Sedmični horoskop (od 22. do 28. februara 2014.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 22. do 28. februara 2014.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Ispravno prosuđujete i donosite idealnu odluku u pravom trenutku. Situacija zahtijeva prilagođavanje pa se ponašate shodno tome. Nemate kud. Odličan period za Ovnove koji rade u oblasti sudstva. Sa lakoćom potpisujete ugovore, pregovarate i bavite se raznim finansijskim transakcijama. Neka narednih dana bude pojačana doza opreza.

Bik, 21.4 - 20.5.

Preplavljeni plimom osjećanja, živite negdje između sna i jave. Bikove očekuje mnoštvo lijepih stvari, a sve zavisi od uzrasta i interesovanja. Nervoza može uticati na zdravlje, ali se prvenstveno manifestuje u vidu pojačanog konzumiranja hrane. Da li ste nedavno stali na vagu? Ne budite preosjetljivi.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Situacija zahtijeva da se hitno promijenite ako želite da izbjegnete neugodnosti. Budite mudri, uočite sopstvene greške kako biste bolje funkcionisali. Ne baš sjajni odnosi sa partnerom utiču na to da razmišljate o svom stepenu odgovornosti. Kad biste još uspjeli da budete objektivniji, bilo bi sjajno.

Rak, 21.6 - 20.7.

Strpljivo podnosite žrtve, jer vidite klice budućeg blagostanja. U fazi ste uspostavljanja moći i statusa. Idealan period da se bacite na ovaj segment života. Poželjno je da privedete poslove kraju i sačekate ubiranje plodova, koji neće izostati. Ne budite pohlepni kad je novac u pitanju.

Lav, 21.7 - 21.8.

Kroz kriznu situaciju sazrijevate, postajete stabilni. U fazi ste duhovnog rasta koji nije baš lagodan, ali po pravilu donosi dobre rezultate. Učestale glavobolje vezane su za promjenljiv krvni pritisak. Neke pripadnike znaka očekuje povreda glave usljed nepažnje. Učite se strpljenju i ne odustajte.

Djevica, 22.8 - 22.9.

Bacate se na mukotrpan rad, sve zarad ostvarivanja ličnih ambicija i materijalne sigurnosti. Svjesni sopstvenih potreba, grabite ka cilju. Ukoliko budete na izvjesno vrijeme razdvojeni od partnera, obuzeće vas ljubomora i nesigurnost. Problem je isključivo u vama. Jarac hita u pomoć. Neka vas ne savladaju pesimizam i želja za samoćom.

Vaga, 23.9 - 22.10.

Započinjete nov životni ciklus. Zračite unutrašnjim skladom i harmonijom. U očekivanju ljepše budućnosti, gomila nepovezanih misli mota vam se po glavi. Mnoge Vage mijenjaju posao ili na nov način pristupaju starim obavezama. Rješavaju da se još manje uzbuđuju i nerviraju zbog toga. Nervoza je samo  posljedica pozitivnih stresova.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Naoružajte se strpljenjem, jer je pred vama sedmica u kojoj će vam ono biti i te kako potrebno. Previše obaveza čini vas rastrzanim, tako da ne vidite izlaz. Iako pokušavate da se distancirate od poslovnih problema, teško vam to polazi za rukom. Vrijedni ste, radni, pouzdani. Dobitak. Na vama je da se korigujete. Možete, samo ako hoćete.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

Promjenljivo raspoloženje, rizici i težnja za prepuštanjem životnim užicima samo su posljedice neočekivanog talasa optimizma. Sklonost ka virusnim oboljenjima može biti ograničavajući faktor u kretanju. Nadajmo se da ste na vrijeme primili vakcinu protiv gripa. Izbjegavajte brzopletost, posebno verbalne prirode.

Jarac, 21.12 - 19.1.

Funkcionišete na bazi ranije stečenih iskustava. Pod uslovom da se sjetite kikseva iz prošlosti i ne dozvolite da se oni ponove, bićete, u najmanju ruku, mudri. Prija vam porodično-bračni život. Nažalost, većina pripadnika znaka samo će maštati o idili. Situacija nije tako ružičasta.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Izloženi ste jakim planetarnim uticajima pa su moguće neprijatnosti u vidu nesanice i apatičnog raspoloženja. Vaga nudi idealno rješenje. Pitajte je o čemu se radi. Zahvaljujući izuzetnim kreativnim mogućnostima nižete uspjehe. Sklonost ka muzici, poeziji i uopšte umjetnosti trenutno je jaka. Poboljšanje materijalne situacije.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Nedostaje vam sigurnost pa otuda opšte konfuzno stanje. Problem je subjektivne prirode i reakcija na planetarne uticaje. Depresija, melanholija, povlačenje pred problemima, umjesto da se s njima suočite. Uz to, problemi s bubrezima i osjećaj fizičke iscrpljenosti. U umjetnosti je spas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana