možete da odolite pred novim izazovima koji vas pokreću na "ljubavno osvajanje".

BIK

Stalo vam je da okolina prihvati nova rješenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imate ozbiljne namjere i da ne dozvoljavate da vas "ograničavaju" u bilo kom pogledu. Uporno izbjegavate sentimentalnu notu ili "emotivno otvaranje", pred osobom koja želi da vas zavede. Bez obzira na sve "emotivne ograde" koje postavljate, na kraju ne možete da odolite pred novim izazovom.

BLIZANCI

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju dodatnu pažnju i angažovanost, ali usljed različitih pritisaka većinu obaveza završavate u posljednjem trenutku. Muči vas finansijska neizvjesnost, stalo vam je da investirate svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Pokušavate da promijenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osjećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Na žalost, prati vas loš emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom.

RAK

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namjerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primjećujete da saradnici pažljivo prate ili ocjenjuju vaše angažovanje. Ipak, vi imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. U ljubavnom životu ne dolazi do promjena koje priželjkujete, ali vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija.

LAV

Djelujete vrlo energično i stalo vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rješenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje.

DJEVICA

Uz dobru procjenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate djelovati energično i ultimativno u društvu saradnika. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da vas navedu na loš poslovni potez. U vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. Partner ili osoba koja vam se dopada, ne može da odoli pred vašom pojavom i zavodljivim šarmom.

VAGA

Stalo vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promijenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obraćate pažnju na sporedne situacije koje vam oduzimaju dragocjenu energiju ili vrijeme. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuje vas nova ljubavna romansa.

ŠKORPIJA

Stalo vam je da unaprijedite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspješnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Ljubavna sreća je dostižna, ukoliko vjerujete u mogućnost zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

STRIJELAC

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i mogućnosti, ponekad vam nedostaje dobra volja da detaljno objašnjavate svoje namjere ili da se raspravljate sa saradnicima koji imaju drugačije poslovne stavove. Važno je da racionalnije koristite svoju energiju, ako se rasplinjavate na više strana to vas može udaljiti od osnovnih interesa i ciljeva. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja.

JARAC

Potrebne su vam dodatne i precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, da biste ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Osnovni interesi vas obavezuju na kompromisnu varijantu, ali nemate dovoljno razumijevanja za nečije profesionalne propuste. U odnosu sa voljenom osobom nailazite na nove nesuglasice, ali prihvatite "emotivnu varnicu" kao pozitivan impuls. Samo dobra volja i topla emotivna nota, vode ka zajedničkom zbližavanju.

VODOLIJA

Stalo vam je da razriješite različite dileme na poslovnoj sceni i istovremeno da odgovorite na nečije zahtjeve. U skladu sa savremenim poslovnim trendom, potrebna su vam nova ili efikasnija poslovna rješenja. Dok se vi lagodno prepuštate emotivnom zanosu, partner ili osoba koja vam se dopada iznenada povlači pogrešne poteze. Ali ponekad treba postupiti po unutrašnjem ritmu, bez obzira na "strogi glas razuma" ili na neka utvrđena pravila.

RIBE

Ostvarili ste uspješne rezultate na različitim poljima i to vas ispunjava velikim ponosom. Svoj prestiž ili uspjeh objašnjavate pravilnom procjenom poslovnih interesa i smislom za dobru organizaciju. Mnoge okolnosti su na vašoj strani, ali postoje različiti aspekti uspjeha ili mjerila vrijednosti. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite ni jedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac ili zajedničku sreću.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana