Sedmični horoskop, (od 19. maja do 25. maja)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 19. maja do 25. maja)

Ovan, (21.3 - 20.4)

Situacija od vas zahtijeva strpljenje. To je za Ovnove teško, ali morate trenirati. Ušli ste u period finansijskih izdataka. Novac vam klizi iz ruku, ali ga i zarađujete, pa ne brinite. Čuvajte se provokacija i impulsivnosti. Nemojte ljutiti osobu od koje zavisi ostvarenje vaših poslovnih ambicija. Oslušnite potrebe bližnjih.

Bik, (21.4 - 20.5)

Nalazite se u periodu koji od vas zahtijeva prilagođavanje okolnostima. Razmišljate o selidbi. Neki Bikovi otplaćuju karmičke dugove. Ušli ste u mirniji period. Bićete u situaciji da pomažete manje uspješnim saradnicima - sve zarad ostvarenja zajedničkih interesa. Prekomjerno unošenje hrane loše se odražava na zdravlje.

Blizanci, (21.5 - 20.6)

Ako budete bili napeti, moraćete da se kontrolišete. Pošto niste sposobni da upravljate sobom, skloni ste svađama i ekscesima. Napokon možete da predahnete. Većinu Blizanaca očekuje zasluženi predah i period opuštanja. Problem je u tome što ne znate za koju se varijantu treba opredijeliti. Nova ljubav čeka vas u avgustu.

Rak, (21.6 - 20.7)

Sanjarite na javi. Teško vam je da se pomirite sa stvarnošću, koja ni izdaleka ne ispunjava vaša očekivanja. Šta da se radi? Ako želite da postignete poslovni uspjeh, žrtve su neminovne. U početku nije lako, ali strpite se pa ni uspjeh neće izostati. Zdravstvene probleme ćete savladati ako se na vrijeme posvetite njihovom saniranju.

Lav, (21.7 - 21.8)

Iako ste okruženi masom, individualista ste. Mnogi će od vas potražiti savjet. A kome vi da se požalite? Kad su posredi izvjesna pitanja, kolebljivi ste. Mudro ulijećete u nove poslovne poduhvate. Shvatate da nemate šta da izgubite. Ko reskira, taj dobija. Niste dovoljno ni na pravi način voljeni. Sanjarite o nekom ko bi vas mazio i pazio.

Djevica, (22.8 - 22.9)

Impulsivni ste i reagujete u afektu. Zbog čega ste toliko naprasiti i ljubomorni? Možda okolnosti i nisu tako loše? Iskrsli su problemi. Posao je trenutno stao. Dok ste pokušavali da pomognete drugima, ispostavilo se da je pomoć bila potrebna vama. Mogući su problemi sa jetrom i pankreasom usljed lošeg rada organa za varenje.

Vaga, (23.9 - 22.10)

Poslije dugih zavrzlama ušli ste u mirniji period. Osjećate da ste duhovno i intelektualno stabilni. Sve akcije su uravnotežene. Dobijate unapređenje koje, međutim, kasni već duže vrijeme. Ako se uzme u obzir da lijepe stvari stižu u pravo vrijeme, slavljenički ste raspoloženi. Bili ste zabrinuti, moglo bi se reći hipohondrični.

Škorpija, (23.10 - 22.11)

Ušli ste u srećan period. Dobro ste raspoloženi, mada nemate konkretnih razloga za to. Od izvjesne situacije mnogo očekujete, pa se možete razočarati. Ili mnogo radite, ili ste bez posla. Sa saradnicima stvari ne stoje najbolje, ali nekako ipak isplivavate. Živite u svijetu mašte. Od novog poznanstva previše očekujete.

Strijelac, (23.11 - 20.12)

Osjećate se bolesno. Sve što se oko vas dešava doživljavate emotivno. Moguć je susret sa institucijama zatvorenog tipa. Lijepo je krenulo, ali od para ništa. Mnogo napora ulažete u poduhvat čiji je ishod krajnje neizvjestan. Ako se jave stomačni problemi, obratite se ljekaru. Ishranu svedite na razumnu mjeru. Sa partnerom se svađate zbog para.

Jarac, (21.12 - 19.1)

Za divno čudo, nije vam loše. Svi oko vas se nerviraju, a vi - mrtvi hladni. Pitate se šta im je? Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života. Ne dešava se ništa novo. Razmišljate kako da date otkaz i krenete ispočetka. Smatrate da ste neadekvatno nagrađeni za svoj trud. Nesebično pomažete okolini koja je počela da vas iskorišćava.

Vodolija, (20.1 - 18.2)

Javlja se želja da se nametnete u onome čemu niste vični. Morate biti objektivniji prema sebi ako želite da iz trenutne situacije izvučete maksimum. U sve što radite unosite cijelog sebe. Emotivniji ste nego što to okolnosti na poslu zahtijevaju. Neko od saradnika koči vas u akcijama. Iako partner griješi, volite ga i praštate mu.

Ribe, (19.2 - 20.3)

Romantično ste raspoloženi. Pošto slobodno vrijeme provodite u društvu, lijepo se osjećate. Shvatili ste da je ono čega se užasavate - samoća. Niste zadovoljni poslom kojim se bavite, posebno ako se on svodi na rutinu. Razmišljate o tome da ga promijenite ili da unesete inovacije. Plašite se ljekara, jer strahujete da ste ozbiljno bolesni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana