Sedmični horoskop (od 20. do 26. aprila 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 20. do 26. aprila 2013.)

Ovan, 21.3 - 20.4.

Djelujete veoma ambiciozno i pokušavate da procijenite završni ishod u svim značajnim događajima na poslovnoj sceni. Saradnicima je važno da čuju vaše mišljenje, ali upotrijebite svoje profesionalne manire i diskreciju. Sve što ima "ljubavni predznak" privlači vašu pažnju i veliko interesovanje.

Bik, 21.4 - 20.5.

Postoje iznenadni problemi koji remete vaš svakodnevni ritam, ali uz dodatnu upornost možete da ostvarite svoje poslovne planove. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama. U odnosu sa voljenom osobom česte promjene raspoloženja stvaraju dodatnu nervozu i emotivnu nesigurnost.

Blizanci, 21.5 - 20.6.

Djelujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Važno je da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima na poslovnoj ljestvici. Mudro prećutkujete određene događaje ili intrigantne teme, koje imaju loš uticaj na vaš odnos sa voljenom osobom. Nemojte umišljati da će dobro rješenje doći samo po sebi.

Rak, 21.6 - 20.7.

Očekujete da neko prihvati vaše ideje i smeta vam osjećanje neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Potrebni su vam raznovrsni diplomatski maniri i kompromisna varijanta. U ljubavnom odnosu uživate u različitim situacijama. Dovoljan vam je "mali podsticaj" da biste osjetili veliki zanos, sreću ili inspiraciju u blizini voljene osobe.

Lav, 21.7 - 21.8.

Budite dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete idealno rješenje nepotrebno se opterećujete različitim detaljima. Važno je da se pravilno nametnete ili da istaknete svoje sposobnosti. Djelujete zadovoljno u ljubavnom životu, pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

Djevica, 22.8 - 22.9.

Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, stoga niko od saradnika ne sumnja u vaše praktične sposobnosti ili u uspješne finansijske rezultate. Osmislite dobar redoslijed poteza. U ljubavnom odnosu nemojte uzaludno pokušavati da promijenite partnerovo ponašanje ili da mijenjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Vaga, 23.9 - 22.10.

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da unaprijedite svoj poslovni položaj. Zapaženi uspjeh nemoguće je ostvariti bez detaljnih analiza, dobrih priprema i preciznih informacija. Osmislite nove manire u svom ponašanju, kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost.

Škorpija, 23.10 - 22.11.

Od vas se očekuje da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite. Osjećate emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje u društvu voljene osobe. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite u pravom društvu ili uz osobu koja u vama pokreće lijepe misli.

Strijelac, 23.11 - 20.12.

Ponekad različite promjene i novi uslovi djeluju kao dodatna motivacija u poslu kojim se bavite, a važno je da se pravilno organizujete. Nema potrebe da donosite brzoplete odluke. Stalo vam je da zaštitite svoju porodicu i blisku osobu od različitih problema. Partner djeluje pozitivno na vaše raspoloženje.

Jarac, 21.12 - 19.1.

Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba procjenjivati sa različitih aspekata, prije nego što donesete zaključak i konačnu odluku o budućim potezima. U ljubavnom životu priželjkujete neke nove i veselije događaje. Smišljeno birate pravi trenutak da ostvarite sve svoje namjere ili da voljenoj osobi saopštite važne planove.

Vodolija, 20.1 - 18.2.

Ulažete veliki napor u to da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali postoje situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja, ali nema razloga da se previše udaljavate od voljene osobe.

Ribe, 19.2 - 20.3.

Djelujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahtjeve, kojima želite da unaprijedite svoje profesionalno iskustvo i zajednički uspjeh. Potrebno je da imate "široke vidike" u svakom pogledu. Voljena osoba pokušava da utiče na vaše stavove, ali to izaziva dodatni otpor sa vaše strane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana