Sedmični horoskop (od 18. do 24. maja 2013.)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 18. do 24. maja 2013.)

Ovan, 21.03 - 20.04

Situacija od vas zahtijeva strpljenje. To je za Ovnove teško, ali morate trenirati. Ušli ste u period finansijskih izdataka. Novac vam klizi iz ruku, ali ga i zarađujete, pa ne brinite. Čuvajte se provokacija i impulsivnosti. Nemojte ljutiti osobu od koje zavisi ostvarenje vaših poslovnih ambicija.

Bik, 21.04 - 20.05

Nalazite se u periodu koji od vas zahtijeva prilagođavanje okolnostima. Razmišljate o selidbi. Neki Bikovi otplaćuju karmičke dugove. Prekomjerno unošenje hrane loše se odražava na zdravlje, tj. prouzrokuje bolesti, kao što su dijabetes i holesterol. Čuvajte se burnih reakcija i vrijeđanja, jer na taj način odbijate partnera.

Blizanci, 21.05 - 20.06.

Ako budete bili napeti, moraćete da se kontrolišete. Pošto niste sposobni da upravljate sobom, skloni ste svađama i ekscesima. Sa partnerom ste sklopili primirje, pa očekujte mirniji period. Ukoliko ste slobodni, nova ljubav čeka vas u avgustu. Pokušajte da do rješenja problema dođete razgovorom ili potražite savjet uticajne osobe.

Rak, 21.06 - 20.07

Sanjarite na javi. Teško vam je da se pomirite sa stvarnošću, koja ni izdaleka ne ispunjava vaša očekivanja. Šta da se radi? Ako želite da postignete poslovni uspjeh, žrtve su neminovne. U početku nije lako, ali strpite se, pa ni uspjeh neće izostati. Zdravstvene probleme ćete savladati ukoliko se na vrijeme posvetite njihovom saniranju. Ubija vas monotonija.

Lav, 21.07 - 21.08

Iako ste okruženi masom, individualista ste. Mnogi će od vas potražiti savjet. A kome vi da se požalite? Kad su posredi izvjesna pitanja, kolebljivi ste. Pošto ne umijete na pravi način da trošite energiju, mogući su zdravstveni problemi. Nervna napetost reakcija je na poljuljano samopouzdanje.

Djevica, 22.08 - 22.09

Impulsivni ste i reagujete u afektu. Zbog čega ste toliko naprasiti i ljubomorni? Možda okolnosti i nisu tako loše. Ništa ljepše nego kada se racionalna Djevica zaljubi. Prepustite se partneru i uživajte. Pred vama su dugi topli dani. Nastojte da na adekvatan način riješite jednu dilemu. Pošto razum trenutno ne pomaže, reagujte srcem.

Vaga, 23.09 - 22.10

Poslije dugih zavrzlama ušli ste u mirniji period. Osjećate da ste duhovno i intelektualno stabilni. Sve akcije su uravnotežene. Dobijate unapređenje koje, međutim, kasni već duže vrijeme. Ako se uzme u obzir da lijepe stvari stižu u pravo vrijeme, slavljenički ste raspoloženi. Bili ste zabrinuti, moglo bi se reći hipohondrični.

Škorpija, 23.10 - 22.11

Ušli ste u srećan period. Dobro ste raspoloženi, mada nemate konkretnih razloga za to. Od izvjesne situacije mnogo očekujete, pa se možete razočarati. Živite u svijetu mašte. Stvarnost ne obećava ništa spektakularno, ali nikako da se pomirite sa tom činjenicom. Od novog poznanstva previše očekujete.

Strelac, 23.11 - 20.12

Osjećate se bolesno. Sve što se oko vas dešava doživljavate emotivno. Moguć je susret sa institucijama zatvorenog tipa. Lijepo je krenulo, ali od para ništa. Mnogo napora ulažete u poduhvat čiji je ishod krajnje neizvjestan. Ako se jave stomačni problemi, obratite se ljekaru. Ishranu svedite na razumnu mjeru.

Jarac, 21.12 - 19.01

Za divno čudo, nije vam loše. Svi oko vas se nerviraju, a vi - mrtvi hladni. Pitate se šta im je. Uspjeli ste da shvatite dublji smisao života. Nalazite se u dilemi. Zbog nečega strahujete. Morate biti oprezni i izbjegavati verbalne duele koji ničemu ne vode. Nesebično pomažete okolini, koja je, međutim, počela da vas iskorištava.

Vodolija, 20.01 - 18.02

Javlja se želja da se nametnete u onome čemu niste vični. Morate biti objektivniji prema sebi, ukoliko želite da iz trenutne situacije izvučete maksimum. U sve što radite unosite cijelog sebe. Emotivniji ste nego što to okolnosti na poslu zahtijevaju. Neko od saradnika koči vas u akcijama. Morate da se urazumite i postanete umjereni.

Ribe, 19.02 - 20.03

Romantično ste raspoloženi. Pošto slobodno vrijeme provodite u društvu, lijepo se osjećate. Shvatili ste da je ono čega se užasavate - samoća. Niste zadovoljni poslom kojim se bavite, posebno ako se on svodi na rutinu. Razmišljate o tome da ga promijenite ili da u njega unesete inovacije. Plašite se ljekara, jer strahujete da ste ozbiljno bolesni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana