Sedmični horoskop (od 21. do 27. decembra 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 21. do 27. decembra 2013.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Morate preko nečega da pređete ako želite da gradite budućnost. Neophodno je izvršiti korjenite promjene na nivou ličnosti, koje mogu biti i bolne. Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Za sada, ovaj segment života je pod kontrolom. Dobro se snalazite bez ičije pomoći.

Bik, 21.04 - 20.05

Planovi, projekti, novi pristup starim problemima. Postoji šansa da sve pobrkate. Odmorite se i prestanite da razmišljate o budućnosti. Uživajte u trenutku. Nervoza, problemi sa hormonima i žlijezdama. Kad bolje razmislite, sve ide iz glave. Pa kad to znate, počnite pravilno da razmišljate.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi duhovnog buđenja. Pošto ih svaka sitnica ometa na tom putu, poželjno je biti istrajniji i uporniji. Strijelac je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom je veza kratka ali slatka, pa birajte!

Rak, 21.06 - 20.07

Ukoliko uspijete da eliminišete ometajuće faktore, provešćete nekoliko lijepih i mirnih dana. U protivnom, bićete u situaciji da činite sve što ne volite. Mogući su sukobi sa autoritetima, bilo da se radi o šefu ili osobama koje su na višoj društvenoj ljestvici. Burne reakcije škode. Hrana odlično djeluje kao antidepresiv, a i pićence.

Lav, 21.07 - 21.08

Opijeni ste srećom. Razlog je individualan, shodno trenutnim pozicijama. Osjećate da su glavni problemi za vama. Radosno hrlite u susret nastupajućoj godini. Utopljavajte se zbog mogućnosti prehlade. Urinarni trakt izložen niskim temperaturama može vam zadavati brige. Savjet: Igrajte, pjevajte, pa u krevet.

Djevica, 22.08 - 22.09

Pripremate se kako biste nekoliko dana mogli da se izležavate i imate sve pri ruci. Potrebni su vam mir, što manje buke i nepredviđenih događaja. Partner vam je dovoljan. Svi ostali samo smetaju, ne dozvoljavaju vam da iskažete sopstvene emocije. Još ako uspijete da ga odvojite od ostalih, biće to pravi pogodak. Uživate u domaćoj atmosferi i punoj trpezi.

Vaga, 23.09 - 22.10

Iako ste sve dobro isplanirali, gomila stvari stajaće vam na putu. Pripremite se za mnoštvo ometajućih faktora. Budite strpljivi i sačuvajte hladnokrvnost. Ko ovih dana misli o poslu? Vage najmanje. Doduše, umjetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vrijeme. Biće para!

Škorpija, 23.10 - 22.11

Pošto ste akter važnih životnih promjena, osjećate potrebu da ih na neki način proslavite. Puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti ulazite u novu godinu. Ukoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, naškodićete sami sebi. Preosjetljivost ima cijenu. Mnogi pripadnici znaka nalaze se na samom početku emotivne veze, ili na kvalitativno nov način pristupaju staroj. Nježnost im je neophodnija nego ikad.

Strijelac, 23.11 - 20.12

U fazi ste ekspanzije. Ukoliko niste toga svjesni - vaš problem. Uostalom, saživjeli ste se sa stanjem koje je problematično, pa vam sreća dođe kao stres. Sa partnerom dijelite intimu. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški pripadnici znaka opasno su zagrijani za jednu Lavicu.

Jarac, 21.12 - 19.01

Trenutno ste došli do duševnog uvida i stekli nova saznanja koja vas ispunjavaju, pa lakše savladavate nedaće koje nameće okolina. Ko danas misli o poslu? Biznismeni u glavi obrću pare, dok ostali pripadnici znaka misle kako preživjeti. U prosjeku, nije im loše. Savjet: Jelka, poklončići, torta, šampanjac.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Na finansijsku situaciju ne možete da se požalite, a i zdravstvena je pod kontrolom. Svega imate baš onoliko koliko vam treba. Uživajte dok možete. Sa Ribama, Rakovima i Strijelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate. On je trenutno negdje daleko.

Ribe, 19.02 - 20.03

Imate toliko ideja, samo kad biste bili strpljivi da ih sprovedete u djelo? Možda i hoćete, ako se malo potrudite. Vrijeme slavlja vam odgovara, jer obožavate druženja. Veza u kojoj ste površna je. Ne ispunjava ni mrvicu vaših sanjalačkih težnji. Osjećate potrebu da partner učini nešto fatalno kako bi vam dokazao ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana