Sedmični horoskop, (od 2. do 8.juna )

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 2. do 8.juna )

Ovan, (21.3 - 20.4)

 Djelujete odlučno u svojim namjerama i imponuje vam saznanje da okolina podržava vaše ideje. Novo saznanje pozitivno utiče na vašu profesionalnu orijentaciju. Umijete da procijenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup pred saradnicima. Obratite pažnju na mogućnost partnerskog udruživanja.

Bik, (21.4 - 20.5)

Stalo vam je da proširite svoja profesionalna interesovanja u različitim pravcima, ali postoje i situacije koje zahtijevaju dodatni napor. Čini vam se da gubite dragocjeno vrijeme ili energiju, dok slušate saradnike o različitim poslovnim idejama koje nemaju perspektivu. U ljubavnom životu ne možete da ostanete ravnodušni.

Blizanci, (21.5 - 20.6) 

Potrebno je da definišete listu prioriteta u skladu sa novim događajima na poslovnoj sceni i po osnovnim kriterijumima koji se primjenjuju. Izbjegavajte saradnju sa osobom koja vam stvara različite neugodnosti, nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite pažnju poslovima koji će vam donijeti konkretne rezultate.

 

Rak, (21.6 - 20.7)       

Djelujete vrlo promišljeno i kompletnu situaciju na poslovnoj sceni procjenjujete sa različitih aspekata. Potrebno je da se opredijelite za dugoročno poslovno-finansijsko rješenje i za pouzdanog partnera. Uspjeh se svodi na detaljno planiranje i procjenu poslovnih mogućnosti, energiju usmjerite prema korisnim ciljevima.

Lav, (21.7 - 21.8)

Samouvjereno branite svoje poslovne interese i aktivno učestvujete u različitim pregovorima, pri tome se ne obazirete mnogo za nečije komentare. Situacije koje nisu po vašoj mjeri ili ukusu, odbijate da čujete i ne dozvoljavate da neko mijenja vašu poslovnu strategiju i stil rada. U ljubavnom odnosu ne pričate previše.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Savjesno ispunjavate svoj dio obaveza ili zvanične dogovore, ali postoje saradnici koji imaju drugačija mjerila vrijednosti i često mijenjaju svoju strategiju ponašanja. Nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali vi se oglušujete o prateće komentare. Stalo vam je da ostvarite uspješne rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vješto pronalazite zaobilazna rješenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umijete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i kriterijume.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni u procjeni pravih vrijednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili  izjave koje dajete. Izbjegavajte javnu raspravu sa saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Postoje ciljevi koje možete da ostvarite na neki zaobilazan način.

Strijelac, (23.11 - 20.12)   

U skladu sa svojim provjerenim afinitetima birate posao za koji vam se čini da ima najviše izgleda za uspjeh i širu afirmaciju. Potrebno je da osmislite dobar plan i da preduhitrite određene saradnike. Pravilna informisanost i dobra poslovna organizacija vodi ka uspjehu. Ne možete da izmaknete pred nečijim interesovanjem.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa svojim saradnicima često vodite "glavnu riječ" i umijete da ostvarite dobru poziciju.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima, ali primjećujete da neko od saradnika indirektno mijenja početne uslove ili da uporno provlači svoje ciljeve. Ako ne ispoštujete nečije zahtjeve, očekuju vas dodatne komplikacije i riječi kritike. Potrebno vam je nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Nalazite se u kreativnoj fazi izražavanja svojih poslovnih ideja, ali postoje i različite okolnosti koje ograničavaju vaš uticaj. Događaji na poslovnoj sceni imaju promjenljivi tok, vještina prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana