Sedmični horoskop (od 21. do 27. februara 2015.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 21. do 27. februara 2015.)

.

Ovan, 21.03 - 20.04.

Ispravno prosuđujete i donosite idealnu odluku u pravom trenutku. Situacija zahtijeva prilagođavanje, pa se ponašate shodno tome. Odličan period za Ovnove koji rade u oblasti sudstva. Sa lakoćom potpisujete ugovore, pregovarate i bavite se raznim finansijskim transakcijama. Mogući su zdravstveni problemi vezani za krvni pritisak. Glavobolja je jedan od simptoma. Stanje se odražava i na rad bubrega.

Bik, 21.04 - 20.05

Preplavljeni plimom osjećanja, živite negdje između sna i jave. Bikove očekuje mnoštvo lijepih stvari, a sve zavisi od uzrasta i interesovanja. Ukoliko se poslovi ne odvijaju željenim tempom, ne nervirajte se. Poželjno je ne "brkati lončiće" i izbjegavati pojačane emotivne reakcije na radnom mjestu. Nervoza može uticati na zdravlje, ali se prvenstveno manifestuje u vidu pojačanog konzumiranja hrane.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Situacija zahtijeva da se pod hitno promijenite, ako želite da izbjegnete neugodnosti. Budite mudri, uočite sopstvene greške da biste bolje funkcionisali. Konfuzni ste, što se odražava na poslove. Ili idite na bolovanje, ili ostavite probleme kod kuće, jer kolegama počinjete da idete na živce. Bolovi u stomaku samo su rezultat pogrešne ishrane i nerviranja. 

Rak, 21.06 - 20.07

Strpljivo podnosite žrtve, jer vidite klice budućeg blagostanja. U fazi ste uspostavljanja moći i statusa. Idealan period da se bacite na ovaj segment života. Poželjno je privesti poslove kraju i sačekati ubiranje plodova, koji neće izostati. Problemi sa kostima posljedica su preloma ili kostobolje. Radi se o hroničnim bolestima kože ili o reumatizmu.

Lav, 21.07 - 21.08

Kroz kriznu situaciju sazrijevate, postajete stabilni. U fazi ste duhovnog rasta, koji nije baš lagodan, ali po pravilu donosi dobre rezultate. Očekuje vas uspješna radna sedmica. Pošto će biti povremenih uspona i padova, savjetuje se strpljenje. Učestale glavobolje vezane su za promjenljiv krvni pritisak. Neke pripadnike znaka očekuje povreda glave usljed nepažnje.

Djevica, 22.08 - 22.09

Bacate se na mukotrpan rad, sve zarad ostvarivanja ličnih ambicija i materijalne sigurnosti. Svjesni sopstvenih potreba, grabite ka cilju. Izbjegavajte nezakonita sredstva zbog mogućih posljedica. Poželjno je napraviti dobru strategiju, ako želite da isplivate iz mase poslovnih obaveza. Ukoliko budete na izvjesno vrijeme razdvojeni od partnera, obuzeće vas ljubomora i nesigurnost.

Vaga, 23.09 - 22.10

Započinjete nov životni ciklus. Zračite unutrašnjim skladom i harmonijom. U očekivanju ljepše budućnosti, gomila nepovezanih misli mota vam se po glavi. Mnoge Vage mijenjaju posao ili na nov način pristupaju starim obavezama. Nervoza i konfuzija samo su posljedica pozitivnih stresova. Prosto niste svjesni toga da i vama nešto tako lijepo može da se desi.  

Škorpija, 23.10 - 22.11

Naoružajte se strpljenjem, jer je pred vama sedmica u kojoj će vam ono biti i te kako potrebno. Previše obaveza čini vas rastrzanim, tako da ne vidite izlaz. Iako pokušavate da se distancirate od poslovnih problema, teško vam to polazi za rukom. Vrijedni ste, radni, pouzdani. Problemi sa organima za varenje zahtijevaju ozbiljniji tretman. Iako znate šta vam smeta, zlostavljate sopstveno tijelo bježeći u bolest.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Promjenljivo raspoloženje, rizici i težnja za prepuštanjem životnim užicima samo su posljedice neočekivanog talasa optimizma. Zahvaljujući pojačanoj dozi ambicije, uspijevate da realizujete sve zamisli. Poslove obavljate sa lakoćom. Uskoro očekujte veći dobitak. Sklonost ka virusnim oboljenjima može biti ograničavajući faktor u kretanju. Sa partnerom ste u korektnim odnosima.

Jarac, 21.12 - 19.01

Funkcionišete na bazi ranije stečenih iskustava. Pod uslovom da se sjetite kikseva iz prošlosti i ne dozvolite da se oni ponove, bićete u najmanju ruku mudri. Prepreke savladavate uspješno, nižući uspjehe. Rak nudi idealno rješenje poslovnog problema. Postoji mogućnost da se jave zdravstveni problemi vezani za grudi i gornji dio stomaka, te preduzmite mjere opreza.

Vodolija, 20.01 - 18.02        

Izloženi ste jakim planetarnim uticajima, pa su moguće neprijatnosti u vidu nesanice i apatičnog raspoloženja. Vaga nudi idealno rješenje. Zahvaljujući izuzetnim kreativnim mogućnostima, nižete uspjehe. Sklonost ka muzici, poeziji i umjetnostima trenutno je jaka. Poboljšanje materijalne situacije. Ne sekirajte se zbog zdravlja, pošto se situacija mijenja nabolje.

Ribe, 19.02 - 20.03

Nedostaje vam sigurnost, pa otuda opšte konfuzno stanje. Problem je subjektivne prirode i reakcija na planetarne uticaje. Niste zadovoljni razvojem događaja. Finansijska situacija nije sjajna. Ako razmišljate da je popravite, preduzmite konkretnu akciju. Depresija, melanholija, povlačenje pred problemima, umjesto da se sa njima suočite. Uz to idu problemi sa bubrezima i osjećaj iscrpljenosti.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana