Sedmični horoskop, (od 19. do 25. januara 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop, (od 19. do 25. januara 2013.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Sljedeće sedmice funkcionišete u stilu "preko trnja do zvijezda". Da biste ostvarili željeni cilj, morate, naime, svojski da se potrudite, tj. da marljivo radite, ali će zato i uspjeh biti slađi. Na poslu je evidentan uspjeh, s tim što morate da se borite protiv osoba koje ne dozvoljavaju da vaša kreativnost dođe do izražaja.

Bik, 21.04 - 20.05

U fazi ste završavanja nekih bitnih projekata. Bilo je zastoja na sve strane, ali ste ih vi uspješno prebrodili, pa sad spremno očekujete prijatnije događaje. Mnogi Bikovi su u fantastičnoj vezi sa Jarcem. Idealna kombinacija. Ne zna se ko koga tu podržava? Važno je da odlično funkcionišete u tandemu.

Blizanci, 21.05 - 20.06

Ovih dana ćete pokazati svoje filantropske osobine i činiti sve sama dobra djela. Shvatate koliko ste bili samoživi. Rješavate da se promijenite. Oporavljate se od bolesti. Još uvijek ste napeti, ali ne biste bili Blizanac da niste. Imate unutrašnji konflikt, zbog nečega ste zabrinuti.

Rak, 21.06 - 20.07

Ključna riječ iduće sedmice je blagostanje. Čuvajte se dosade, jer ste ostvarili svoje ideje, pa vas može ubiti monotonija. Rakovi su u vječitoj potrazi za osobom svojih snova. Ukoliko budu birali, najvjerovatnije će ostati sami. Prihvatite poziv šarmantne Djevice. Ništa vas ne košta!

Lav, 21.07 - 21.08

Zahvaljujući ličnoj snazi i mudrosti, vladate situacijom. Pošto ste se sa patnjom saživjeli, pravite planove za buduće aktivnosti. Morate detaljno razraditi plan budućih aktivnosti, jer ste na samom početku novog životnog ciklusa. Ako ne ide onako kako ste zamislili, ne očajavajte.

Djevica, 22.08 - 22.09

Odlučni ste u nastojanjima da prevaziđete probleme koji vam stoje na putu. Ima ih više, ali to jednoj Djevici ni najmanje ne smeta. Sa vatrenim znacima poput Ovna, Lava i Strijelca postajete kompletni. Iako, astrološki gledano, niste idealna kombinacija, u praksi je drugačije.

Vagam, 23.09 - 22.10

Situacija se iz korijena mijenja. Doskora ste bili prilično potišteni, ali sada ne možete da prepoznate sami sebe. Sjajno ste raspoloženi i puni optimizma. Iako ste prilično zadovoljni trenutnim poslom, razmišljate i o novom izvoru prihoda. Novca nikad dovoljno.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Promjena koja se dešava samo je prirodni slijed okolnosti. Imaćete sreće u nesreći, a da toga ne budete ni svjesni. Sve ukazuje na otvaranje perspektive za bolju budućnost. Sa partnerom raščišćavate nesporazume, ali i otvarate mogućnosti za nove veze. Vladate situacijom.

Strijelac, 23.11 - 20.12

Preosjetljivi ste - s razlogom ili bez njega. Pošto okolina na vas prenosi raspoloženje, ukoliko želite da se dobro osjećate, birajte sa kim se družite. Zdravstveni problemi su širokog spektra, počev od bolova u nogama do problema sa žlijezdama i srcem.

Jarac, 21.12 - 19.01

U boljem ste stanju nego obično. Zapljusnuo vas je talas optimizma, pa imate osjećaj kao da vam je kamen pao sa srca. Dobro se osjećate, dobro ste raspoloženi. Sijate u svim segmentima života, pa i u ovom. Da li je u pitanju Bik ili Lav? Možda  oba znaka oko vas.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Okolnosti nalažu mnogo takta i smisla za diplomatiju, koje očigledno nemate, ali taj nedostatak kompenzujete upornošću. Bićete akter slavlja i prijatnih događaja. Fenomenalno funkcionišete sa Ovnovima, Vagama i Bikovima. Od ostalih znakova - što dalje. Biće svega!

Ribe, 19.02 - 20.03

Sljedećih dana uživate u svim životnim radostima. Sklonost ka hedonističkom ponašanju sada je pojačana. Pa, uživajte, kad možete! Osjećate potrebu da boravite u prirodi i zdravije živite. Uviđate grešku koju ste činili u odnosu na svoje tijelo. Zlostavljali ste ga cigaretama i slatkišima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana