Sedmični horoskop (od 19. do 25. jula 2014)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 19. do 25. jula 2014)

.

Ovan

Obnovite neke kontakte u narednih nekoliko dana, koristiće vam vrlo brzo. Možete da očekujete realizaciju zamišljenih poslovnih ciljeva. Imate želju da zaštitite nekoga od saradnika. U poslovima koje završavate možete da računate na neke srećne okolnosti. Izbjegnite svađu sa Djevicama i Vodolijama. Ako ste u vezi možete se boriti sa partnerovom ljubomorom, ali ste ipak zaljubljeni i uvjerite ga da nema potrebe za tim.

Bik

Na poslu iskoristite svoj šarm i komunikativnost. Uz malo angažovanja bićete primijećeni i traženi. Prihvatite nečiju inicijativu i funkcionišite u okviru partnerskih odnosa. Tokom ovog perioda strahujete da se ne ponove neke greške iz prošlosti. Sami bi trebalo da se aktivirate kako se to ne bi desilo. Nećete trpjeti provokacije, ali ipak birajte trenutak i riječi. Za slobodne Bikove nova ljubav je na pomolu. Vaša zalaganja za nekoga neće proći neprimijećeno.

Blizanci

Skloni ste da preuveličavate neke trenutne poslovne dileme. Ipak, vrlo brzo vam stižu interesantne ponude o kojima ćete razmišljati, ali nije sada pravi trenutak za krupne promjene. Vas će tražiti i ponude će biti sve bolje, ali vi kao da ne znate šta je dobro za vas dugoročno gledajući. Tražite savjet bliskog saradnika u koga imate povjerenja. Trudite se da u svakodnevicu unesete vedrine, a u vremenu koje provodite pored osobe do koje vam je stalo napravite prostora za zajedničke poduhvate.

Rak

Saradnici će vas opterećivati svojim problemima, a na vama je da napravite prioritete. Biće dosta konkurentskog ponašanja u vašem okruženju, a vi bi trebalo da izaberete stranu. Finansije su vam dobre i ne bi trebalo da brinete o manjim izdacima koji slijede. Imate tendenciju da situacije shvatate mnogo ozbiljnije nego što one stvarno jesu. Pokušajte da se opustite i prihvatite podršku koja vam se nudi. Interesantni emotivni susreti su vezani za sva javna mjesta, a ulazak u vezu je moguć tokom vikenda.

Lav

Na poslovnom planu dolazi do promjena vaših tekućih obaveza i potrebno vam je malo vremena da se prilagodite novonastalom tempu. U početku možda nećete biti zadovoljni, ali će vrlo brzo doći do "olakšanja" i potvrde vašeg zalaganja. Očekujete krupne promjene kojima se nadate već izvjesno vrijeme. Konstruktivne ideje vas mogu izbaciti u prvi plan. U periodu ste kada privlačite pažnju gdje god da se nađete. Na vama je da napravite svoj izbor kada je ljubav u pitanju.

Djevica

Nećete trpjeti autoritete, tako da ne bi bilo loše da ih se i klonite koliko je to moguće da ne bi ste bili isprovocirani. Ipak, pokušajte da riješite problem koji vas opterećuje i zbog koga vas možda kritikuju. Do vas će dolaziti informacije sa raznih strana, a na vama je da ih kanališete. Ako ste u vezi obratite pažnju na reakcije partnera jer će tražiti vašu pažnju. Obradujte ga nekim sitnim znakom pažnje. 

Vaga

Imaćete dosta posla, tako da nećete stići da razmišljate o nekim eventualnim promjenama. Možda ćete imati nekih poslovnih ponuda, ali one neće biti realne ili iskrene. Nemojte ulaziti u sukob sa autoritetima na poslu, jer kroz raspravu nećete uspjeti da riješite problem. Ako ste u vezi, ovo je period kada možete osvježiti svoj odnos sa partnerom. Bićete zadovoljniji odnosom, ali i sobom. Ne savjetuje vam se da se upuštate u neke tajne veze jer ćete se suviše opustiti i rizikovati da budete otkriveni.

Škorpija

Želite da napravite dosta promjena, a imate osjećaj da stalno nailazite na neka ograničenja. Saradnici od kojih na neki način zavisite ne pokazuju dobru volju prema vašim idejama. Početkom nedjelje imate povoljnih šansi da nešto promijenite i preokrenete nečije mišljenje kada ste vi u pitanju. Imate potrebu da skrenete pažnju na sebe jer vam fali nježnosti. Ako ste slobodni, prijaće vam da promijenite okruženje.

Strijelac

Tokom ovog perioda vam se savjetuje da usporite i završite poslove koje ste počeli. Vrijeme je da svedete račune, a u drugoj polovini nedjelje da konkretizujete neke planove za naredni period. Pomoć ili podršku u poslu možete očekivati od osoba rođenih u zemljanim znacima. Preuzmite inicijativu u emotivnim odnosima pošto ste trenutnim odnosom nezadovoljni već izvesno vrijeme. Izbjegavajte tajne veze jer vam ovaj period donosi više nervoze i ne toliku želju da se prilagođavate nekome koga ne poznajete.

Jarac

U ovom periodu vam se mogu otvoriti neke nove mogućnosti koje niste naslućivali. Nemate razloga da mnogo rizikujete, tako da dobro odmjerite šta je to što trenutno imate. Vrijeme je da pokrenete neki davno smišljen plan. Ako vam novonastale okolnosti upravo to naglašavaju, budite hrabri i pokrenite se. Imate potrebu da produbite jedan odnos, kakvog god da ste statusa. Osobe iz okruženja će se prilagođavati vašem raspoloženju.

Vodolija

Vodite računa na koji način komunicirate sa saradnicima jer su vam moguća izvjesna "miniranja". Znate odakle bi mogle da dođu sabotaže. Kroz nervozu nećete riješiti sukob, budite pribrani. Ozbiljno shvatite neke projekte ili poslovne ponude koje se dešavaju tokom četvrtka ili petka. Promjene koje priželjkujete su blizu. Tokom vikenda vodite računa u komunikaciji sa partnerom. Trudite se da budete jasni u onome što želite.

Ribe

Savjetuje vam se da se opustite i odmorite. Izbjegavajte da rješavate tuđe probleme. U ovoj sedmici će se saradnici truditi da vas maksimalno iskoriste, a na vama je da napravite granicu. Novine su na pomolu, a ovo vrijeme bi trebalo da iskoristite da shvatite šta u stvari želite. Ako ste slobodni, izlazak sa vama prijatnim društvom će vas opustiti i privlačićete poglede suprotnog pola. Zauzeti će imati želju da fasciniraju partnera. Uz malo truda, poći će vam to za rukom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana