Sedmični horoskop (od 18. do 24. februara)

Glas Srpske
Sedmični horoskop (od 18. do 24. februara)

Ovan

Ispravno prosuđujete i donosite idealnu odluku u pravom trenutku. Situacija zahtijeva prilagođavanje, pa se ponašate shodno tome. Nemate kud. Sa lakoćom potpisujete ugovore. Emotivna veza u kojoj ste čisto je karmičke prirode, bilo da ste zadovoljni izborom ili ne. Vage se najviše uklapaju u vaša pravila igre.

Bik  

Preplavljeni plimom osjećanja, živite negdje između sna i jave. Bikove očekuje mnoštvo lijepih stvari, a sve zavisi od uzrasta i interesovanja. Ne budite preosjetljivi. Na emotivnom planu puno neizvjesnosti i zebnje vezanih za ovaj bitan segment života čini vas preosjetljivim. Gajite tajne nade vezane za jedan susret.

Blizanci  

Situacija zahtijeva da se pod hitno promijenite, ako želite da izbjegnete neugodnosti. Budite mudri, uočite sopstvene greške da biste bolje funkcionisali. Ne baš sjajni odnosi sa partnerom utiču na to da razmišljate o svom stepenu odgovornosti. Kad biste još uspjeli da budete objektivniji, bilo bi sjajno.

Rak  

Strpljivo podnosite žrtve, jer vidite klice budućeg blagostanja. U fazi ste uspostavljanja moći i statusa. Ne budite pohlepni kad je novac u pitanju. Do te mjere ste napravili oko sebe zid da niko ne može ni da vam se približi. Možda će Jarcu poći za rukom da dođe do vašeg srca.

Lav  

Kroz kriznu situaciju sazrijevate, postajete stabilni. U fazi ste duhovnog rasta, koji nije baš lagodan, ali po pravilu donosi dobre rezultate. Očekuje vas uspješna radna sedmica. Emotivno zadovoljstvo i puno razumijevanja pruža vam jedan Ovan. Požar strasti trenutno je na pomolu. Za svaki slučaj, budite oprezni. Učite se strpljenju i ne odustajte.

Djevica     

Bacate se na mukotrpan rad, sve zarad ostvarivanja ličnih ambicija i materijalne sigurnosti. Svjesni sopstvenih potreba, grabite ka cilju. Izbjegavajte nezakonita sredstva zbog mogućih posljedica. Ukoliko budete na izvjesno vrijeme razdvojeni od partnera, obuzeće vas ljubomora i nesigurnost. Problem je isključivo u vama.

Vaga

Započinjete nov životni ciklus. Zračite unutrašnjim skladom i harmonijom. U očekivanju ljepše budućnosti, gomila nepovezanih misli mota vam se po glavi. Postarajte se da sljedećih dana završite sve započete poslove. U kombinaciji sa Vodolijom nadajte se sve samim iznenađenjima. Konačan ishod je dobar seks.

Škorpija

Naoružajte se strpljenjem, jer je pred vama sedmica u kojoj će vam ono biti i te kako potrebno. Previše obaveza čini vas rastrzanim, tako da ne vidite izlaz. U ljubavi idealna kombinacija je Lav. Pod uslovom da mu ne dosadi vaše zakeranje, sve šanse za idilu su tu. On od vas zahtijeva bezrezervnu podršku. Pružate mu je.

Strijelac

Promjenljivo raspoloženje, rizici i težnja za prepuštanjem životnim užicima samo su posljedice neočekivanog talasa optimizma. Uspijevate da realizujete sve zamisli. Sa partnerom ste u korektnim odnosima. Prijateljski se ponašate u napetoj situaciji. Puno nježnosti i strasti je na pomolu. Planirate zajedničko putovanje.

Jarac

Funkcionišete na bazi ranije stečenih iskustava. Pod uslovom da se sjetite kikseva iz prošlosti i ne dozvolite da se oni ponove, bićete u najmanju ruku mudri. Rak nudi rješenje poslovnog problema. Prija vam porodično-bračni život. Nažalost, većina pripadnika znaka samo će maštati o idili. Situacija nije tako ružičasta.

Vodolija   

Izloženi ste jakim planetarnim uticajima, pa su moguće neprijatnosti u vidu nesanice i apatičnog raspoloženja. Vaga nudi idealno rješenje. Pitajte je o čemu se radi? Emotivna nestabilnost je posljedica straha od toga da ne bude ugroženo ono do čega vam je najviše stalo - sloboda. Slaganje sa Vagama i Rakovima je odlično.

Ribe

Nedostaje vam sigurnost, pa otuda opšte konfuzno stanje. Problem je subjektivne prirode i reakcija na planetarne uticaje. Niste zadovoljni razvojem događaja. Ne uviđate sopstveni dio odgovornosti, već svu krivicu svaljujete na partnera. Ako nešto ne preduzmete, rastanak je neizbježan. U umjetnosti je spas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana